Poptávám výrobu hřídele, mater. 16420

Poptávám výrobu hřídele, mater. 16420

Poptávám výrobu hřídele pr.110x2600mm z materiálu 16420.
Soustružení + frézování, kalírna, broušení.
Poptávka byla vložena dne:
19.08.2008 11:51

Platnost poptávky:
30.09.2008 11:51

Kontaktní osoba:
Tomáš Mička Fa A.P.S. s.r.o.

Kontaktní email:

Telefon:
+420 602 735 325

Fax:
+420 556 759 153

Okres:
Nový Jičín

Máte-li zájem o nejnovější poptávky a další nadstandardní služby, staňte se klientem Evropské databanky

Aktuální microsite


Strojní výroba soustružnických dílů - CNC soustružení, obrábění kovů

Strojní výroba soustružnických dílů - CNC soustružení, obrábění kovů

Od roku 1992 se firma Kovoobrábění Crlík Vizovice věnuje obrábění kovů, strojní výrobě s důrazem na kvalitu a spolehlivost. Naše specializace na CNC soustružení a bezhroté rotační broušení nám umožňuje realizovat i náročné projekty. S moderním parkem CNC soustruhů a vačkových automatů zajistíme výrobu soustružnických dílů, od jednoduchých komponent až po složité geometrie. Naše služby zahrnují: Výrobu na zakázku: Vyrábíme soustružnické díly podle specifikace zákazníka, ať už se jedná o malé série nebo velké objednávky. Tepelné a povrchové úpravy: řešení pro zvýšení odolnosti a životnosti výrobků, včetně tepelného zpracování a různých povrchových úprav. Flexibilita a rychlost: Díky naší technologické vybavenosti a zkušenostem reagujeme rychle na požadavky trhu a dokážeme se přizpůsobit i změnám v plánech zákazníků. Naše výrobky najdou uplatnění v různých průmyslových odvětvích.


Výroba dílů z tenkých plechů – kombinace zručnosti, dlouholetých zkušeností a pokročilých technologií

Výroba dílů z tenkých plechů – kombinace zručnosti, dlouholetých zkušeností a pokročilých technologií

Hledáte společnost, která se pohybuje již mnoho let v oblasti výroby dílů z tenkých plechů a díky svému technickému vybavení a znalostem poskytuje špičkové služby? V tom případě se obraťte na společnost SV Metal spol. s r.o. Společnost SV Metal spol. s r.o. provádí přesné dělení a vysekávání plechů, přes ohýbání do délky až 4000 mm, až po ruční i strojní odjehlení a hrotování pro maximální bezpečnost při manipulaci. S využitím plynulého 5-ti osého obrábění a svařování různých materiálů, včetně nerezové oceli, je garantována vysokou kvalitu a přesnost výrobků. Využijte společnost s vysokou spolehlivostí dodávek a výborným poměrem cena/výkon a kontaktujte nás s nezávaznou poptávkou ještě dnes!


