Služební automobily pro ONK
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 4ks osobních vozidel pro služební účely . Zakázka je rozdělena na dvě části.Předmět plnění každé části veřejné zakázky musí být nový, nepoužitý, nerepasovaný, nezastavený, nezapůjčený, nezatížený leasingem ani jinými právními vadami.
Sanitní automobily
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Kupní smlouvy na dodávku jedenácti kusů nových sanitních automobilů včetně zástavby dle uvedené specifikace.
Obnova sanitních vozů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks sanitních vozidel převozového typu A2 pro režim dopravy nemocných a raněných (DNR), dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci
Oprava požární techniky AP 42 BUMAR na podvozku Mercedes-Benz ACTROS 2541L
Jedná se opravu požární techniky AP 42 BUMAR na podvozku Mercedes-Benz ACTROS 2541L po dopravní nehodě. Podrobný rozsah opravy je uveden v příloze zadávací dokumentace.
Cisternová automobilová stříkačka pro obec Braškov
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks cisternové automobilové stříkačky s požárním příslušenstvím v provedení pro velkoobjemové hašení (CAS). CAS musí být dodána v plně funkčním stavu, musí odpovídat veškerým předpisům a normám platným pro tuto kategorii strojů vč. jejich schválení pro provoz v ČR a musí být podle technických podmínek ...
Cisternová automobilová stříkačka pro obec Braškov
Nákup nové cisternové automobilové stříkačky (CAS) vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 , v kategorii podvozku terénní, hmotnostní třídy S a s výbavou na velkoobjemové hašení. CAS musí být dodáno v plně funkčním stavu, musí odpovídat veškerým předpisům a normám platným pro tuto kategorii strojů vč. jejich schválení pro ...
Pořízení CAS pro JSDH Pchery
Předmětem této VZ je pořízení=dodávka nové velkokapacitní cisternové automobilové stříkačky (dále i: „CAS“) včetně příslušenství pro jednotku sboru dobrovolných hasičů (dále: „JSDH“) Pchery.
Poptávám tlumící píst sedačky
Poptávám tlumící píst sedačky, výrobce Zbrojovka Březnice a.s. SP 20x86, č.v. 0603609000.
Poptávám náhradní díl k vozu zn. Tatra
Poptávám: zadní poloosu na TATRU 815 - sklápěčka
Poptávám garanční prohlídku vozu zn. Škoda Roomster
Vlastním Roomster benzin obs.1.4 zakoupený v Plzni,bude nutná garanční prohlídka do 2 let anebo 30tisíc km.Prosím o uvedení prováděných úkonů a předpokládanou komplektní cenu.Děkuji Chrapek
Technické zhodnocení AV 14 na AV 20
Předmětem veřejné zakázky je technické zhodnocení a modernizace AV 14 na AV 20 na podvozku T 815, RZ: 1SC 0776. Cílem technického zhodnocení je zvýšení akceschopnosti spočívající v rekonstrukci AV 14, která zajistí zvýšení nosnosti na výložníku ze 14 na 20 tun.
Poptávám písty k vozu zn. Mercedes Benz
Poptávám písty k vozu Mercedes Benz 220S, průměr 81mm.
Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks nové cisternové automobilové stříkačky speciální pro velkoobjemové hašení komplikovaných požárů v průmyslových areálech a hašení lesních požárů v extrémně náročných terénních a prostorově omezených podmínkách.
Poptávám tažné zařízení k vozu zn. Honda Civic
Dobrý den, nemáte náhodou tažné zařízení na Honda Civic,1.4,1996, hatchback? Děkuji.
Poptávám ND k vozu zn. Fiat
Poptávám ND k vozu zn. Fiat Fiat500 CINQUECENTO (170) [07/91-07/99] r.v. 1996 = relé přepínání světel dálkový klopený a současně to zapíná obrysovky .... >> TYP 543 12V 20A << a právě ty obrysovky nejdou.
Poptávám hydraulický hever k osobnímu autu
Sháním hydraulický hever na osobní auto.
Osobní automobily - 3 ks
Jedná se o nákup 3 ks osobních automobilů. Tím dojde k omlazení vozového parku. Budou nahrazena zastaralá vozidla, která již nevyhovují z hlediska bezpečnosti při provozu na pozemních komunikacích. Opravy této zastaralé techniky jsou již nerentabilní a provoz je velice nespolehlivý.
Poptávám světla vč. montáže k vozu zn. Škoda
Sháním na automobil Škoda Fabia1 kulaté denní svícení do nárazníku, do krytek původně určených pro mlhovky.Potřeboval bych vědět konečnou cenu světel i s montáží.
Dodávka motorové nafty pro LS Lány
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka motorové nafty do nadzemního úložiště pro potřeby LS Lány. Cílem zadavatele je zajistit po dobu platnosti smlouvy kontinuální dodávky motorové nafty na místo plnění tak, aby byla zajištěna maximální efektivita vynaložených prostředků a spolehlivost dodávek. Na základě výsledku zadávacího řízení bude s ...
Poptávám ND k motocyklu
Poptávám chladič k motocyklu VN 900 rv 2006.
Poptávám poziční světlo
Poptávám poziční světlo na RIMOR na podvozku Ford Transit
Poptáváme kojeneckou vložku do autosedačky
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli by se u vás dala dokoupit kojenecká vložka do autosedačky na zádíčka. Do té nejmenší autosedačky. Autosedačku od vás totiž máme, ale nemůžeme najít ty vložku na zádíčka. Kolik by stála?
Poptáváme pronájem osobního vozu
Zapůjčení osobního vozidla např. Škoda Fabia - pronájem - v termínu 25.7.-1.8.2011.
Poptávám ojetý vůz zn. Ford
Ford Focus Titanium 2,0 - diesel. R.v. 2008-2009. Nejlépe výbava: hagusy, černá skla, senzor parkování, multifunkční volat, tempomat. Cena do 250 000 Kč.
Poptávám ND k vozu zn. Škoda
Poptávám střešní křídlo na Škodu Felicii, ale nahoru na dveře.