Poptávám přepravu zásilky do zahraničí
Poptáváme kusovou přepravu (1 paleta do 500 kg) do Běloruska, Minsk. Nakládka v ČR - Slavičín.
Poptávám přepravu europalet
Poptávám přepravu dvou euro palet o celkové váze 280 kilo. Místo nakládky: Pneuform a.s., Kroměřížská 134, 768 24 Hulín Místo vykládky: Green Tread Oy ldt, Luostarinkatu 16, 21100 Naantali, Finland. Prosím o nacenění přepravy a termínu doručení.
Poptávám kalkulaci na přepravu zásilky
Dobrý den, prosím o stanovení ceny přepravy pro zásilku: balík (oválný) průměr 85 cm, šířka 20 cm, váha 8 kg. Adresa nakládky: Růžďka 75, 756 25 Růžďka, okres Vsetín. Adresa doručení: CS DIGI TV BRNO, Jihlavská 2, 664 41 Troubsko. Nakládka možná ihned. Já cenu pouze poptávám pro svého známého, prosím o tel. na moje číslo, níže uvedené ...
Poptávám přepravu plynového kotle
Sháním přepravu plynového kotle vážícího 90 kg, z Benešova u Prahy-do Holešova-okres Kroměříž 76901. Přepravné hradí příjemce, doba dodání-stačí do 5 dnů
Poptávám kontejnerovou zahraniční přepravu
Poptávám kontejnerovou přepravu do Austrálie 2x40 food do Brisbane. Kontejnery se nakládaji v Srbsku Bělehrad. V krajním případě se budou nakládat v okr. Uh.Hradiště.
Poptávám přepravu zboží Itálie - SR
Hľadám: prepravu tovaru mramorové platne 8 - 10 ks Hmotnosť:- 3 - 5 ton Trasa: - Verona, Taliansko - Trenčín, SR začiatkom októbra 2010 - prosím uviesť cenu pre 3 tony a 5 ton - pred dovozom potrebné naložiť na Slovensku stojan na dosky (nezaberá miesto, váha 60 kg) - prosím kontaktovať e-mailom
Poptávám přepravu unimobuňky
Dobrý den. Potřebovala bych přepravit unimobuňku z Holešova do Kroměříže, celková trasa cca 50 km. V případě, že by bylo možné tuto službu provést, chtěla bych vědět přibližnou cenu služby a v jakém časovém horizontu by jí bylo možné provést. Děkuji.
Poptávám pravidelnou přepravu zboží
Mám zájem o pravidelnou přepravu 1x týdně v úterý večer z obce Morkovice-Slížany,okres Kroměříž do Prahy,Průmyslová ulice.Jedná se zatím o 1 paletu,auto s čelem,v letních měsících chlazené,teplota by neměla přesáhmout 20°C.Prosím cenové nabídky.
Poptávám přepravu mrazáku
Poptávám - přepravu mrazáku 60x60x140 cca 50 kg z Chomutova do Hulína. Nabídku s cenou prosím obratem, přeprava možná během cca týdne.
Poptávám zahraniční přepravu
Hledám autodopravce, který dopraví 200 kulatých balíků slámy z ČR do Rakouska. Výška kulatého balíku je 120cm šířka je 130 cm. Místo nakládky Dolní Kounice, místo vykládky Wilhelmsburg.Datum uskutečnění, nejlépe do týdne.
Poptávám autodopravu
Poptávám dopravu 4 kusu kol na osobní vozidlo z Liberce do Zlina.
Poptávám zajištění dopravy
Poptávám dopravu z Okříšek u Třebíče do Zašové u Valašského Meziříčí. Termín: pondělí, 4.1. 2009, asi 12 palet, 1OOO kg.
Poptávám přepravu kusové zásilky
Potřebuji doručit pas ze Zlína do Velké Británie - letiště Gatwick.
Poptávám skladování a logistické služby
Hledám sklad celní i bez celní. Pro uskladnění zboží s možností rozesílání přímo k zákazníkům - tzn. příjde-li objednávka systém doručí do skladu potřebné informace o typu, množství zboží a adrese příjemce. Toto zboží se následně vyfakturuje, zabalí a odešle k zákazníkovi.
Poptávám přepravu zařízení domu z Nizozemí
Poptáváme přepravu vybavení domu z Nizozemí. Jedná se o vybavení o objemu cca 40m3 179; + 2palety stavebního materiálu. Přeprava by měla proběhnout ve 29. - 30. týdnu. Adresa v NL: 7722 WC DALFSEN Cilova adresa v CR: 687 07 TUPESY Predem děkuji za zaslaní cenové nabídky. Monika Albrechtova
Poptávám přepravu z Itálie
Poptávám dovoz zásilky z Itálie, bedny rozměrů70x50x20cm o hmotnosti 23kg z Itálie (město Pianezza, kód pošty 10044, v regionu Torino)? Jde o elektrické zařízení a termín nespěchá. Děkuji za nabídky.
Poptávám přepravu námořního kontejneru
Dobrý den, chtěl bych poslat namořní kontejner ISO 20 z Čech do Austrálie.
Poptávám přepravu dvou kartonů obuvi
Poptáváme dopravu dvou kartonů obuvi, po 15 kg (0,1 kubiku) z Barlety IT (70059) buď do Verony (IT) do pátku 10 hodin nebo do Zlína do 17.12.2008.
Poptáváme kontejnerovou přepravu
Poptáváme kontejnerovou přepravu štěpky - 90 prm z Kyjova do Vídně. Frekvence 2 kamiony týdně - do budoucna kamion denně. Začátek přepravy ihned.
Poptávám přepravu kusové zásilky
Poptávám dopravu kusové zásilky. 66 - 70 kg. Z obce Milevsko do obce Zádveřice.
Poptáváme kontejnerovou přepravu do Sydney
Poptávám informace na mezinárodní kontejnerovou přepravu z ČR do Sydney, Australie, lodní přeprava. Prosím o přehled cen za malý kontejner a také 15 kubických metrů na této trase. Bylo by to z Uherského Brodu do Sydney.
Poptáváme přepravu kontejnerů z Číny
Firma REKORD MT s.r.o. hleda spediční služby: Nabídněte přepravu kontejnerů z Číny (Port Ningbo ) do ČR . Kontejnery 20'' cca 1-2 mesíčně.
Poptávám nákladní autodopravu
Poptáváme nákladní autodopravu v Moravskoslezském kraji na odvoz zásilky, cca 1 tuna.