Cisternová automobilová stříkačka v technickém provedení - příměstská
Dodávka 1 ks cisternové automobilové stříkačky v provedení pro příměstský provoz v technickém provedení s označením CAS 20/400/240 – S2T podle technických podmínek.
ZZS Ústeckého kraje – speciální sanitní vozidlo - 2017
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření Kupní smlouvy mezi zadavatelem a vybraným dodavatelem. Předmětem Kupní smlouvy bude dodávka 1 ks nového speciálního sanitního vozidla ZZS silniční ambulance typu B podle ČSN 1789 + A2 pro přepravu pacientů a to i bariatrických v intenzivní péči z místa mimořádné události, které bude zároveň připravené na ...
Stroje a vozidla PKÚ - osobní automobily, 4. část
Předmětem VZ je dodávka celkem 2 ks osobních automobilů, terénních, nižší třídy, kategorie M1 nebo M1G pro podnikové ředitelství Zadavatele. Detailní popis automobilů je specifikován v příloze č. 1 ZD, která je její nedílnou součástí.
Dynamický nákupní systém pro operativní leasing vozidel pro Ústecký kraj
Zadavatel prostřednictvím tohoto zadávacího řízení zavádí dynamický nákupní systém dle § 138 a násl. ZZVZ na pořízení vozidel formou operativního leasingu s tím, že specifikace vozidel bude vymezena v zadávacích podmínkách jednotlivých řízení prováděných v rámci a během platnosti DNS. V tomto zadávacím řízení se postupuje přiměřeně podle pravidel ...
Pojištění motorových vozidel ZZS ÚK
Předmětem plnění této veřejné zakázky je uzavření pojistné smlouvy na havarijní pojištění vozidel Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje, p.o. a dalších doplňkových pojištění za podmínek uvedených v zadávací dokumentaci a jejích přílohách. Předmětem této veřejné zakázky není pojištění odpovědnosti za újmu způsobenou provozem vozidla.
Fond zábrany škod - Technické automobily CH/O
Dodávka 2 ks technických automobilů chemických/olejových s příslušenstvím.
Nákup speciálního vozidla určeného pro kontrolu nákladní dopravy 2
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup dodávkového skříňového automobilu se speciálními úpravami v policejním provedení pro kontrolu nákladní dopravy. Vozidlo je určeno k zintenzivnění bezpečnostních opatření v oblasti kriminality páchané v dopravě v česko-saském příhraničí.
Stroje a vozidla PKÚ - osobní automobily
Předmětem veřejné zakázky je dodávka celkem 12 ks motorových vozidel nižší nebo střední třídy kategorie M1 nebo M1G. Požadované automobily jsou různých technických parametrů. Detailní popis automobilů je specifikován v přílohách ZD, které jsou její nedílnou součástí. 1. část VZ: 4 ks, osobní automobil, střední třída, kategorie M1- specifikace ...
Dodávka dvou nákladních vozidel N2 pro Krajskou zdravotní, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou nákladních automobilů kategorie N2 skříňových se zvedacím čelem plnící požadavky zákona 56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích.
Nákup speciálního vozidla pro kontrolu nákladní dopravy
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup dodávkového skříňového automobilu se speciálními úpravami v policejním provedení pro kontrolu nákladní dopravy.
Sjednocené pojištění vozidel Krajské zdravotní, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je pojištění vozidel Krajské zdravotní a.s. Pojištění zahrnuje havarijní pojištění, pojištění odpovědnosti za újmu způsobenou provozem vozidla a další doplňková pojištění. Více v zadávací dokumentaci.
Poptávám servis osobního automobilu
Poptávám servis osobního automobilu zančky Opel r.v. 2004.
Odtahy, uskladnění vozidel a jejich částí pro KŘP Ústeckého kraje
Předmětem plnění veřejné zakázky je průběžné provádění odtahů vozidel na teritoriu KŘP Ústeckého kraje, Jedná se o všechny druhy vozidel, která mohou být provozována na pozemních komunikacích, a to do hmotnosti 5 tun. Vozidla mohou být v jakémkoliv technickém stavu vč. nepojízdných. V jednotlivých případech je součástí odtahu vozidel i příjezd, ...
Nákup speciálního vozidla pro kriminalistické techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup speciálního vozidla, které bude sloužit ke zlepšení bezpečnosti v česko - saském příhraničí.
Nákup speciálního vozidla pro kriminalistické techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup speciálního vozidla, které bude sloužit ke zlepšení bezpečnosti v česko - saském příhraničí.
Nákup speciálního vozidla pro kriminalistické techniky
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup speciálního vozidla, které bude sloužit ke zlepšení bezpečnosti v česko - saském příhraničí.
Nákup speciálního vozidla pro kontrolu nákladní dopravy II.
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup dodávkového skříňového automobilu se speciálními úpravami v policejním provedení pro kontrolu nákladní dopravy. Vozidlo je určeno k zintenzivnění bezpečnostních opatření v oblasti kriminality páchané v dopravě v česko - saském příhraničí.
Opravy a servis vozidel Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje, p. o.
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy, na jejímž základě bude realizován servis vozidel Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje, příspěvkové organizace a dodávání náhradních dílů k těmto vozidlům na základě dílčích objednávek dle aktuálních potřeb zadavatele vymezených v rámcové smlouvě.
Nákup automobilu nákladního skříňového do 3,5t
Předmětem plnění je nákup 1 kusu automobilního nákladního skříňového do 3,5 t pro Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje.
Nákup speciálně upraveného a vybaveného vozidla ke zlepšení bezpečnosti v česko - saském příhraničí
Předmětem této veřejné zakázky je nákup speciálně upraveného a vybaveného automobilu určeného k zintenzivnění bezpečnostních opatření v oblasti kriminality páchané v česko-saském příhraničí.
Dodávka nákladních vozidel pro Krajskou zdravotní, a.s. II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 3ks nákladních vozidel pro Krajskou zdravotní, a.s., za účelem obnovy vozového parku zadavatele.
Pojištění majetku, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění nákladů řízení a pojištění vozidel
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření pojistných smluv na pojištění majetku, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění nákladů řízení a pojištění vozidel Ústeckého kraje za podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Požární kontejnerový nosič v taktickém celku s pěnovým kontejnerem
Dodávka 1 ks požárního kontejnerového nosiče v taktickém celku s pěnovým kontejnerem.
Nákup speciálního vozidla pro kontrolu nákladní dopravy
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup dodávkového skříňového automobilu se speciálními úpravami v policejním provedení pro kontrolu nákladní dopravy.
Nákup 1ks mikrobusu v policejním provedení
Nákup 1 ks mikrobusu v policejním provedení dle přiložené technické specifikace. Vozidlo je určeno na obměnu služebních dopravních prostředků