Zajištění finančního krytí realizace vodohospodářských staveb VSOZČ
Zajištění finančního krytí realizace vodohospodářských staveb VSOZČ spolu se zdroji ze státního rozpočtu. Stavby : Žlutice - intenzifikace a modernizace ČOV; Tachov - intenzifikace a modernizace ČOV + kanalizace; Chodová Planá - intenzifikace a modernizace ČOV + kanalizace; Stříbro - intenzifikace a modernizace ČOV + kanalizace; Radošov - ...
Hledáme investora a společníka
Hledáme investora ,společníka.Firma s historií,poptáváme kapitálový vklad,půjčku ve výši 800 000,-. Návratnost do 1.roku.
Poptáváme investora
Poptáváme investora ,tichého společníka firmy nebo nabízíme podílnictví ve firmě za poskytování provozního kapitálu na financování nákupu materiálu.Jsme rok a půl zavedená firma,velkoobchod obkladů,dlažeb a sanitární keramiky. Máme podepsanou smlouvu s obchodním řetězcem a širokou síť odběratelů po celé ČR.
GAMBIE; Investoři
Potřebujeme, aby firmy přicházely a pracovaly v Africe. Jsme schopni s nimi spolupracovat na rozvoji podnikání, protože podnikáme v různých oborech. Hledáme obchodního partnera nebo investora. Veškerá dokumentace bude pro ně zpracována a budeme je podporovat v libovolné oblasti, kde budou potřebovat naše služby. Pokud nějaká obchodní společnost ...
KAMERUN; Investorská firma
Vesnice Nkonteh má společný les, který pokrývá plochu 1,18 ha panenského lesa, který může produkovat mnoho druhů kulatiny a dřeva. Hledáme investory, kteří mohou vytěžit toto dřevo v určité lhůtě let na základě smluvní dohody ve prospěch vesničanů. To znamená, když investor bude souhlasit se smlouvou o poskytnutí následujícího: vodovodní potrubí, ...
Hledáme investora pro VO se stavebninami
Zavedená firma ,velkoobchod obkladů,dlažeb,sanitární keramiky,zbudovaná síť po celé ČR,podepsaná smlouva s obchodním řetězcem.Hledáme investora pro nedostatek provozního kapitálu na financování nákupu materiálu.
INDONÉSIE; Investice
Rádi bychom pozvali seriózní podnikatele ke spolupráci na obchodních investicích v naší zemi (Indonésie). Zaručuji bezpečnost investičního obchodu v naší zemi.
Hledáme subdodavatele zemních a stavebních prací
Hledáme subdodavatele na zemní, výkopové a stavební práce Podmínky pro účast ve výběrovém řízení firmy Real Wonder s.r.o. - Výpis z Obchodního rejstříku – ne starší jak 2 měsíce - Živnostenská oprávnění k předmětné činnosti - Certifikáty prokazující odbornost či specializaci - Žadatel doloží - realizaci staveb za poslední rok reference od ...
Aqua Atol - výstavba a provoz aquaparku a hotelu v Praze
Hledáme spoluinvestora pro připravený projekt výstavba a provoz aquaparku a hotelu v Praze
Hledám investory pro konsolidaci úvěrů
Hledám soukromé investory, kteří by financovali konsolidaci úvěrů dlužníků,oproti zástavě nemovitosti, či jiné zástavy dle dohody. Hledám solidní investory, kde platí dohodnuté a kde investoři nebudou zlatokopové a nebudou peníze nabízet za lichvářský úrok. Nabízím přísun zhruba desítek případů měsíčně - měsíčně jednám zhruba se 100 - 200 ...
Hledám  obchodního partnera
Obchodní partner (menší investor) - Poptávám obchodního partnera (menšího investora) pro již zpracovaný a odstartovaný slevový portál. Vysoká návratnost – efektivní reklama v rámci ČR – info do mailu.
