Autonosič kontejnerů CTS
Předmětem VZ je pořízení 1 ks nového autonosiče kontejnerů CTS 14 t 6×6 ADR. Zadavatel požaduje, aby předmět zakázky byl kompatibilní se stávajícími kontejnery v délkách od 4,5 - 6,4 m a okem pro výšku háku 1 570 mm, a to zejména se vzduchotěsným kontejnerem o objemu 25 m3 a izotermním kontejnerem uloženými v místě plnění.
Dynamický nákupní systém pro dodávku vozidel kategorie N
Předmětem dynamického nákupního systému budou dodávky vozidel kategorie N. Podrobně bude předmět plnění jednotlivých veřejných zakázek zadávaných v DNS, včetně technických, obchodních, platebních a dalších podmínek, vždy vymezen ve výzvě k podání nabídek ve smyslu § 141 ZZVZ. Jednotlivé veřejné zakázky budou probíhat na území hlavního města ...
Pronájem sanitních vozidel
• Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem sanitních vozidel pro odbor dopravních služeb Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN). Dle normy ČSN EN 1789 patří do této kategorie vozidla pro dopravu nemocných, raněných a rodiček dříve označované jako DNRR, nyní jako sanitní vozidla kategorie A2.
Rámcová dohoda na dodávky cisternových automobilových stříkaček pro HZS ČR
Průběžné dodávky cisternových automobilních stříkaček (dále též „CAS“) pro HZS ČR. Celkový předpokládaný objem předmětu plnění je 40 kusů CAS 20 - Příměstská v průběhu dvou let od účinnosti rámcových dohod.
Rámcová dohoda na dodávky cisternových automobilových stříkaček pro HZS ČR
Uzavření rámcových dohod na průběžné dodávky cisternových automobilních stříkaček (dále též „CAS“) pro HZS ČR. Celkový předpokládaný objem předmětu plnění je 25 kusů CAS 20 se zařízením pro řezání vodním paprskem v průběhu dvou let od účinnosti rámcových dohod.
Automobil požární vyšetřovací ktg. M1 - nákup
Předmětem veřejné zakázky je nákup 4 kusů požárních vyšetřovacích automobilů kategorie M1 v provedení kombi vybavených radiostanicí a pevně zabudovaným zvláštním výstražným světelným zařízením modré a červené barvy doplněným zvukovým výstražným zařízením.
Pronájem nákladních vozidel
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem nákladních vozidel pro odbor dopravních služeb Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN).
Provádění servisu a oprav služebních dopravních prostředků KŘP hl. m. Prahy
Provádění servisu a oprav služebních dopravních prostředků Krajského ředitelství policie hl. m. Prahy. Dále viz Zadávací podmínky s přílohami č. 1-4 a veřejným klíčem k šifrování cenové nabídky. Předpokládaná hodnota VZ je 24 793 388 Kč bez DPH t.j. 30 000 000 Kč včetně DPH, která je nepřekročitelná.
Nákup osobních vozidel, mikrobusů pro potřeby příspěvkových organizací v působnosti odboru SOV
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku 10 kusů nových osobních vozidel pro 8 osob + řidič (mikrobus), podle TECHNICKÉ SPECIFIKACE VOZIDEL (pro vzorový vůz A1, A2, A3 a vzorový vůz B1, B2), pro potřeby příspěvkových organizací centrálního zadavatele, tj.: Domov pro osoby se zdravotním postižením Kytlice, Domov sociálních ...
Stranový překladač
Dodávka 1 kusu stranového překladače, který se skládá z tažného vozidla a návěsu nákladního vozidla.
Nákup 9 kusů automobilů typu SUV
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 9 kusů automobilů typu SUV.
Poptávám repasi dvou silentbloků
Poptávám repasi dvou silentbloků na Tatraplan T 600. Děkuji za návrh, cenu respektuji. S pozdravem Jirka Pollak.
Nákup osobních vozidel s plošinou pro potřeby příspěvkových organizací v působnosti odboru SOV
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku 8 kusů nových osobních vozidel podle TECHNICKÉ SPECIFIKACE VOZIDEL (vůz 1 s plošinou a vůz 2), pro potřeby příspěvkových organizací centrálního zadavatele, tj.: Domov pro osoby se zdravotním postižením Leontýn, Domov Svojšice, Domov pro seniory Háje, Domov Zvíkovecká kytička, Domov pro ...
