Náboje 5,56 x 45 HPBT/SS109
Záměrem zadavatele bylo uzavření kupní smlouvy na dodávku nábojů 5,56 x 45 HPBT/SS109 pro Policii ČR v provedení a v množství, popsané v zadávací dokumentaci evidované u zadavatele pod č.j.: PPR - 3029 - 5/ČJ - 2011 - 0099EC.
El. obušky, Jemen
Jsme seriózní obchodní firma v Jemenské republice. Obchodujeme s našimi vojenskými ekonomickými korporacemi. Poptáváme policejní elektrické obušky (10.000 ks). Zašlete prosím nejlepší nabídku nejkvalitnějších obušků.
Dodávka střeliva pro Celní správu 2011.
Dodávka střeliva pro Celní správu 2011.
Odstreľovacie pušky
Odstrelovacia puška na dlhé vzdialenosti. Odstreľovacia puška kaliber : 338 Lapua Magnum - 8 ks (súprav) a odstreľovacia puška kaliber : 308 Winchester - 34 ks (súprav) Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 60000000,0000 EUR
Náboje pro OPU SAKO
Záměrem zadavatele bylo uzavření kupní smlouvy na dodávku nábojů pro OPU SAKO pro Policii ČR v provedení a v množství, popsané v zadávací dokumentaci evidované u zadavatele pod č.j.: PPR - 3878 - 5/ČJ - 2011 - 0099EC.
Náhradní díly pro krátké a dlouhé palné zbraně
Dodávka náhradních dílů a dalších komponentů pro krátké a dlouhé palné zbraně
MALTA; Olověné kulky
Jsem prodejce zbraní a poptávám olověné kulky pro střelbu na terč 9mm 357 40 s&w 45 acp.
Příslušenství k odstřelovacím puškám - nákup
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 20 ks noktovizních zaměřovačů (noktovizních předsádek) k denním optickým zaměřovačům typu Leupold Mark 4 LR/T 8,5-25x50 mm M1 pro odstřelovací pušky W 308 SAKO TRG-22 včetně montáží MIL-STD 1913 a následně zavedení do užívání u organizačních celků ministerstva obrany.
Náboje 9 x 19 FMJ/TFMJ
Záměrem zadavatele bylo uzavření kupní smlouvy na dodávku nábojů 9 x 19 FMJ/TFMJ pro Policii ČR v provedení a v množství, popsané v zadávací dokumentaci evidované u zadavatele pod č.j.: PPR - 3026 - 5/ČJ - 2011 - 0099EC.
Poptávám boxery
Dobrý den, Chtěl bych se vás zeptat, jestli u vás prodáváte boxer a kolik u vás stojí. odepište mi prosím na email. Děkuji
Potávám skládací polní lopatku
Skládací polní lopatka cena? lze poslat na dobírku?
Poptávám kapsle do westernových koltů
Dobry den, zakoupil jsem od Vas nekolik kapslovych western koltu, ale nemohu do nich v Praze sehnat kapsle. Jsou to papirove kapsle na 100 ran typu " Wicke EURO-CAPS " znacky "SOHNI-WICKE " nebo nejake totozne. Mohli byste mi prosim poradit, v kterych prodejnach bych je mohl v Praze koupit ? Dekuji za kladne vyrizeni a Vasi pomoc. S ...
Poptávám paroží
Koupím větší množství paroží . Cena dohodou .
Příslušenství k odstřelovacím puškám - nákup
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 20 ks noktovizních zaměřovačů (noktovizních předsádek) k denním optickým zaměřovačům typu Leupold Mark 4 LR/T 8,5-25x50 mm M1 pro odstřelovací pušky W 308 SAKO TRG-22 včetně montáží MIL-STD 1913 a následně zavedení do užívání u organizačních celků ministerstva obrany.
Náhradní díly pro odstřelovačské pušky SAKO
Dodávka náhradních dílů pro odstřelovačské pušky SAKO
EGYPT; Zbraně
Poptávám brokovnice a pistole. Jsem obchodník se zbraněmi, mám importní licenci, naše vláda mé firmě povoluje importovat jen brokovnice, ale ne pistole. Pro osoby, které mají licenci, vláda povoluje import osobního kusu. Tyto osoby nemohou být v kontaktu s exportéry, ale my můžeme, proto importuji jejich jménem pro jejich potřeby. Můžeme ...
EGYPT; Ručnice, pistole
Poptávám ručnice a pistole pro sebe a pro zákazníky (osoby). Tyto ručnice a pistole mají být dodány jak osobám, tak mé firmě, která má mnoho obchodů se zbraněmi a střelivem v Alexandrii v Egyptě. Koncovým uživatelem je osoba (která má povolení), nebo moje firma, která má dovozní licenci. Pro zákazníky (osoby), budu dovážet jen pistole (několik ...
EGYPT; Ručnice, pistole
Poptávám ručnice a pistole pro sebe a své zákazníky (máme všechny dokumenty a exportní licenci), potřebuji všechny evropské a české modely těchto zbraní.
Pištole kal. 9 mm Luger
Na základe špecifických požiadaviek výkonu služby v Policajnom zbore musí byť pištoľ vyhotovená v troch veľkostných variantoch. Cieľom je splniť podmienky používania jednotného kalibru streliva a dosiahnuť čo najvyššiu unifikáciu dielov zbraní s výnimkou tela pištole, záveru a hlavne pištole pri zachovaní čo najnižšej hmotnosti zbrane. Pištoľ ...
Náhradní díly pro odstřelovačské pušky SAKO a pistole Glock 17
Dodávka náhradních dílů pro odstřelovačské pušky SAKO a 53 ks pistolí Glock 17
EGYPT; Revolvery
Hledáme spolehlivého velkoobchodníka s revolvery, můžeme importovat přímo, máme oficiální dokumenty a povolení. Poptáváme široký výběr značek revolverů.
Poptávám trampolínu s ochrannou sítí
Poptávám trampolínu s ochrannou sítí o průměru 300 - 350 cm
MALTA; Vybavení pro kempování a lov
Hledám dodavatele vybavení pro kempování a lov, chtěl bych jejich výrobky představit na Maltě. Již brzy otevřu obchod a potřebuji dodavatele.
Dodávka střeliva pro Celní správu 2011
Dodávka střeliva pro Celní správu 2011. Je rozdělena do 11 částí.
Nákup nábojů 5,56 x 45 HPBT a SS109
Záměrem zadavatele je uzavření kupní smlouvy na dodávku nábojů 5,56 x 45 HPBT a SS109 pro Policii ČR. Technické, materiálové a kvalitativní provedení je podrobně popsáno, včetně počtů jednotlivých druhů a ostatních požadavků zadavatele, v zadávací dokumentaci.