Potraviny, nápoje, použité zboží, Togo
Máme velký zájem vytvořit společný podnik s českými firmami, které chtějí obchodovat s námi v oblasti západní Afriky. Nakupujeme a importujeme potraviny a nápoje, použité oděvy a obuv, použité počítače, notebooky a příslušenství.
Použité oděvy, obuv, Benin
Poptáváme smíšené letní lehké použité oblečení a použitou obuv v kontejneru 40 stop. Pošlete mi prosím nový ceník a podrobnosti o balení.
Potraviny, minerální vody, použité zboží, Togo
Poptáváme sardinky, potraviny, potravinové konzervy, nápoje, výrobky péče o zdraví, minerální vodu, rýži a cukr. Dále použité oblečení, použitou obuv a použité kabelky. Pošlete nám laskavě seznam produktů, specifikace a ceny.
Poptávám zátěžové koberce
Hledám 2 kusy zátěžového koberce (nebo jeden, z něhož by se daly ony dva kusy vystříhnout). Nejlépe z německých výstav, ale nepoškozené a čisté. Zátěž je zde spíše menší. Jednobarevný bez vzoru. Možné barvy: tmavší medová, tmavá béžová, teplá zelená - spíše khaki, indická červeň, střední hnědá, tmavší bílá káva apod. Každý ze dvou kusů může být i ...
Použitá elektronika, mobily, Benin
Hledáme dodavatele použitých oděvů, použité obuvi, použité elektroniky, použitých notebooků a použitých GSM mobilních telefonů v ČR a EU.
Použité oděvy, Benin
Poptáváme kvalitní použité oděvy. Máme zkušenosti v marketingu tohoto zboží a souvisejících produktů v republice Benin. Chtěli bychom navázat dlouhodobou a vzájemně výhodnou obchodní spolupráci s dodavateli a exportéry kvalitních použitých oděvů.
Použité autodíly, Guinea
Hledám partnera, který mi bude dodávat buď použité díly na auta Toyota a Nissan nebo použité oděvy. Po těchto 2 druzích zboží je v mé zemi velká poptávka.
Použitá jakostní obuv, Guinea
Hledám partnera, který mi bude dodávat použitou obuv 1. jakosti. Po tomto druhu zboží je v mé zemi velká poptávka.
Poptáváme použité kovové bedny Mars
Poptáváme použité kovové bedny Mars 120 x 80 x 60 cm 500 ks
Použitá obuv, Pobřeží slonoviny
Jsem z Pobřeží slonoviny, ze západní Afriky. Importuji použitou obuv z celého světa. V současné době hledám firmu z ČR, která mi může dodávat použitou obuv, tříděnou nebo netříděnou.
Potraviny, nápoje, textilie, Benin
Naše společnost Centre Béninois Du Commerce Extérieur (CBCE) je registrovaná a zabývá se obchodem / importem zboží již mnoho let. Získali jsme renomé u naší vlády, tuzemských i zahraničních zákazníků. Importujeme všechny druhy potravin a nápojů, jako je konzervované sušené/ tekuté mléko, různé konzervované sardinky, hovězí v konzervě, instantní ...
Použité oděvy, obuv, nápoje, potraviny, Togo
Jsme importéři a zástupci zahraničních firem v obchodování s použitými oděvy. Obchodujeme hlavně s letními smíšenými použitými oděvy a obuví, také s konzervovanými ovocnými šťávami, energetickými nápoji a potravinářskými výrobky. Hledáme exportéry a výrobce výše uvedených produktů, rádi bychom navázali dlouhodobou obchodní spolupráci.
Použité oblečení, obuv Togo
Hledáme spolehlivého dodavatele použitého oblečení, použité obuvi třídy A. Potřebujeme toto zboží pro západoafrický trh, máme zájem o stabilní dodávky a navázání dlouhodobého obchodního vztahu s renomovaným dodavatelem. V případě zájmu nám pošlete podrobné nabídky.
Poptáváme použité betonové silniční panely
Dobrý den, poptáváme staré betonové silniční panely do našeho provozu (jsme firma zabývající se výkupem a zpracováním kovů), tloušťka cca 20 cm. Předpokládaná cena max. 200Kč/m2. Své nabídky, prosím, zasílejte na email. Děkujeme
Použité oblečení, obuv, Togo
Poptáváme použité oblečení a obuv. Pošlete nám cenovou nabídku a dodací lhůty. Požadujeme dva 40 stopové kontejnery měsíčně do přístavu Lome v Togu.
Poptávám dodavatele dětského second hand oblečení
Poptávám dodavatele dětského secondhand lisovaného oblečení - původ GB nebo Německo. Objem cca 1000 kg měsíčně.
Použité oděvy, obuv, kabelky, Togo
Hledám firmy, které mi mohou dodávat použité oděvy, obuv a kabelky.
Použité oděvy, Benin
Poptáváme kvalitní použité oděvy. Máme zkušenosti v marketingu tohoto zboží a souvisejících produktů v republice Benin. Chtěli bychom navázat dlouhodobou a vzájemně výhodnou obchodní spolupráci s dodavateli a exportéry kvalitních použitých oděvů.
Textilie, tkaniny, syntetická kůže, Nigérie
Mám zájem nakupovat zásoby PVC, PU, ??syntetické kůže, taftu, podšívkoviny, lněného plátna, kapsoviny, saténu, plachtoviny, tapet, použitých oděvů, tkaniny pro vložkové podšívky (Gumstay), bytových textilií atd. Hledám firmy i jednotlivce k navázání dlouhodobého partnerství.
Kašmírové svetry použité, Itálie
Jsme italská firma zabývající se recyklací textilního materiálu. Poptáváme kašmírové svetry. Svetry mohou být poškozené, špinavé, děravé nebo s knoflíky nebo nálepkami, ale na štítku musí být vytištěno "100% KAŠMÍR", abychom si byli jisti, že se jedná o 100% kašmír. Cena za kg by měla být stanovena podle množství, kvality a vzhledu svetrů.
Použité oděvy, Benin
Poptáváme kvalitní použité oděvy. Máme zkušenosti v marketingu tohoto zboží a souvisejících produktů v republice Benin. Chtěli bychom navázat dlouhodobou a vzájemně výhodnou obchodní spolupráci s dodavateli a exportéry kvalitních použitých oděvů.
Použité oděvy, obuv, kabelky, chemikálie, drogistické zboží, Togo
Hledáme v ČR a EU dobré a renomované dodavatele kvalitního použitého oblečení, obuvi a kabelek za přijatelné ceny. Poptáváme také chemikálie denního použití jako zubní pasty, čisticí prostředky, toaletní mýdla apod. a chemické suroviny jako hydroxid sodný 99% krystalický, bílý. Rovněž na trhu zastupujeme různé položky, protože jsme dobrá ...
Poptávám VO dodavatele second handu
Hledám velkoobchod second hand, přímý dovoz z Norska. Moravskoslezský, Olomoucký kraj
Použité oděvy, obuv, Togo
Hledáme exportéry letních smíšených oděvů a obuvi. Chceme koupit letní smíšené použité oblečení z ČR - 40-stopý HC kontejner.
Použité oděvy, obuv, Togo
Jsme obchodníci s použitým oblečením a všeobecným zbožím a hledáme dodavatele.