Nákup typizovaného užitkového vozidla II
nákup typizovaného užitkového vozidla s provedenou přestavbou pro potřeby zásahové jeednotky zdavatele, v rozsahu dle zadávací dokumentace
Nákup typizovaného užitkového vozidla
typizované užitkové vozidlo s přestavbou dle technické přílohy výzvy k podání cenové nabídky -. uveřejněno v plném znění na profilu zadavatele a internetových stránkách zadavatele.
Odtahy motovorých vozidel
dle oznámení o zahájení zadávacího řízení na veřejných internetových stránkách a profilu zadavatele
Poptávám pneumatiky na motocykl
Poptávám pneumatiky na motocykl o rozměru 2,5-19. Potřebuju 2 ks a případně i duše.
Nákup typizovaného užitkového vozidla
Typizované užitkové vozidlo s nástavbou pro potřeby pořdkové jednotky
Poptávám zimní pneumatiky
Koupím 4 ks zimních pneumatik na FIAT DUCATO 2,5 D. Pneumatiky musí mít rozměr 195/70 R 15 C 103/101Q. Děkuji za nabídky.
Dodávka autobusů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks nízkopodlažních autobusů kategorie LOW ENTRY, které budou použity pro přepravu osob při plnění závazku veřejné služby v Olomouckém kraji. V rámci projektu budu pořízeny 3 ks nových autobusů. Předpokládané plnění leden - červenec 2013. Nakupované autobusy budu použity pro přepravu osob ve veřejné dopravě v ...
Sháním levý blatník na vůz zn. Škoda
Poptávám použitý levý přední blatník, pokud možno s lakem královská modř čí podobně na Škodu Felicii r.v.1996.
Dodávka nákladního automobilu / univerzálního nosiče nástaveb se sypací nástavbou
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks nákladního automobilu / univerzálního nosiče nástaveb se sypací nástavbou chemik a sněhovou radlicí. Vozidlo bude využíváno celoročně, v zimě jako sypač-chemik, v létě jako sekačka travního porostu.
Sháním motor na vůz zn. Mercedes
Poptávám motor Mercedes 2.2 cdi pro vůz MERCEDES VITO 110, 638, r.v. 1999
Poptávám pronájem užitkového vozu
Poptávám pronájem dodávky typu "JUMPER L2H2" cca 1-4 dny v měsíci pro převoz cca 200 kg max,OLOMOUCKÝ KRAJ.
Dodávky náhradních dílů na vozidla TATRA (rámcová smlouva)
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky náhradních dílů na vozidla TATRA. Technická specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách, která je zveřejněna na profilu zadavatele URL: https://verejnezakazky.vop.cz.
Pojištění Fakultní nemocnice Olomouc 2012
Předmětem veřejné zakázky je pojištění majetku a profesní odpovědnosti za škodu Fakultní nemocnice Olomouc, včetně pojištění motorových vozidel zahrnující pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla („povinné ručení“) a havarijní pojištění vybraných vozidel. Pojistné smlouvy budou uzavírány mezi zadavatelem jako pojistníkem a ...
Dodávka nákladního automobilu s pohonem obou náprav (4x4), komunální hydraulikou, sypací nástavbou
Dodávka nákladního automobilu s pohonem obou náprav (4x4), komunální hydraulikou, sypací nástavbou chemik a sněhovou radlicí, včetně dodání do místa plnění.
Dodávka nákladního automobilu s pohonem obou náprav (4x4), komunální hydraulikou a inertním sypačem
Dodávka nákladního automobilu s pohonem obou náprav (4x4), komunální hydraulikou, inertním sypačem / silniční vysprávkovou soupravou pro sanaci silnic tryskovou metodou, včetně dodání do místa plnění.
Dodávka nákladního automobilu s pohonem obou náprav (4x4), komunální hydraulikou, sypací nástavbou
Dodávka nákladního automobilu s pohonem obou náprav (4x4), komunální hydraulikou, sypací nástavbou chemik, sněhovou radlicí, nástavbou samosběrného zametače, včetně dodání do místa plnění.
Dodávky náhradních dílů na vozidla Land Rover
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky originálních náhradních dílů na vozidla Land Rover Defender používaných Armádou České republiky, jejichž bližší technická specifikace je uvedena v příloze č. 1 návrhu Rámcové kupní smlouvy (Seznam náhradních dílů a ceník). Návrh Rámcové kupní smlouvy je přílohou č. 1 zadávací dokumentace, na dobu určitou do ...
Poptávám odtahovou službu
Poptávám odtah nepojízdného automobilu SUV z Brna do Moravského Berouna, váha 1850kg. Prosím o zaslání cenové nabídky. Platí do vymazání.
Strojový spodek s kabinou pro Malý Dekontaminační Automobil - MDA
Cílem zadávacího řízení je uzavření kupní smlouvy na dodávku 1 kusu strojového spodku s kabinou dle tehnické specifikace zadavatele. Vyrobený nejdříve v roce 2011, se znaky nápravy 4x4, určený pro jízdu po veřejných komunikacích i v terénu, s vysokou terénní průchodivostí, s pancéřovanou kabinou řidiče s balistickou a protiminovou ochranou dle ...
Nákup osobního vozidla pro MMOI
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 kusu osobního vícemístného vozidla formou leasingu (60 splátek) s akontací ve výši max. 500 tis. Kč dle technických podmínek stanovených v zadávací dokumentaci.
Poptáváme autobusovou dopravu
Hledáme autodopravce, který by nás vozil na mistrovská utkání z okolí Olomouce. Máme zájem o pronájem minibusu.
Poptávám ND k vozu zn. VW
požaduji zadní tlumiče pérování na volswagen touran 2004 2,0 Tdi 103 kw
Pojištění Fakultní nemocnice Olomouc
Předmětem veřejné zakázky je pojištění majetku a profesní odpovědnosti za škodu Fakultní nemocnice Olomouc, včetně pojištění motorových vozidel zahrnující pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla („povinné ručení“) a havarijní pojištění vybraných vozidel.
Oprava vozidla AŽ 30
Jedná se o provedení opravy vozidla AŽ 30 v rozsahu dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci
Dodávka hasičského vozidla
Předmětem plnění veřejné zakázky byla dodávka hasičského vozidla formou leasingu s 54 měsíčními splátkami dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.