Nákup autobusů pro Veolia Transport Východní Čechy, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka celkem 6ks autobusů pro veřejnou silniční dopravu. Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením § 98 ZVZ rozdělena do dvou samostatných podskupin (kategorií autobusů) - částí veřejné zakázky, přičemž uchazeč je oprávněn podat nabídku na kteroukoli část veřejné zakázky.
Dodávka 6 ks sanitních vozidel
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 6 ks sanitních vozidel v provedení RLP v souladu s globální homologací ES (směrnice 2007/46/ES) pro výrobce sanitních vozidel, rok výroby 2013.
Poptávám kardanové kříže
Poptávám kardanové kříže, rozměr A 19 - B 44
Poptávám hydraulická zdvihátka firmy JOHNSON
Poptávám hydraulická zdvihátka firmy JOHNSON.do benzinových spalovacích motorů,používaných především v motorech FORD v letech 1963-1996 Přesné označení na zdvihátku je:JOHNSON HT 900. Na internetu je spousta odkazů na firmu FEDERAL MOGUL,ale všechno toto zboží je k dostání snad pouze v USA.Za případné nabídky předem děkuji.
Zouvačka pneumatik
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zouvačky pneumatik. Podrobný popis zakázky je uveden v zadávací dokumentaci.
Poptávám zimní pneumatiky
Poptávám zimní pneumatiky včetně plechových disků na škoda Yeti, 1.4 Tsi rv. 012. rozměry pneu. jsou 205x55x16.. Můžete mi pneu.které mi nabízíte doporučit a to z jakých důvodů?Nechci drahé pneu., stačí průměr. Děkuji Dostálek
Dodávka mobilního hustoměru
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka mobilního hustoměru do nově budovaného Výzkumného a výukového centra v dopravě (dále jen VVCD). Podrobná specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci.
Poptávám světlomety k vozu zn. Tatra 613
Poptávám na vůz tatra 613-4 světlomet asymetrický H4 č.443 311 5870 - 2 ks, světlomet levý H4 č.991 811 0720 a světlomet pravý H4 č.991 811 0710 po 1 ks, případně plné náhrady.
Poptávám ojetý vůz
Poptávám menší osobní automobil, nový nebo maximálně do 3 let stáří. V dobrém stavu. Nabídky prosím poslat na uvedený email. Odběr v červnu 2012.
Poptávám autodíly
Na automobil Daihatsu Rocky 2.8 TD 4x4 rok Výroby 1992. Prosím o informaci zda je k dostání ,jako celek ovládání blinkrů, stěračů a světel. ovládání je pod volantem. Předem děkuji.
Poptávám autoplachtu
Poptávám autoplachtu na nákladní přívěs za osobní automobil zn, Pongratz 206 U-H o rozměru ložné plochy 2005x1070 mm. Děkuji a přeji hezký den. V.Žaba.
Poptávám ojetý vůz s klimatizací
Koupím starší auto, mladší šesti let (nejlépe Škoda Fabia či Ford) s klimatizací. Cena cca do 90 tisíc korun. Zachovalé. Spěchá.
Poptávám nákup ojetého vozu zn. Škoda Fabia
Poptávám ojetý vůz zn. Fabia cca za 60 tisíc korun. Jak dlouho u vás trvá proces prodeje staršího vozu, je možno část ceny řešit splátkami? Předem děkuji za odpověď.
Poptávám snímač průtoku vzduchu k vozu zn. Citroen
Snímač průtoku vzduchu (váha vzduchu) pro Citroën C5 2,0 HDi, 80kW r.v. 2002. Uveďte výrobce.
Poptávám ND k vozu zn. Citroen
Poptávám LP plastový podběh, přední část, pro Citroen C5 2,0 HDi, 80kW r.v. 2002,
Dodávka speciálních vozidel silniční údržby
Dodávka speciálních vozidel silniční údržby pro Správu a údržbu silnic Pk: dvou kusů speciálního nákladního automobilu s jednokomorovou nástavbou pro zimní a letní údržbu vozovek, se sklápěcí plošinou, sněhovou radlicí a montáží rozhrnovací lišty na asfaltovou směs na cestmistrovská střediska Žamberk a Ústí nad Orlicí.
Poptávám užitkový vůz zn. Iveco Daily
Poptávám nový užitkový vůz Iveco Daily podvozek, rozvor 3950mm. Celková hmotnost 5t výkon motoru min. 160PS třímístné provedení. manuální převodovka, bez radia, bez klima. Bílá barva. A Iveco Daily skříň 17m3. Celková hmotnost 3,5t výkon motoru min. 160PS třímístné provedení. Manuální převodovka, radio, klima.
Nákup autobusů pro veolia transport východní čechy a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka celkem 11 ks autobusů pro silniční motorovou dopravu. Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením § 98 ZVZ rozdělena do dvou níže uvedených samostatných podskupin (kategorií autobusů) - částí veřejné zakázky, přičemž uchazeč je oprávněn podat nabídku na kteroukoli část veřejné zakázky
Poptávám příslušenství na motocykl Honda
Poptávám plexi na moto Honda Silver Wing FJS 600 od fa. IsottaJ
Poptávám autosklo
Hledám zadní sklo na Favorita. Pardubice.
Poptávám zapalování na motocykl
Zakoupím : Zapalovací cívku a řídící jednotku zapalování na moto BMW R80. ( dvouválec boxer 800 cm3)
Poptáváme repasovaný motor pro Škodu 1203
Poptáváme repasovaný motor pro Škodu 1203 - objem 1500cm3, čtyřděrový. Nabídněte cenu a případně termín dodání.
Poptávám ND k vozu zn. VW Polo
Dobrý den, shaním prosím na VW Polo r. v.2OO5 pětidveřový 1:2 4O kilovvat levé přední dveře u řidiče. Předem děkuji za ochotu .KLAPAL
Poptávám převodovku na Seat Marbela
Sháním převodovku na Seat Marbela.
Dodávka nákladních automobilů kategorie N2
Dodávka tří kusů nákladního automobilu s nástavbou nosič kontejnerů na cestmistrovství Přelouč, Holice a Moravská Třebová a dvou kusů nákladního automobilu s nástavbou nosič kontejnerů na cestmistrovství Pardubice a Běstovice.