Dodávka užitkového osobního automobilu N1
dodávka užitkového osobního automobilu kategorie N1 dle technické specifikace uvedené příloze č.1 kupní smlouvy a v souladu se zadávací dokumentací . Součástí dodávky je technický průkaz pro provoz na pozemních komunikacích, servisní knížka a návod pro obsluhu a údržbu v českém jazyce .
Dodávka skříňového nákladního automobilu N1
dodávka nového skříňového nákladního automobilu kategorie N1 dle technické specifikace uvedené příloze č.1 kupní smlouvy a v souladu se zadávací dokumentací . Součástí dodávky je technický průkaz pro provoz na pozemních komunikacích, servisní knížka a návod pro obsluhu a údržbu v českém jazyce .
Dodávka užitkového automobilu 2místného N1
dodávka užitkového 2místného automobilu kategorie N1 dle technické specifikace uvedené příloze č.1 kupní smlouvy a v souladu se zadávací dokumentací . Součástí dodávky je technický průkaz pro provoz na pozemních komunikacích, servisní knížka a návod pro obsluhu a údržbu v českém jazyce .
Poptávám služby pneuservisu
Poptávám výměnu kol na letní a uložení kol se zimními pneu na Škoda Felicia, v okolí Lužce nad Vltavou.
Poptávám výbrus motoru u vozu zn. Peugeot
Dobrý den, potřebuji udělat výbrus motoru na Pegueot kombi 306 1,9 diesel. Motor je v autě. Jak dlouho by trvala oprava a kolik by to zhruba stálo? Děkuji za odpověď.
Poptávám písty k vozu zn. Mercedes Benz
Poptávám písty k vozu Mercedes Benz 220S, průměr 81mm.
Nákup vozidel pro Městský úřad v Říčanech
Dodávka tří nových motorových vozidel dle tech. specifikace v ZD
Sháním motor na Renault ESPACE
Sháním motor na Renault ESPACE r.v. 2000 motor F4RA7 2, 0 16V
Poptávám použitou spojku na vůz zn. Opel
Spojku na OPEL Astra tip motoru C14 NZ
Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks nové cisternové automobilové stříkačky speciální pro velkoobjemové hašení komplikovaných požárů v průmyslových areálech a hašení lesních požárů v extrémně náročných terénních a prostorově omezených podmínkách.
Dodávka 4 ks požárních vozidel
Dodávka 4 ks požárních vozidel pro doplnění havarijního systému skladování a dopravy ropy - (CAS 20, CAS 30, TA, PPLA dle Vyhl. 35/2007 Sb.)
Poptávám karosářskou tmel
Poptávám karosářský tmel - kit zn. sprint žluté barvy.
Poptávám ND k vozu zn. Ford
Poptávám řídící jednotku motoru Ford Fusion .
Poptávám ND k vozu zn. Ford
Poptávám motor na Ford Fokus rok výroby 2003, diesel 1.8, nebo opravu mého motoru, nataženou ojnici, mlátí do hlavy. Děkuji.
Poptávám ND k nákladnímu vozu zn. Mercedes Actros
Dobrý den, prosím o info zda máte a kolik by stálo přední pero na Mercedes Actros 2646 6x4 VIN: WDB9301431L300241 pero je tříplátové Děkuji.
Pojištění majetku Města Kralupy nad Vltavou
Předmětem zakázky je pojištění majetku města, movitého i nemovitého, včetně vozového parku, proti možným škodám, které mohou vzniknout při využívání a hospodaření s městským majetkem. Smlouva bude sjednána na dobu určitou v délce 5 let.
Poptávám ND k vozu zn. Ford Tranzit
Poptávám dvouhmotový setrvačník na Ford Tranzit 2,4 TDDI.
Poptávám nové světlomety k vozu zn. Audi
Sháním nové světlomety na Audi A6 Avant (r.v.1994) pokud možno nové generace LED. Existuje vůbec takovéto řešení? Původní světla svými vlastnostmi nevyhovují výkonům tohoto auta. Děkuji.
Nákup techniky pro svoz bioodpadu část A - II.
Předmětem části A veřejné zakázky je dodávka nového nepoužitého a plně funkčního svozového vozidla s nástavbou umožňující svoz kontejnerů.
Poptávám ND k vozu zn. Renault
Sháním spínač zpětných světel na Renault Laguna 2 dci 2,2 110kw r.v.2003
Pojištění majetku, automobilů a lesa
Předmětem veřejné zakázky je pojištění majetku a odpovědnosti za škody. Údaje o pojišťovaném majetku a rozsahu pojištění jsou uvedeny v příloze č. 3 zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je rozdělena na části. 1. část – Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu 2. část – Pojištění vozidel 3. část – Pojištění lesa Uchazeč může svou ...
Svoz bioodpadů a separovaných složek komunálních odpadů v Kostelci nad Labem
Předmět zakázky zahrnuje dodání svozové techniky (svozový automobil s kontejnerovým nosičem, malé svozové vozidlo s nástavbou pro svoz odpadů), manipulační techniky (smykový nakladač, paletový vozík), štěpkovače a sběrných nádob a kontejnerů (celkem 39 ks s celkovým objemem min. 84, 82 m3).
Svoz bioodpadů a separovaných složek komunálních odpadů v Kostelci nad Labem
Předmět zakázky zahrnuje dodání svozové techniky (svozový automobil s kontejnerovým nosičem, malé svozové vozidlo s nástavbou pro svoz odpadů), manipulační techniky (smykový nakladač, paletový vozík), štěpkovače a sběrných nádob a kontejnerů (celkem 39 ks s celkovým objemem min. 84, 82 m3).
Poptávám tažné zařízení k vozu zn. Honda Civic
Dobrý den, nemáte náhodou tažné zařízení na Honda Civic,1.4,1996, hatchback? Děkuji.