Rámcová dohoda na dodávky sad na havarijní odtah
Rámcová dohody na průběžné dodávky sad na havarijní odtah automobilů pro HZS ČR. Celkový předpokládaný objem předmětu plnění je 50 sad v průběhu dvou let od účinnosti rámcové dohody.
Dodávka CNC laserového řezacího stroje
Předmětem veřejné zakázky je kompletní dodávka CNC laserového řezacího stroje s příslušenstvím.
Nákup samojízdného postřikovače
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup samojízdného postřikovače.
DNS pro nesené nebo tažené zemědělské stroje a příslušenství
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky nesených nebo tažených zemědělských strojů a příslušenství za zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek. Blíže viz zadávací dokumentace.
Mobilní robotická platforma pro vnější prostředí - set
Předmětem zakázky je dodávka setu 4 kusů mobilního kolového robotu se schopností pohybu ve vnějším prostředí. Každý robot bude osazen množstvím vybavení, především snímačů, proto bude disponovat definovanou nosností. Každý robot bude mít otevřený komunikační protokol tak, aby bylo možné jej začlenit do nadřazeného systému. Set sestává ze dvou ...
Dodávka elektrických pecí
Předmětem zakázky je dodávka 6 ks elektrických pecí, které jsou součástí širšího technického řešení termického modulu PTR.
Dodávka 2 ks traktorů se sekačkami travních porostů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks kolových traktorů s výkonem motoru min. 95 kW, každý s ramenovou sekačkou umístěnou vpravo mezi nápravy traktoru, vše nové, nepoužívané, dle požadované základní technické specifikace uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Technológia - Zberný dvor v obci Semerovo
Predmetom zákazky je dodávka techniky pre separovaný zber odpadu v obci Semerovo. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky a technická špecifikácia je predmetom opisu zákazky, ktorý tvorí prílohu č. 1 súťažných podkladov. Súbor techniky pozostáva z poľnohospodárskych stroja, zariadení a mechanizmov určených pre zber a spracovanie separovaného odpadu.
GRANITA Lomy s.r.o. - Dodávka drtiče
Předmětem veřejné zakázky je dodávka drtící technologie. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v příloze č. 4 - technická specifikace.
Regenerační hořáky
Předmětem veřejné zakázky je návrh, dodávka, instalace a zprovoznění nových regeneračních hořáků sedmi tavících pecí na hliník včetně kompletního topného a řídícího systému.
Kolesový nakladač s príslušenstvom
Predmetom zákazky je dodávka tovaru: Zákazka je rozdelená do troch samostatných častí: ČASŤ 1 Kolesový nakladač s príslušenstvom ČASŤ 2 Kolesový traktor s príslušenstvom ČASŤ 3 Kontajner Rozsah zákazky je definovaný v prílohe E.1 a predmetom uvedeným v návrhu kúpnej zmluvy v prílohe G.2 Súťažných podkladov.
Laboratórna klasová mláťačka
Predmetom zákazky je dodávka poľnohospodárskych zariadení a laboratórnych prístrojov pre vedecko výskumné účely vrátane dopravy, v rozsahu podľa technickej špecifikácie definovanej v Prílohe č. 1 návrhu kúpnej zmluvy Špecifikácia s cenovou kalkuláciou.
Technológia na spracovanie palivového dreva
Predmetom verejného obstarávania je uzavretie kúpnej zmluvy na dodávku 2 ks nových stacionárnych technológií na spracovanie palivového dreva na elektrický pohon vrátane daňových poplatkov a ďalších nákladov spojených s dodávkou, vrátane všetkých nákladov dopravy na miesto plnenia, odskúšania prevádzky, zaškolenia obsluhy, návodu na obsluhu a ...
2.2.1.Časť predmetu zákazky č. 1 Prívesy, návesy a pojazdné kontajnery
Predmetom zákazky je nákup materiálno technického zariadenia pre Strednú odbornú školu hotelových služieb a dopravy v Lučenci v rámci projektu s názvom Modernizácia odborného vzdelávania, kód projektu: NFP302070CCN6. Predmet zákazky je rozdelený na štyri samostatné časti: Časť predmetu zákazky č. 1 Prívesy, návesy a pojazdné kontajnery Časť ...
