Servis výškové techniky
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy (smluv) na provedení služby: servis výškové techniky, podle technických podmínek, které jsou přílohami č. 1 až 9 zadávacích podmínek. Veřejná zakázka je rozdělena na části a zadavatel při výběru dodavatele postupuje v každé části odděleně.
Poptávám klínový řemen
Prosím o cenovou nabídku klínového řemene 28x9x800 LI
ZZS ZK – Opravy motorových vozidel 2020
Předmětem veřejné zakázky je provádění komplexního pozáručního servisu, mimozáručních a pozáručních oprav i oprav po dopravních nehodách motorových vozidel zadavatele podle skutečné potřeby, případně nákup náhradních dílů na vozidla zadavatele.
ZZS ZK – mobilní jednotky intenzivní péče – typ C - 2019
Předmětem veřejné zakázky je dodávka čtyřech kusů sanitních vozidel - mobilních jednotek intenzivní péče typ C splňujících podmínky *ČSN-EN 1789 + A2 nebo novější (2+2 sedící + 1 ležící přepravovaná osoba).
Nákup automobilů 2019 - II
Veřejná zakázka je ve smyslu § 35 zákona rozdělena na části. Části veřejné zakázky Zadavatel rozdělil veřejnou zakázku na 3 části. Části veřejné zakázky tvoří: Část 1 – Dodávka 1 osobního automobilu nižší třídy Část 2 – Dodávka 9 osobních automobilů nižší třídy Část 3 – Dodávka 1 osobního automobilu třídy SUV 80 kW
FZŠ - Jablůnka – Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem této zakázky je dodávka nové velkokapacitní požární cisterny na dopravu vody, cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ (CAS schopná provozu na všech komunikacích a částečně i mimo komunikace), v provedení „R“ (speciální redukované ...
Komplexní pojištění pro město Uherské Hradiště
Předmětem veřejné zakázky je pojištění majetku a odpovědnosti za újmu, pojištění motorových vozidel a úrazové pojištění dětí v mateřských školách.
Technologické centrum pro PRŮMYSL 4.0 - Mobilní učebna
Předmětem veřejné zakázky je: kompletní dodávka mobilní učebny zahrnující tahač, návěs, vnitřní vybavení vč. vestavěného nábytku specifikovaná v Soupisu dodávek a Technické příloze.
Nákup automobilů 2019
Veřejná zakázka je ve smyslu § 35 zákona rozdělena na části. Části veřejné zakázky Zadavatel rozdělil veřejnou zakázku na 8 částí. Části veřejné zakázky tvoří: Část 1 – Dodávka 1 osobního automobilu nižší třídy Část 2 – Dodávka 9 osobních automobilů nižší třídy Část 3 – Dodávka 3 osobních automobilů nižší střední třídy Část 4 – Dodávka 2 ...
Poptávám střešní box na vůz značky Nissan
Poptávám střešní box na vůz značky Nissan Q z roku 2015 bez hagusu.
Technologické centrum pro PRŮMYSL 4.0 - Mobilní učebna
Předmětem veřejné zakázky je: kompletní dodávka mobilní učebny zahrnující tahač, návěs, vnitřní vybavení vč. vestavěného nábytku specifikovaná v Soupisu dodávek a Technické příloze.
Poptávám převoz osobního automobilu z Itálie
Poptávám převoz malého auta značky Panda během srpna z Florencie / Italie na Moravu nejlépe Zlín. Auto je pojízdné a mužů ho dopravit kdekoliv v okolí Florencie.
Poptávám osobní automobil značky Škoda Octavia Combi
Poptávám vůz značky Škoda Octavia Combi, r.v.2008 - 2012, 1,9 tdi, 77 kw.
Strání - cisternová automobilová stříkačka
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nové, dosud nepoužívané cisternové automobilové stříkačky pro SDH Strání.
Kontejnerový nosič hmotnostní kategorie M
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho (1) ks požárního kontejnerového nosiče.
Dodávka inertního a univerzálního sypače vč. nástaveb
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových, dosud nepoužívaných, 2 ks sypačů (vozidel) včetně podvozků, výměnné posypové nástavby inertní a univerzální, 2 ks sněhových radlic, 2 ks třístranné sklápěcí korby a zajištění záručního servisu. Vozidla budou používána pro celoroční silniční údržbu komunikací. Minimální emisní limity EURO ...
Nákup hasičského vozidla
Předmětem veřejné zakázky je: je dodávka hasičského vozidla dle technických parametrů podrobně specifikovaných v příloze č. 1 Technické podmínky pro cisternovou automobilovou stříkačku.
Nákup automobilů 2018
Zadavatel rozdělil veřejnou zakázku na 15 částí. Části veřejné zakázky tvoří: Část 1 – Dodávka 8 osobních automobilů nižší třídy Část 2 – Dodávka 4 osobních automobilů nižší třídy Část 3 – Dodávka 2 osobních automobilů střední třídy Část 4 – Dodávka 2 osobních automobilů střední třídy Část 5 – Dodávka 2 osobních automobilů střední třídy Část ...
Poptávám repasi baterie Varta
Poptávám cenovou nabídku na repasi baterie Varta, koupena v r. 2012, 63Ah.
Nákup nákladního vozidla pro přepravu koní
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového nákladního vozidla pro přepravu koní a zajištění servisu po záruční dobu a pozáruční servis vozidla.
Pořízení nové cisternové automobilové stříkačky pro JSDH Chropyně
Předmětem této veřejné zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min. podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 "smíšená" v provedení "R" a hmotnostní třídy S, v počtu jeden set (dále jen „CAS“). Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 1 ...
Vlčnov – cisternová automobilová stříkačka
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nové, dosud nepoužívané cisternové automobilové stříkačky pro SDH Vlčnov.
Poptávám mytí podvozku osobního automobilu
Poptávám mytí podvozku osobního automobilu. Uherské Hradiště a okolí + Zlín.
Poptávám ojetý vůz VW Passat
Poptávám ojetý vůz VW Passat 1.6 nebo 2.0
Poptávám ojetý vůz zn. Toyota
Poptávám vůz Toyota možná Yaris ,ale netrvám na tom.