Poptáváme zapalovací svíčky
Poptáv zapalovací svíčky. Potřebuji velkoobchodní ceny. 1 884 610 060 4000 pcs 1 882 311 101 8000 pcs 1 884 310 062 8000 pcs 96464000 4000 pcs 96130723 4000 pcs Předem Vám děkuji. Adda Keddam Firma Sellmex Globe s.r.o.
DNS - Užitkový automobil N1 - nákup 2021-2024
Předmětem je zavedení dynamického nákupního systému k zabezpečení dodávky užitkových automobilů kategorie N1 za účelem obměny a zkvalitnění vozového parku pro zabezpečení spolehlivé a bezpečné přepravy osob v rámci činnosti jednotlivých složek ozbrojených sil ČR, resp. Ministerstva obrany.
Nákup osobních vozidel pro potřeby příspěvkových organizací v působnosti odboru SOV
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku 9 kusů nových osobních vozidel podle TECHNICKÉ SPECIFIKACE VOZIDEL (vůz 1 a vůz 2), pro potřeby příspěvkových organizací, jejichž zřizovatelem je centrální zadavatel, tj.: Domov pro osoby se zdravotním postižením Leontýn, Domov pro seniory Heřmanův Městec, Domov Svojšice, Domov se ...
Poskytování služeb pneuservisu - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění pneuservisních prací na vozidlech zadavatele, a to včetně dodávky nových pneumatik a rovněž uskladnění pneumatik; blíže viz zadávací podmínky.
Pronájem nákladních vozidel
Uzavření smlouvy na služby požadovaného předmětu veřejné zakázky tj. pronájem pěti kusů nákladních automobilů,
20-020.2 Autonosič kontejnerů CTS
Předmětem VZ je pořízení 1 ks nového autonosiče kontejnerů CTS 14 t 6×6 ADR (dále jen „věc“). Zadavatel požaduje, aby předmět zakázky byl kompatibilní se stávajícími kontejnery v délkách od 4,5 - 6,4 m a okem pro výšku háku 1 570 mm, a to zejména se vzduchotěsným kontejnerem o objemu 25 m3 a izotermním kontejnerem uloženými v místě plnění.
VZ 93420 - Dodávka skříňových vozidel zajišťujících obnovu vozového parku Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 kusů skříňových dodávek pro Městskou policii hl. m. Prahy, včetně přepravy na místo plnění.
VZ 91419 - Nákup elektromobilů pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 vozidel s elektrickým pohonem pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy včetně dopravy předmětu plnění na místo plnění. Součástí předmětu plnění i dodávka a instalace výstražných zvukových a světelných zařízení ve skrytém provedení.
VZ 93120 - Dodávka osobních vozidel zajišťující obnovu vozového parku Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 19 kusů osobních vozidel typu SUV nebo kombi, s pohonem 4x4 a automatickou převodovkou pro Městskou policii hl. m. Prahy. Součástí předmětu plnění je i přeprava do místa plnění.
VZ 93320 - Dodávka užitkových vozidel zajišťujících obnovu vozového parku Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 7 kusů užitkových vozidel pro Městskou policii hl. m. Prahy. U 6 vozidel určených do přímého výkonu služby je součástí předmětu plnění i realizace speciální vestavby pro ukládání a přepravu TPZOV (tzv. “botičky“), dodávka a instalace výstražných zvukových a světelných zařízení, záznamových zařízení a polepů a ...
Nákup multifunkčního a měřicího vozidla
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodání a uvedení do provozu multifunkčního a měřicího vozu dle zadavatelem požadované specifikace. Součástí dodávky je taktéž provedení přejímacích zkoušek a teoretického a praktického výcviku pracovníků zadavatele, dodání veškerého požadovaného HW a SW vybavení, realizace úprav SW a zajištění poskytování ...
Dodávky startovacích akumulátorů pro osobní, užitkové a nákladní vozy a autobusy 2021-2025
Předmětem VZ jsou dodávky nabitých startovacích akumulátorů pro osobní, užitkové a nákladní vozy a autobusy (dále jen „Zboží“) a to na období 48 měsíců dle požadované technické specifikace Zboží uvedené v Příloze č. 1 Smlouvy.