Použité oděvy, Benin
Jsme beninská firma zabývající se prodejem kvalitních použitých oděvů a souvisejících produktů. Hledáme potenciální dodavatele a exportéry, máme zájem o navázání dlouhodobé spolupráce. Žádáme o zaslání seznamu zboží a informací o cenách.
Použité oděvy a obuv, Togo
Použité oblečení je věc recyklace a třídění použitého oblečení a obuvi pro druhotné využití, bez ohledu na kvalitu. Během let se vyvinula ve velké podnikání v regionu západní Afriky. Naše firma hledá partnery v tomto oboru, kteří budou ochotni přijet do Lomé v Togu, centru obchodu s použitými oděvy a obuví v západní Africe, otevřít sklad a ...
Poptávám mobilní chlazení na víno
Poptávám mobilní chlazení na víno,čtyři pípi i více,repas.
NIGÉRIE; Použitá obuv
Poptáváme použitou obuv.
Poptávám koupi vyřazené výpočetní techniky
Koupím starou vyřazenou výpočetní techniku pro své muzeum.
TOGO; Použité oděvy, použité zboží, ojeté automobily
Jsme importéři textilu, použitých oděvů, ojetých automobilů a obecně použitého zboží již velmi dlouhou dobu. Rádi bychom vybudovali pevné obchodní vazby s dodavateli a importovali velká množství. Žádáme o zaslání ceníku.
Poptávám starší mobilní telefony
Koupím sbírku starších mobilních telefonů.. Nemusí být i v 100%stavu.. Budu moc vděčný za vaše nabídky. Cenou se podřídim. E-MAIL. mara.cernej@seznam.cz NEBO na telefoní číslo: 604 639 882 NEBO 605 390 596... Děkuji předem
TOGO; Použité oděvy, obuv, kuchyňské potřeby
Jsme importéři, distributoři, obchodníci a konzultanti na bázi provize. Poptáváme použitou obuv, použité oděvy, použité kuchyňské potřeby, atd. Žádáme o zaslání cenové nabídky.
Poptávám ojetý vůz zn. Fiat
Koupím Fiat Marea 1,9 td.nebo 1,9jtd.s vadným motorem.
BENIN; PC systémy, televizory, videa - použité
Poptáváme elektronické / elektrické zboží, použité počítačové systémy, použité barevné televizory a videa.
BENIN; Použité oděvy, obuv, koženkové zboží
Poptáváme použitou obuv a oblečení, koženkové kusové zboží, skladové zásoby obuvi.
NIGÉRIE; Obuv, oděvy, kabelky
Hledáme dodavatele obuvi, použitých i nových kabelek, použitých i nových oděvů a oděvních materiálů.
Poptávám dodavatele textilu
Sháním dodavatele textilu (jak nové oblečení tak second hand), dětské velikosti různých barev.
Poptáváme starší tiskárnu
Sháníme starší tiskárnu HP Laser Jet 4V.
TOGO; Použitý textil, obuv, ojetá auta a pneumatiky
Jsme spolehliví importéři použitých oděvů, použité obuvi, textilu, zbytků, koberečků, ojetých vozidel a ojetých pneumatik a použitých částí počítačů. Hledáme spolehlivé dodavatele. www.joycelyninc.bloombiz.com
GABON; Použité zboží
Jsme jedním z předních importérů použitého zboží, a dalšího zboží, o které je zájem na trhu. Chtěli bychom rozšířit své obchodní vztahy a máme zájem o stálé měsíční dodávky uvedených produktů od výrobců nebo exportérů. Chtěli bychom působit jako společný zástupce nebo výhradní zástupce v Gabonu.
Poptávám použité plastové sudy
Poptávám použité plastové sudy obsah 50l.
Poptávám počítače pro sběratele
Sběratel koupí pro své rozsáhlé muzeum výpočetní techniky počítače a příslušenství převážně československé výroby od Consulu, Metry Blansko, Slušovic,Tesly, Aritmy, Nového Boru, ZVT a jiných (např. Pmi 80, Consul 1715, 2711, Plan 80, stavebnici Petr, Pc 16 NB, Tems, Fk-1, Tns SL 64, Ondra, Didaktik alfa, beta, Iq 150, ŠMS VUVT, PMD, Maťo, PP01, ...
Hledám dodavatele pro second hand
Hledám dodavatele velkoobchodu second hand zboží Anglie pro provozovnu v okrese Klatovy
TOGO; Domácí spotřebiče - použité
Jsme renomovaná firma v Lomé v Togu, již roky importujeme všechny použité domácí spotřebiče. Chtěli bychom navázat spojení s firmami nebo zprostředkovateli, kteří obchodují s uvedeným zbožím. Jsme připraveni nakupovat ve velkém množství.
TOGO; Použité oblečení, obuv
Jsme renomovaná firma v Lomé v Togu, již roky importujeme použité oblečení / obuv. Chtěli bychom navázat spojení s firmami nebo zprostředkovateli, kteří obchodují s uvedeným zbožím. Jsme připraveni nakupovat ve velkém množství.
Poptávám dodavatele pro second hand
Dobrý den,scháním spolehlivého dodavatele. Mám svůj second hand v Českém Krumlově a je pro mě dost náročné každý týden jezdit do Prahy pro zboží. Mám dámský,dětský i pánský sortiment. V nejbližší době se chci zaměřit i na dětské hračky. Mám v celku velké nevyužité prostory. Předem děkuji za nabídku. Hezký den.
TOGO; Použité oděvy, obuv, nápoje
Jsme jedním z předních západoafrických importérů a distributorů použitého oblečení, použité obuvi a tašek a pracujeme v tomto oboru již více než 25 let. V současné době hledáme dodavatele použitých oděvů a obuvi, nápojů nealkoholických i alkoholických.
Poptávám výkup kožených kabátů
Poptávám výkup kožených kabátů.
BENIN; Použité PC, notebooky
Poptáváme použité notebooky P3-4 a stolní počítače.