Poptávám přepravu pohovky
Popis poptávky: Přeprava rozkládací pohovky Roudnice n. L- Zlín. Termín libovolný. 3 díly cca 1,30x0,60, velmi lehké. Já pojedu jako spolujezdec.Nakládku a vykládku si zajistím sám. Jako přikládka nebo se vleze do menší dodávky či většího combi (např. Passat). Třeba se někdo vrací nazpět nenaložený a bude to pro něj zajímavé. Děkuji za ...
Poptávám doručení balíku
Potřebuji doručit balík výška 150 šířka 140 z Udlic do Dolních Kralovic, posílám hluboký kočárek, jaké jsou vaše podmínky přepravy a cena.
Poptávám nákladní přepravu
Sháním přepravu ze Žatce do M.Boleslavi cca 16t. nákladu. Datum nakládky/vykládky 21.6.2010.
Poptávám přepravu skla v  ČR
Poptávám u Vás přepravu 4 ks skel (á 0,5x2,5m ks, á 20kg), trasa Pustiměř - Děčín, volně ložená skla, proložená.
Poptáváme dopravce dodávkovým vozem
Poptáváme dopravu 1-2x dodávkového automobilu a 1x 3,5-4t automobilu na rozvoz zboží po Ústeckým a Libereckým kraji PO-PÁ 2010. Jedná se o rozvoz stavební chemie k větším či menším odběratelům s vykládkou. Směr východ 2-3x týdně (DC, CL, LB, JNC), směr jih 2-3x týdně (LT, Žatec, Louny), směr západ 5x (TP, MO, CV, LV). Jedná se cca o 15 ...
Poptávám dopravce pro rozvoz dřeva
Poptávám autodopravce v Severočeském kraji, který má auto vybavené na vykládání palet.Jedná se o rozvoz palivového dřeva na paletách do 5t. Je možná dohoda na spolupráci na celý rok.
Poptávám přepravu zásilky
Poptávám dopravu jízdního kola z Havlíčkova Brodu na Peruc, ze soukromé adresy na soukromou adresu.
Poptávám přepravu traktoru v rámci ČR
Prosím potřebuji přepravit traktor z Moravy do Klášterce nad Ohří. Spěchá, děkuji.
Poptávám autodopravu, 6,5 t
Na zítřek 28.11. potřebuji zajistit odvoz nábytkových dílů, cca 6,5t z Děčína do Liberce a zpět.
Poptávám přepravu zboží, 2 tuny
Dobrý den, poptávám přepravu dvou Euro palet cca 2 tuny z Hranic na Moravě do Loun. Upřednostnuji přepravu formou vytížení při zpáteční cestě. Termín přepravy 24.11.2008 - 2.12.2008. Děkuji za nabídky.
Poptáváme spolupráci s autodopravci
Spediční společnost Komrea, s.r.o. shání autodopravce pro spolupráci v tuzemské,zahraniční,kusové,kurýrní přepravě. A dále pro přepravu sypkých hmot popř. zemědělských komodit.
Poptáváme přepravu 620 kg zboží
Poptávám přepravu Ústí nad Labem - Ostrava. Jedná se o 2 europalety (výška 1,1m) celkem 620kg Nakládka i vykládka během příštího týdne. Prosím zašlete cenovou nabídku.
Poptáváme přepravu zboží do zahraničí
Poptávám dopravu 1 europaletu Časopisu do Holandska cca. 1200kg. a 2 a půl europalet do Anglie. Je to jednorázová dodávka, rádi bychom to přidali do nedoplněného kamionu.
Poptáváme kaminovou přepravu
Poptáváme cenu přepravy pro kamion standard (13,5 návěs) na trase : Nakládka: CZ 434 01 Most-Komořany. Vykládka: BG – Stará Zagora. Zboží: ocelová konstrukce. Nabídková cena musí být all in. V případě realizace by se jednalo o cca 100 kamionů.
Poptávám přepravu kontejneru
Dobrý den. Potřebuji dovézt z Prahy - Uhřiněvse , prázdný , 20",kontejner , asi 6x2.45x2,5 m , do Teplic. Jste schopni tuto přepravu realizovat tento týden ? Jaká je vaše cena ? Jedná se asi o 100 km.
Poptáváme vytížení zahraniční autodopravy
Hledáme vytížení pro naše vozidla z oblasti D-70,71,72 případně 73 a 75 ( Okolí Stuttgartu). Jedná se převážně o MEGA soupravy do CZ-40747 Varnsdorf a okolí Liberecko, Ústecko a střední Čechy
Poptávám autojeřábnické práce
Sháním autojeřábnické práce (delší jeřáb na přesun 5000litrové nádoby na půdu domu) v okrese Louny. Kontakt pouze telefonicky.