GHANA; Stavební stroje, nákl. automobily
Hledáme potenciální investory pro partnery v těžbě, občanské a pozemní výstavbě, importu a exportu v Ghaně. Poptáváme zařízení jako buldozer D 8, 9/10, bagr 345/ 365/375/385, 8x4 sklápěcí nákladní auta, vodní cisterny, nakladače.
Poptávám investora
Najdu investora na akvizice? .....připojené FVE, výkupní ceny 2009,2010, celkem cca 25MW, většinou účelová sro,nebo a.s.vetšinou Morava a Čechy. Všechny projekty mám pod smlouvou a jednám přímo s jednotlivými majiteli.
Hledám obchodního partnera, investora
Obchodní partner (menší investor) - Poptávám obchodního partnera (menšího investora) pro již zpracovaný a odstartovaný slevový portál. Vysoká návratnost – efektivní reklama v rámci ČR – info do mailu.
Hledáme investora v oblasti kosmetiky
Poptáváme investora pro mladou českou značku kosmetiky, která byla založena s plánem v budoucnu konkurovat světoznámým značkám. V současnosti na trhu první výrobky. Investice především do rozšíření sortimentu a kampaně. V řešení je i vlastní výroba.
ZIMBABWE; Investice do těžby železné rudy
Hledáme spolupráci s investory do těžby železné rudy v Africe.
BENIN; Investice do nemovitostí
Mám zájem investovat ve vaší zemi, zajímají mě nemovitosti a hotelové podnikání.
Hledám investory
Sháním investory pro podnikatelský záměr. Nabízím vysoké zhodnocení 1,67% měsíčně.
Hledám investora pro rekonstrukci hotelu
Hledám investora pro rekonstrukci horského hotelu v Beskydech,Schválená dotace z EU 10 mil.Kč,celkový odhad rekonstrukce 30 mil.Záměr vybudovat wellnes fitness,bowling,squash.cca 24 apartmmanu . Možný i prodej s firmou s.r.o..
ETIOPIE; Investice
MARS je licencovaná firma zahraničního obchodu, která se zabývá zastupováním zahraničních obchodních společností, které mají zájem vstoupit na etiopský trh. Rádi bychom na obrovském etiopském trhu zastupovali společnosti dodávající produkty související s vodou, zemědělská, vysílací a komunikační zařízení, nástroje a materiály.
PÁKISTÁN; Investice
Chtěl bych investovat v České republice v oblasti benzínové stanice na zemní plyn. Jaký je postup a investice. Dále bych chtěl založit obchodní společnost, která by obchodovala se všemi druhy textilního zboží.
Angolská firma hledá investora
1.Angolská firma na zpracování dřeva hledá v České Republice investora nebo joint -ventura na těžbu dřeva má povolení od Angolské vlády.Manipulace surových kmnů:400m3 až 500m3,Druhů dřeva:Mahagon,Moreira,Kibaba,Munguba,Udan atd,atd 2.Angolská firma na zpracování dřeva vlastní 2000hectarů lesa,kde jsou dvě řeky hledá investora nebo ...
BANGLADÉŠ; Investice do podnikání
Jsme mezinárodní obchodní firma zabývající se exportem konfekčního oblečení. Nyní máme v úmyslu pozvednout průmysl v Bangladéši. Máme vlastní pozemek, budovu, el. ernergii, plyn. Rádi bychom našli partnery ke společnému podnikání v následujících oblastech: textilie a barvení, farmacie, kabely optického vlákna, IT, elektrárenský sektor, zařízení na ...
GHANA; Investice do ropy
Hledám obchodní partnery, kteří mají zájem investovat do založení společnosti obchodující s ropou a zemním plynem.
ETIOPIE; Investice
Hledáme partnery, kteří by mohli mít zájem investovat do výroby usní v Etiopii. Investice by byly do koželužny, koženého zboží a výroby chemikálií pro kůži.