Nákup náhradných dielov pre LPM Ulič, š.p.
Predmetom zákazky je dodávka vybraného sortimentu náhradných dielov na vybrané typy vozidiel v portfóliu obstarávateľskej organizácie Lesopoľnohospodársky majetok Ulič, štátny podnik (LPM Ulič, š.p.).
Autobatérie
Predmetom zákazky je dodanie autobatérií pre potreby DPB, a.s. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch.
Konsignačný sklad – Náhradné diely autobusy SOR
Predmetom verejného obstarávania je v súlade s § 3 ods. 2 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len zákon o verejnom obstarávaní v príslušnom gramatickom tvare) civilná zákazka na dodanie tovaru náhradných dielov pre autobusy. Predmetom zákazky je uzatvorenie Rámcovej dohody na dodanie ...
Dodávka a montáž vestavby do dodávkových vozidel Volkswagen Caddy
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy s jedním dodavatelem na dodávku a montáž vestaveb do dodávkových vozidel, homologovaného a technicky způsobilého typu ve smyslu zákona č. 56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů, v souladu s technickými parametry dle požadavků zadavatele ...
GPS - monitoring vozidiel
Predmetom zákazky je dodávka, montáž a servis GPS monitorovacích zostáv (zariadení) na sledovanie a zaznamenávanie vybraných údajov o prevádzke vozidiel a mechanizmov. Dodávka a montáž monitorovacieho zariadenia(HW vybavenie-telematická riadiaca jednotka) vrátane inštalácie potrebného softvérového vybavenia (SW vybavenie) pre zabezpečenie ...
Náhradné diely na prívesné vozíky
Nákup originálnych náhradných dielov a príslušenstva k prívesným vozíkom a pozáručny servis prívesných vozíkov.
Poptávám autobaterii Varta Silver Dynamic
Poptávám autobaterii Varta Silver Dynamic AGM start-stop 80AH 315X175X190 800A
Dynamický nákupní systém na opravy náhradních dílů pro autobusy formou výměnného systému
Předmětem veřejných zakázek, jež budou v DNS zadávány, budou opravy dílů na autobusy provozované Zadavatelem při dodržení všech obecně závazných předpisů a podmínek uvedených v této zadávací dokumentaci a dále v podmínkách jednotlivých veřejných zakázek zadávaných DNS.
Poptávám náhradní díl na vůz značky Nissan Primera
Poptávám náhradní díl na osobní auto Nissan Primera 1,6 FAAP11 R.V. 1996. Zadní levé koncové světlo, kompletní bílo oranžové, nebo jeho díl.
Chladiaca zmes
Predmetom verejného obstarávania je v súlade s § 3 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní civilná zákazka na dodanie tovaru. Predmetom zákazky je uzavretie zmluvy v súlade s ustanovením § 56 zákona o verejnom obstarávaní za stanovených podmienok v týchto súťažných podkladoch, ktorej predmetom bude dodanie chladiacej zmesy do chladičov vozidiel s ...
Nákup náhradných dielov na prívesné vozíky
Nákup originálnych náhradných dielov a príslušenstva k prívesným vozíkom a pozáručný servis prívesných vozíkov
Poptávám zadní levou vnitřní kliku na vůz značky Jeep
Sháním zadní levou vnitřní kliku na vůz Jeep Grand Cherokee 2006. S pozdravem Kuta.
Náhradné diely pre motorové vozidlá Záchrannej služby Košice
Predmetom zákazky je zabezpečenie nákupu náhradných dielov a spotrebného autoopravárenského materiálu (ďalej náhradný diel) na opravy motorových vozidiel Záchrannej služby Košice v požadovanej špecifikácii, v objeme podľa potrieb a požiadaviek po dobu trvania rámcovej dohody.
Nákup nových zabezpečovacích signalizačných 1-nápravových prívesov
Predmetom zákazky je dodanie nových zabezpečovacích signalizačných 1-nápravových prívesov (ďalej len ZPS) v počte 120 ks (ZSP výstražný so svetelnou šípkou 70 ks, ZSP pre zobrazenie zmien v dopravných situáciách s prestaviteľnými panelmi 10 ks, ZSP pre zobrazovanie výstrahy a zmien v dopravných situáciách na fixnom zobrazovacom LED paneli - 40 ks).
Náhradné diely na vozidlá Mercedes Benz
Predmetom zákazky je nákup originálnych náhradných dielov a príslušenstva a pozáručný servis vozidiel továrenskej značky Mercedes Benz
Dodávky chladící kapaliny pro autobusy - II
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky chladicí kapaliny určené pro použití v městských autobusech zadavatele v přibližném množství 230 tisíc litrů ročně (dle skutečné spotřeby), a to včetně dopravy na výdejní místa zadavatele na území hl. m. Prahy.
Opravy osobních vozidel a dodávky náhradních dílů pro vozy značky Land Rover
Předmětem veřejné zakázky je zajištění oprav všech typů osobních vozidel značky LAND ROVER včetně modelových provedení a dodávky náhradních dílů na 48 měsíců.
Poptávám náhradní díly na vůz značky Ford Focus
Na Ford Focus 1,6 benzin, r.v. 2004, typ motoru FYDB hledám nový kompletní píst, 2 ks sací ventily, kluzné ložisko na klikovou hřídel a těsnění pod hlavu Elving.
Rámcová dohoda – Dodávka přívěsných vozíků za osobní a terénní automobily 2019 - 2021
Předmětem plnění VZ je uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem v souladu s § 131 ZVZ na pořízení nových přívěsů. Součástí předmětu plnění je také garance zabezpečení servisních služeb na dodané stroje. Veřejná zakázka je rozdělena na více částí.
Pozáručný servis a opravy vozidiel Land Rover
Predmetom zákazky je poskytovanie služieb súvisiacich s vykonávaním pozáručného servisu, opráv a dodávok náhradných dielov na vozidlá továrenskej značky Land Rover
Poptávám náhradní díl na vůz značky Honda Civic
Poptávám náhradní díl na vůz značky Honda Civic, r.v.1985, přední levé parkovací světlo.
Dynamický nákupní systém na opravy náhradních dílů pro autobusy formou výměnného systému
Předmětem veřejných zakázek, jež budou v DNS zadávány, budou opravy dílů na autobusy provozované Zadavatelem při dodržení všech obecně závazných předpisů a podmínek uvedených v této zadávací dokumentaci a dále v podmínkách jednotlivých veřejných zakázek zadávaných DNS.
Zdroj elektrický letištní mobilní - nákup
Předmětem VZ je pořízení 4 ks - zdroje automobilního 90 kVA a 2 ks - zdroje přívěsového 30 kVA k vrtulníkům.
Technika na údržbu komunikácií
Predmetom zákazky je dodanie nasledovnej novej techniky: Časť I. Technika na údržbu komunikácií 1.Sypač na podvozku s nadstavbou a radlicou 3 ks 2.Otočná snehová radlica 2 ks 3.Traktorová kosačka s ramenom 5 ks 4.Traktorová mulčovačka 5.Štiepkovač drevnej hmoty Časť II. Prepravná a prípojná technika 1.Automobil úžitkový do 3,5 t ...