Poptávám přepravu zásilky do Austrálie
Poptávám přepravu zásilky do Austrálie, jde o zásilku o rozměrech 120x100x60(cm), váha 30kg, prosím o orientační cenu a místo kam zásilku dovést k naložení. děkuji za nabídku R.Frehar
Poptávám přepravu firemního balíku
Poptávám doručení firemního balíku.Cena 70.000,- Kč, hmotnost asi 25 kg z firmy v Uherském Brodu do firmy IKEMA BOHEMIA s.r.o.,ul.Varšavská 703/61, 400 03 Ústí nad Labem.
Poptávám dlouhodobou přepravu slámy
Poptávám dopravu slámy v kulatých blocích. Nutné mít plato nebo loudec atd.. a naložit alespoň 34 balíků. Přeprava z Horní Cerekve do Tábora. Prosím nabídnětě cenu a možnost přepravy. Dlouhodobá spolupráce - pravidelné závozy.
Poptávám přepravu plechů
Dobrý den, poptávám cenu a možný termín dodávky... Jednalo by se o plechy na palete o rozměrech 8x2050x2500mm cca 140ks o celkové hmotnosti cca 8tun... termín je libovolný do konce měsíce... nejlépe aby se jednalo o vytěžení. trasa by byla z Ostravy-Mariánské hory do Liberce... Díky Jednalo by se o častejší dopravu.
Poptáváme nákladní autodopravu
Poptávám nákladní autodopravu. Požadavky na automobil: - skříňový vůz, vybavený zvedacím čelem a paleťákem (min. výška 2,25 m) - jinak nelze naložit, ani vyložit Požadavek na řidiče: - po příjezdu na vykládku vyloží a na paleťáku zaveze náklad do skladu, kde jej předá Trasa: - místo nakládky - Brno, ul. Technická - místo ...
Poptávám přepravu balíku
Dobrý den, poptávám rozvoz balíků po České republice.
Poptávám přepravu dřeva
Odvoz dřeva (5 prm buk.kulatiny, nařezané na délku 1 m). Nakládka: Žitná u Netolic, PSČ 38411 Vykládka: Chlum u Křemže, PSČ 38203 Termín: 7.2.-10.2.2012 (případně později) Cena: 800 Kč
Poptávám přepravu vysokozdvižného vozíku
Dobrý den, potřeboval bych převést vysokozdvižný vozík ze Svitav do Vsiska u Vekého Týnce je to zhruba 75 km jedna cesta. Kolik by to stálo nebo kolik berete na 1km děkuji za nabídku.
Poptávám zahraniční přepravu zboží
Dobrý den, poptávám dopravu z Diecimo 55020 - Lucca do Havlíčkův Brod 580 01.Kamion 130 kubíků,nakládka bez palet(papírové hygiena),co nejdříve,nejlépe 2.1.2012. Děkuji.
Poptávám přepravu 2 palet
Poptávám přepravu 2 palet. Na každé paletě je prázdný plastový barel v kleci (1 m3). Nakládka: Žalany, okr.Teplice Vykládka: Chlum u Křemže, okr.Č.Krumlov Cena: nabídněte Termín: 1.-20.2.2012 (max. do konce února)
Poptávám přepravu zásilky
Dobrý den, potřebuji vědět jestli je možné přepravit balík cca 35 kg, z okr.Benešov u Prahy do okr. Zlín. Cenu přepravy by hradil příjemce, a zároveň by chtěl zaplatit i za dodaný balík. Je to takto možné? Pokud ano, jak tuto službu zajistit? Předem děkuji za odpověď.Brandejská
Poptávám přepravu nábytku z obchodního domu
Poptávám nákup jednoho kusu nábytku v Ikea Brno a jeho dopravu do Prahy.
Logistické služby, Čína
Jsme logistiká společnost se sídlem v ChongQing, největším městě západní Číny. Poskytujeme logistické služby zboží pod celní uzávěrou pro firmy zaměřené na import z nebo export do Číny. Naše služby: celní skladování, přeprava, celní odbavení, místní distribuce, zasilatelství atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám přepravu balíku
Poptávám přepravu balíku 20kg z Ostravy do Rumburku. Kolik by přeprava stála?