Traktor
Predmetom zákazky je nákup technického vybavenia k projektu: Zberný dvor pre mesto Spišské Vlachy, konkrétne nákup traktora vrátane príslušenstva. Zákazka je rozdelená na 8 častí. Časť 1. Traktor Časť 2. Čelný nakladač Časť 3. Nosič so snímateľnou nadstavbou s bočným vyklápačom nádob a kontajnerov Časť 4. Ramenový nosič kontajnerov na ...
Ridera Bohemia a.s.- Náhrada stacionárního zdroje znečišťování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka čelisťového drtiče a hrubo třídiče - zařízení pro snížení prašnosti. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
3x návěs zemědělský velký dvouosý
Předmětem smlouvy je dodávka 3 ks nových velkých zemědělských dvouosých návěsů, které umožní odvoz sortimentů z manipulační linky a zároveň budou využívány k likvidaci černých skládek, zásobování objektů palivem aj.
Kolový čelní nakladač
Předmětem smlouvy je dodávka 1 ks nového kolového čelního nakladače včetně příslušenství (drapák na kulatinu, vysokovýklopná lopata a rotační smeták).
Vetranie a kúrenie
Predmetom zákazky je obstaranie materiálno technického vybavenia: Zariadenia pre chov poľnohospodárskych zvierat (časť 1: Vetranie a kúrenie, časť 2: Kŕmenie a napájanie, časť 3: Ustajnenie, časť 4: Dojenie a ošetrenie mlieka) pre Spojenú školu Ivanka pri Dunaji v rámci projektu Rekonštrukcia a investičná podpora COVP Ivanka pri Dunaji podporených ...
Lesné kolesové traktory
Predmetom verejného obstarávania je uzavretie kúpnej zmluvy na dodávku 10 kusov nových lesných kolesových traktorov s príslušenstvom vrátane colných a daňových poplatkov, komplexného zabezpečenia služieb spojených s dodávkou tovaru, vrátane dopravy do miesta plnenia (náklady na dopravu, poistenie a ostatné náklady spojené s dodávkou tovaru), ...
Traktorové sekačky NJ a Op
Předmětem dodávky je traktorová sekačka vč. příslušenství pro středisko SSMSK Nový Jičín - Část A a traktorová sekačka vč. příslušenství pro středisko SSMSK Opava - Část B.
DNS Dílenské vybavení 2023-2025
Zavedení dynamického nákupního systému k zabezpečení vybraného komerčního dílenského vybavení pro účely resortu Ministerstva obrany a tím zabezpečit dílenské provozy vybavením nezbytným pro provádění údržby a oprav provozované techniky u jednotlivých složek OS ČR.
Harvestorový uzol určený do prvých prebierok
Predmetom verejného obstarávania je uzavretie kúpnej zmluvy na dodávku nového harvestora 4x4 a novej vývoznej súpravy 6x6 s nosnosťou 5 ton určených na vykonávanie prvých výchovných ťažieb vrátane daňových poplatkov a ďalších nákladov spojených s dodávkou, vrátane všetkých nákladov dopravy na miesto plnenia, odskúšania prevádzky, zaškolenia ...
Harvestorový uzol - malý
Predmetom verejného obstarávania je uzavretie kúpnej zmluvy na dodávku nového harvestora 4x4 a novej vývoznej súpravy 8x8 s nosnosťou 10 ton určených na vykonávanie výchovných ťažieb vrátane daňových poplatkov a ďalších nákladov spojených s dodávkou, vrátane všetkých nákladov dopravy na miesto plnenia, odskúšania prevádzky, zaškolenia obsluhy, ...
Roboty - 1 komplet
Predmetom zákazky je dodávka robotov a komponentov riadiaceho systému linky určených na výskumné účely v rámci realizácie projektov spolufinancovaných zo zdrojov Európskych štrukturálnych a investičných fondov.