PÁKISTÁN; Rybářské lodě
Hledáme firmu, která je schopna zajistit dlouhou loď na tuňáky, záďové rybářské lodi atd. Chceme vstoupit do společného podniku k rybolovu na hlubokém moři ve výlučné hospodářské oblasti Pákistánu.
Poptávám lodní dopravu z Thajska
Hledám dopravu lodí z Thajska do České republiky, jedná se o nábytek a vybavení domácnosti, odhad cca 1/4 - 1/3 kontejneru.
Poptávám zajištění lodní přepravy
Hledám firmu, která je schopna zajistit lodní přepravu 2 osob a osobního automobilu z Austrálie (nejlépe Melbourne, Sydney) do Evropy - srpen, září 2010. Prosím o odhad doby plavby a ceny.
EGYPT; Motory do lodí, autodíly
Hledám dodavatele nových i použitých motorů do lodí, jachet známých značek jako Jhones, Volvo penta aj. Rovněž poptáváme díly vozů Škoda Octavia a Opel, Mercedes , Toyota, Mazda , Hyundai atd.
Poptávám přestavbu lodního motoru
Dobrý den. Vlastním motor Suzuki DF5 s dlouhou nohou. Potřeboval bych ho ,,přestrojit,, na krátkou nohu. Lze u Vás ? S pozdravem Šafránek
KYPR; Jachty
Hledám výrobce jachet v ČR.
TOGO; Rybářské plavidlo
Poptávám rybářské plavidlo o kapacitě 65 až 70 tun. Jsem ředitelem námořní služby v Lomé v Togu.
PÁKISTÁN; Oxid hlinitý
Prosím uveďte nejlepší FOB a C&F cenu pro lodní náklad 561 kg kuliček aktivovaného oxidu hlinitého, velikost 1/8", kompletní specifikaci, datum dodání, platební podmínky.
BANGLADÉŠ; Dopravní a nákladní prostředky
Hledáme výrobce a dodavatele následujícího: 1) hlídkové plavidlo (velké i malé), 2) námořní hlídkové letadlo, 3) tahač návěsů, 4) vysokozdvižný vozík, 5) stohovací kontejner, 6) nákladní letadlo tankovací, 7) podvalník, atd.
Poptávám převoz auta do USA
Odvoz osobního automobilu z ČR do USA (Colorado).
Poptáváme přepravu zásilky z Indie
Poptáváme přepravu menšího objemu (cca 200kg, 1 paleta) z Indie do ČR, lodní.
Poptáváme pravidelnou spedici z Indie
Hledáme mezinárodní spedici na dlouhodobou spolupráci při dopravě zboží z Indie do ČR via lodní dopravu. Bude se většinou jednat o malé zásilky do 500 kg. V tuto chvíli poptáváme první dopravu. Děkuji za nabídky.
INDIE; Člun, vodní skútr, kajak, banana-boat
Poptávám rychlý člun, vodní skútr, kajak, banana-boat, šlapací člun. Prosím o bližší informace.
PÁKISTÁN; Námořní přeprava
Jsme námořní dovozce a vývozce. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptávám přepravu kontejnerů
Poptávám přepravu 40´ kontejneru OPEN TOP z Děčína do Indie, CIF Nhava Sheva (oblast Bombaje). Přepravovaly by se hliníkové tyče, trubky, profily, ve svazcích, 6 metrů dlouhé, hmotnost zboží bez obalů ca. 22 500 kg. Plánovaná nakládka v Děčíně asi v polovině října 2009.
MAKEDONIE; Mezinárodní přeprava
EURO TRANS zahájila svoji činnost v roce 1995 v mezinárodní přepravě a zasilatelství. Realizace mezinárodní přepravy - po silnici, moři, železnici, vzduchem. Náš vozový park zahrnuje 20 vlastních i spolupracujících nákladních vozů různých rozměrů a plošin pro kontejnerovou dopravu, chladicí nákladní vozy a dva mrazicí boxy, mega nákladní vozy, ...
MAKEDONIE; Mezinárodní přeprava
EURO TRANS zahájila svoji činnost v roce 1995 v mezinárodní přepravě a zasilatelství. Realizace mezinárodní přepravy - po silnici, moři, železnici, vzduchem. Náš vozový park zahrnuje 20 vlastních i spolupracujících nákladních vozů různých rozměrů a plošin pro kontejnerovou dopravu, chladicí nákladní vozy a dva mrazicí boxy, mega nákladní ...
NĚMECKO; Kanoe
Poptávám kanoe.
NIGÉRIE, Námořní služby
Hledáme obchodní spolupráci s partnery v oblasti - lodní management, ropný broker, námořní služby, kontrola tekutých nákladů.
BANGLADÉŠ; Lodní vybavení
Jsme renomovaní, vládou schválení importéři, dodavatelé lodního vybavení,lodních generátorů, navigačního vybavení, elektrického a elektronického zařízení, nástrojů. Rádi bychom propagovali Vaše výrobky v naší zemi. Bangladéšská pobřežní stráž vypisuje tendr na námořní a pobřežní čluny. Uvítáme dlouhodobou obchodní spolupráci.
Poptáváme přepravu kontejnerů z Indie
Poptáváme přepravu 20 ft a 40 ft kontejnerů z přístavů Indie (Bombay a jiné) do ČR.
NĚMECKO; Kanoe se sendvičovým dnem
Hledám firmu, která vyrábí loď kanoe se sendvičovým dnem.
NĚMECKO; Příslušenství k vodním sportům
Jsme obchodní firma, hlavní důraz klademe na internetový prodej po celé Evropě. Hledáme dodavatele a výrobky z oblasti vodních sportů, příslušenství k motorovým člunům, plachetnicím, textilie pro vodní sporty a jakékoliv technické doplňky. Nabídněte nám vše. Máme zájem o větší i menší množství.
ČÍNA; Kuličkový hliníkový prášek
Hunan Goldsky Aluminum Industry High-Tech. Co., Ltd. je předním výrobcem vynikajícího kuličkového hliníkového prášku v Číně. Specifikace: D50 :0-45mikronů. Čistota Al vyšší než 99,8%. Produkty jsou používány převážně v následujících oblastech: vodivé lepidlo na solární články, velmi kvalitní kovový pigment, kompozity (tepelný nástřik ...
BANGLADÉŠ; Lodní motory, výrobky z Bangladéše
Máme zájem vyvážet použité lodní motory a díly, všechny druhy tradičních i netradičních výrobků z Bangladéše. Hledáme odběratele.