Kompostárna Kobra- mechanizace
Předmětem zakázky jsou dodávky mechanizace pro akci „Kompostárna Kobra". Jedná se o výstavbu nové kompostárny o celkové projektované kapacitě 11 000,000 t/rok. Předmětem zakázky je: - Zařízení 114- štěpkovač za traktor s přídavným elektromotorem případně dieselmotorem min 15 Kw, Výkon minimálně 8-12 m3/hod v závislosti na skladbě ...
Dodávka 5 kusů osobních automobilů
Jedná se o dodávku nových a nepoužitých osobních automobilů jedné tovární značky o celkovém počtu 5 kusů dle požadavků zadavatele na jednotlivé vozidla, které jsou stanoveny technickými podmínkami v zadávací dokumentaci.
Dodávka 2 kusů nákladních sklápěčkových automobilů
Jedná se o dodávku nových a nepoužitých nákladních sklápěčkových automobilů o celkovém počtu 2 kusů dle požadavků zadavatele, které jsou stanoveny technickými podmínkami v zadávací dokumentaci.
Výběr dodavatele hasičského vozu CAS
Předmětem plnění v.z. je dodávka nové CAS 20 M-3-S dle technické specifikace.
Rámcová smlouva na dodávky motorové nafty
Zadání rámcové smlouvy na dodávky motorové nafty - čtyřleté smluvní období se třemi až pěti uchazeči, kteří předloží nejvhodnější nabídku.Dodávky motorové nafty do podzemní nádrže Zadavatele. Objem nádrže 32000 litrů. Dodávky 24000-30000 I cca 1x měsíčně.dle potřeb zadavatele. Motorová nafta pro mírné klima B,D,F a pro zimní období arktické klima ...
Poptávám přestavbu vozu na LPG
Poptávám přestavbu vozu značky Škoda Favorit 135GLX, 225 na plyn (PLG)
Rámcová smlouvy na dodávky motorové nafty
Zadání rámcové smlouvy na dodávky motorové nafty - čtyřleté smluvní období se třemi až pěti uchazeči, kteří předloží nejvhodnější nabídku.Dodávky motorové nafty do podzemní nádrže Zadavatele. Objem nádrže 32000 litrů. Dodávky 24000-30000 I cca 1x měsíčně.dle potřeb zadavatele. Motorová nafta pro mírné klima B,D,F a pro zimní období arktické klima ...
Dodávka autobusů VLD 2011
Předmětem plnění veřejné zakázky je Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 11 ks plně nízkopodlažních autobusů délky do 11 m, určených pro provoz ve veřejné linkové dopravě v rozsahu stanoveném v zadávacích podmínkách. v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmětem plnění veřejné zakázky je rovněž školení zaměstnanců
Komunální vozidlo s jednoramenným nosičem
Dodávka 1ks Komunálního vozidla s jednoramenným nosičem kontejnerů s dieselovým motorem a 1ks kropící nástavby na tento automobil o objemu 7 m3 . Další součásti dodávky bude úprava hydraulického nakládacího jeřábu a jeho montáž na podvozek a příprava pro zimní údržbu,včetně dodávky sněhového šípového pluhu.
Dodávka 12 kusů osobních automobilů
Předmětem zakázky je dodávka 12 kusů nových a nepoužitých osobních automobilů jedné tovární značny. Požadavky na jednotlivé vozy jsou uvedeny v zadávací dokumentaci (technické podmínky).
Výběr dodavatele hasičského vozu CAS
Předmětem plnění v.zakázky je dodávka nové CAS 20 M-3-S dle technické specifikace zadavatele,vybavenou požárním čerpadlem.Další podrobnosti v zadávací dokumetaci.
Komunální vozidlo pro svoz odpadu
Dodávka 1ks Komunálního vozidla pro svoz odpadu - podvozek 4x4 s dieselovým motorem a 1ks nástavby na tento automobil s rotačním stlačováním, včetně pevné montáže na podvozek. Objem nástavby 16 m3 .
Komunální vozidlo s jednoramenným nosičem
Dodávka 1ks Komunálního vozidla s jednoramenným nosičem kontejnerů s dieselovým motorem EURO 4 a 1ks nástavby na tento automobil s kropící nástavbou objemu 7 m3 . Další součástí dodávky bude úprava hydraulického nakládacího jeřábu a jeho montáž na podvozek a příprava pro zimní údržbu,včetně dodávky sněhového pluhu.
Komunální vozidlo pro svoz bioodpadu
Dodávka 1ks Komunálního vozidla pro svoz bioodpadu - podvozek s dieselovým motorem EURO 5 (dle §46a zvláštní technické podmínky) a 1ks nástavby na tento automobil s rotačním stlačováním a integrovanou myčkou kontejnerů, včetně pevné montáže na podvozek. Objem nástavby 18-20 m3 .
Poptávám použité střešní okno do auta
Sháním střešní okno na auto. Zůstala mi díra o rozměrech 41 na 75.8. Staré bylo Hollandia.
Poptávám autosklo
Poptávám starší čelní sklo na Jeep grand cherokee 3.1.td r.v. 1999( WJ)
Poptávám výměnu čelního skla
Výměna čelního skla Citroen C 5 Break combi r. výroby 2003. Nejlevnější a nejbližší dostupnost !
Sháním motor k vozu VW Passat
Poptávám motor k Vw Passat B7- 2,0TDI -103Kw, r.v.2005.Kod motoru BMP.Po celé ČR.
Sháním dveře k vozu Renault
Poptávám přední levé dveře /řidič/ tmavě červené na Renault 19 Shamade r.v.1994.
Poptávám ND na vůz zn. Opel
Poptávám funkční automatickou převodovku AR 25-4L30E, code BB na Omegu 2.5td sedan r.v.96.
Poptávám ND k vozu Peugeot 307
Dobrý den, poptávám sběrné výfukové potrubí (svody) pro Peugeot 307, obsah 16, palivo benzín, hatchback. Nemusejí být nové, ale hlavně v dobrém stavu. Děkuji
Poptávám lepení fólií na autoskla
Hledám firmu v ústeckém kraji na lepení folií na autoskla
Poptáváme vybavení pneuservisu
Zařízení pneuservisu na nákladní vozy od A do Z.
Poptávám plnění lahví plynem CO2
Hledám firmu, která doplní plyn CO2, nebo výmění prázdné lahve za plné. CO2 používám k doplnění paintballových zbraní. Stačí stejný plyn CO2 jaký se používá ke sváření. Firmu hledám v okolí Chomutova, nebo okolí Loun.