Poptávám přepravu balíku do Velké Británie
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli přepravujete baliky i do Velké Británie. Váha kolem 10 kg. Konkrétně do města Leeds.
Poptávám přepravu lednice
Poptávám cenovou nabídku: Převoz lednice, výška 154 cm, cca 60 kg, z Prahy do Náchoda. Spěchá.
Poptávám přepravu nábytku
Poptavám přepravit 2 postele z Vrané nad Vltavou (psč 252 46) do Kopřivnice (psč742 21) Prosím cenové nabídky.
Poptávám přepravu autodílů na Slovensko
Dobrý den potřeboval bych informaci ohledně Vaší služby,přeprava dvou karosářských dílů na Škoda Octávie - přední nárazník a přední haupna z obce Soběslav na Slovensko- Spišská Nová Ves. Haupna váží 12kg a nárazník asi 6kg. Sdělte prosím, jestli se přepravou tohoto druhu zabýváte a další podmínky včetně ceny za službu. Děkuji. J.Hajný.
Přepravní, logistické služby, Bangladéš
Jsme přepravní zástupci a logističtí operátoři lodí a nákladů v bangladéšských přístavech. Jako rodinná přepravní firma s více než 10 lety bohatých zkušeností a plnou nezávislostí jsme schopni poskytovat spolehlivé a profesionální přepravní a logistické služby. Zajišťujeme nejlepší služby a spolupráci ve všech bangladéšských přístavech ...
Poptávám přepravu zásilky do Anglie
Přeprava zásilky z PÍSEK do MANCHESTER ( Anglie ) Krabice 1ks rozměr 100*60*60 váha 39kg materiál : kosmetický přístroj termín: do 20.1.2012 Podrobnosti zašlu Cena : nejnižší nabídka
Poptávám přepravu dřeva
Popis poptávky: doprava dřeva, kulatiny smrk cca 30cm3 z Husinec u Prachatic do Kněžice ( u Třebíče ). Další informace: dřevo-kulatina smrk 30cm3 Termín : co nejdříve, spěchá Cena: Uveďtě cenu za naložení, přepravu, složení Informace: Jsem soukromá osoba, žádná firma s ÚČTO apod.
Rozvoz sbírkových předmětů do světových muzeí z výstavy Obrazy mysli/Mysl v obrazech
Předmětem veřejné zakázky je rozvoz sbírkových předmětů po ukončení výstavy Obrazy mysli/Mysl v obrazech pořádanou zadavatelem, z Moravské galerie v Brně Uměleckoprůmyslového muzea Brno Husova 14 do místa zapůjčení a to soukromým i veřejných zahraničním půjčitelům. Podrobněji v zadávací dokumentaci.
Poptáváme dopravce pro dlouhodobou spolupráci
Pro nastávající projekty protipovodňových zařízení a internetového obchodu hledám dopravce: osobní automobily, dodávky, nákladní automobily. Platební podmínky – dejte vědět Vaší představu o ceně za dodání kusově a dodání za km ujetý s nákladem. Dopravce bude muset mít pojištění nákladu a oprávnění k provozování činnosti. Spolupráce – ...
Poptáváme přepravu  do Bruselu
Dobrý den, poptávám dopravu do Bruselu - 1.3. 2012 tam a 5.3.2012 zpět pro deset osob a divadelní rekvizity. Jedná se o tři kufry, jeden buben a harmoniku. Jedna dekorace má na délku 1,5 metru, jde však o papír. Je lehká, dá se opřít. Děkuji!
Poptávám dopravu na Slovensko
Dobrý den, poptávám jednu dopravu na Slovensko. Nakládka - fy YATE spol. s r.o. Brněnská 371 500 06 Hradec Králové 28.12.2011, dopoledne po dohodě 1 kamion (27 EUR palet, zboží v kartonech), 1 paleta / 55 kg vč. Vykládka - DC Beckov, 916 38 Beckov ...