Servisní centrum Eurinox s.r.o. - Inovace od dceřiné společnosti Italinox

Servisní centrum Eurinox s.r.o. - Inovace od dceřiné společnosti Italinox

Eurinox s.r.o. je hrdým představitelem pokročilých servisních služeb v oblasti nerezových materiálů. Naše technologie a výrobní procesy jsou šité na míru potřebám našich zákazníků, což nám umožňuje garantovat nejen vysokou kvalitu a rychlost dodání, ale také významnou úsporu nákladů. Instalovaná technologie zahrnuje: Proces výroby dělení: Naše rovnací a dělící linka umožňuje efektivní příčné dělení nerezových svitků do formátů na míru. Nabízíme plechy různých tloušťek a rozměrů, s možností prokládání papírem nebo polepením ochrannou fólií. Proces výroby převíjení: Převíjení a dělení svitků s výstupem v podobě svitků tloušťky od 0,5 do 2 mm. Nabízíme řešení proložené papírem, polepené ochrannou fólií nebo bez těchto komponentů. Proces výroby broušení a kartáčování: Naše zařízení pro suché broušení a kartáčování nabízí dokonalé povrchové úpravy plechů s automatickým polepováním ochrannou fólií. Výhody našich služeb: Úspora nákladů: Optimalizace skladovacích a výrobních nákladů díky formátům a svitkům na míru. Minimální odpad: Efektivní využití materiálu snižuje množství nerezového odpadu. Flexibilita a rychlost: Rychlá reakce na požadavky zákazníků s širokou škálou možností zpracování materiálu. Kvalita: Vysoký standard zpracování zajištěný nejnovější technologií. V Eurinox s.r.o. se zavazujeme k poskytování prémiových služeb, které přesahují očekávání našich zákazníků. Naše technologie a know-how nás staví do čela inovací v oblasti nerezových materiálů. Pro více informací o našich produktech a službách nás neváhejte kontaktovat. Přidejte se k našim spokojeným zákazníkům a objevte, jak vám naše pokročilé servisní centrum může pomoci dosáhnout lepších výsledků při nižších nákladech.


Obráběné díly a komponenty pro textilní stroje a textilní průmysl

Obráběné díly a komponenty pro textilní stroje a textilní průmysl

Kusovou i sériovou výrobu obráběných dílů a komponentů pro textilní stroje a textilní průmysl obstará firma ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY s.r.o. Zaručujeme přesnou strojírenskou výrobu veškerých dílů a komponentů pro stroje používané v textilním průmyslu. Přesnou strojírenskou výrobu v naší firmě dokládá certifikace dle norem ISO 9001 a ISO 14001. Dbáme nejen na osobní přístup ke klientovi, ale také rozumné ceny a dodací termíny. Ručíme za vysokou kvalitu naší práce.


Broušení různých nožů, seker a nůžek – práce specialistů nejen pro domácnosti

Broušení různých nožů, seker a nůžek – práce specialistů nejen pro domácnosti

Jsou Vaše nože opotřebovány a nedá se s nimi už pořádně krájet nebo potřebujete nabrousit sekeru na štípání dřeva, ať jde práce od ruky? V tom případě se obraťte na společnost Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o. Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o. provádí broušení různých druhů nožů, nůžek a seker nejen pro domácnosti, ale také pro myslivce, uzenářství, kadeřnictví a restaurace. Své služby poskytuje pro oblasti Kroměříž, Hulín, Holešov, Fryšták a Zlín. Mějte své nože a nůžky ostré a kontaktujte nás!


Zápustková kovárna - moderní kovací lisovna a specializované zařízení pro kvalitní a přesné výkovky

Zápustková kovárna - moderní kovací lisovna a specializované zařízení pro kvalitní a přesné výkovky

STAKO Zápustková kovárna s.r.o. vám poskytne nejen výkovky, ale kompletní balík služeb, který zahrnuje třískové i beztřískové obrábění, chemicko-tepelné zpracování a dokonalé povrchové úpravy. Jejich moderní kovací lisy a speciální zařízení jsou připraveny realizovat vaše náročné projekty od malých dílů až po robustní výrobky vážící až 24 kg. Ať už potřebujete výkovky o rozměrech do 300 mm průměru a 500 mm délky nebo jste si vytyčili specifické požadavky na materiál, my vám je rádi splníme. S naší kapacitou zpracovat více než 3 000 tun materiálu ročně, můžete mít jistotu, že vaše potřeby budou vždy naplněny. Věříme, že naše vášeň pro perfektní řemeslo a neúnavná snaha o inovaci přinesou vašim projektům dosud nepoznanou kvalitu a spolehlivost. Přidejte se k našemu rostoucímu seznamu spokojených zákazníků a dejte nám příležitost ukázat vám, proč jsme vaším ideálním partnerem pro zakázkovou výrobu zápustkových výkovků.