INDIE; Potravinové produkty, šperky
Hledáme odběratele všech druhů semen, obilí, práškového koření masala, cukru, rýže, nerezových šperků atd.
INDIE; Zemědělské produkty
Jsme přední exportér zemědělských položek jako česnek, sušená zelenina atd. Hledáme evropské importéry zemědělských produktů.
Poptávám cukrářské přísady
Poptávám potravinové tresti,barvy apod.
ETIOPIE; Kurkuma
Firma SOLOMON AND ELENI BUSINESS PLC sídlí v Etiopii, zabývá se exportem. Nyní máme ve skladu připravenou k exportu kurkumu - "prsty". Více informací na našem webu: www.solomonandelenibusinessplc.com.et. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Čaje, koření, rýže
Jsme pákistánská obchodní firma. Exportujeme černé a zelené čaje, koření, super dlouhozrnnou rýži Basmati / Parboiled rýži, zelený kardamom. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
UGANDA; Pálivé papričky
Hledáme v EU odběratele pálivých papriček (karibský typ / Scotch Bonnet) z Ugandy.
INDIE; Cizrna, sezam, koření
Jsme dodavatelé cizrny, sezamových semen loupaných i přírodních, kurkumy, římského kmínu, pískavice, koriandru, ramtily, hořčice a dalšího koření z Indie. Hledáme odběratele v Evropě.
TOGO; Potravinářské produkty
Naše firma je jednou z předních importních základen v Togu a má pobočky v mnoha částech Afriky. Hledáme spolehlivé dodavatele / výrobce potravinářských produktů. Zájemce o dodávky žádáme, aby nám poskytli kompletní informace o firmě, specifikace a ceník produktů.
INDIE; Skořice
Jsme exportéři skořice. Hledáme importéry v EU. Od zájemců očekávám uvedení požadovaných typů skořice a podrobností kvality.
PÁKISTÁN; Rýže, byliny, květiny, koření, suš. ovoce
Hledáme odběratele dlouhozrnné bílé rýže IRRI-6 / IRRI-9 a čisté jemné basmati rýže. Čerstvá sklizeň. Ceny jsou velmi rozumné a závisí na velikosti objednávky. Také exportujeme léčivé byliny, semena, květiny, koření a sušené ovoce.
EGYPT; Byliny, koření
Jsme egyptská importní a exportní společnost. Exportujeme egyptské ekologické i běžné byliny a koření, máme v této oblasti velké zkušenosti. Exportujeme ibišek,, bazalku, mátu peprnou, mátu kadeřavou, majoránku, heřmánek, měsíček, citrónovou trávu, žlutý sušený citron, černý sušený citron, semena fenyklu, kmín, semena koriandru, semena pískavice ...
BENIN; Bujonové kostky
Poptáváme všechny druhy bujonových kostek. Hledáme výrobce a exportéry.
EGYPT; Ovoce, zelenina, byliny, koření, osiva
Exportujeme všechny druhy zeleniny a ovoce. Čerstvé ovoce a zelenina: citrusové plody, meruňky, mango, guava, melouny, broskve, hrozny, jahody, švestky, artyčoky, kajenský pepř, čerstvá cibule, zelené cibulky, fazole, česnek, barevné papriky, brokolice, cukety, rajčata. Sušené: cibule, česnekový prášek, prášková paprika, špenát, zelí, celerový ...
INDIE; Koření
Máme velmi kvalitní chilli a chilli v prášku, kurkumu v prášku a jsme schopni dodávat do celého světa za dostupnou cenu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Výrobky z himálajské kamenné soli
Jsme výrobci a exportéři produktů z přírodní himálajské kamenné soli, které zahrnují solné lampy, solné lampy na čajové svíčky, koupelové soli, jedlou kamennou sůl jemnou a granule, solné lizy, solné dlaždice atd. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s importéry.
GABON; Potraviny, ovoce, zelenina
Jsme jedním z předních importérů potravin, zeleniny, ovoce. Podnikáme v tomto oboru již mnoho let, máme velké dodavatele z USA, Evropy a Asie. Rádi bychom rozšířili obchodní vztahy s dalšími zeměmi. Máme zájem o stálé měsíční dodávky výrobků do Gabonu a chtěli bychom působit jako zástupce nebo výhradní zástupce dodavatelské firmy.
Poptávám potravinářský přípravek
Dobrý den, ráda bych se zeptala,kde lze koupit ochucený přípravek pro výrobu rosolů na zákusky - Alaska.
NĚMECKO; Koření Chilli Vegi
Hledám výrobce koření (produkt byl nabízen před 3 nebo 4 lety v zeleném týdnu v Berlíně). Chilli Vegi v malých nebo větších žlutých sypacích dozách. Bylo by dobré vědět, zda toto koření je možné ještě koupit.
TOGO; Zemědělské produkty, potraviny
Poptáváme zemědělské produkty, potraviny, instantní nudle, kostky ovoce, odstředěné mléko, zeleninu, konzervované ryby, vína, nápoje, potravinářská aditiva, pekařské produkty, rýžové produkty, mořské plody, rajčata, sušený kokosový prášek, těstoviny, cukrárenské produkty, cukr, olej, olivový olej, drůbež, ryby, sušené ryby, zmrazené maso. Jsme ...
JIŽNÍ AFRIKA; Pektin
Hledám výrobce pektinu, kterého bych zastupoval v Jižní Africe.
EGYPT; Sušené kvasnice, potravinová aditiva
Jsme mezinárodní firma založená v Egyptě v roce 2001. Naší hlavní činností je výroba zdravých potravin. Podařilo se nám proniknout na maloobchodní i velkoobchodní trh s potravinami v Egyptě a několika dalších sousedních zemích. V poslední době jsme od pekáren a maloobchodníků zaznamenali rostoucí poptávku po kvalitním, ale cenově únosném ...
Poptáváme výrobce sušené pažitky
Poptáváme výrobce, který se zabývá sušením pažitky v ČR.
GHANA; Nápoje, potraviny
Hledáme v ČR výrobce nápojů a potravinářských výrobků, abychom je zastupovali v Africe.
TANZÁNIE; Zázvor
Hledám odběratele zázvoru.
GHANA; Zázvor
Hledám obchodního zástupce k prodeji zázvoru.