Revitalizace významných částí městské zeleně v Jilemnici
Předmětem veřejné zakázky je provedení kompletní obnovy zeleně spočívající v ošetření a částečném odstranění stávajících vzrostlých stromů, výsadbě nových solitér, alejí a keřových ploch, založení nových trávníků a regeneraci stávajících trávníkových ploch. Bližší podrobnosti vztahující se k předmětu veřejné zakázky jsou uvedeny v zadávací ...
Poptáváme sklizeň kukuřice
Poptáváme sklizeň kukuřice na silážování. Jde o 220ha kukuřice v obci Bílovec u Ostravy. Požadujeme cenu za sklizeň, odvoz k silážnímu žlabu a silážování. Platnost poptávky je 2 týdny.
Rekonstrukce Wilsonova lesa
Rekonstrukce Wilsonova lesa vč. rekonstrukce vybraných stávajících parkových cest a navazujících opěrných zdí a schodišť.
Josefov - regenerace zeleně v historickém centru pevnostního města
Předmětem veřejné zakázky je regenerace zeleně na území přibližně o rozloze 80 ha v katastrálním území Josefov u Jaroměře. Regenerace zeleně zahrnuje návrh pěstebních opatření a kácení dřevin, výsadbu stromů a keřových skupin a instalaci závlahového systému ve vybraném úseku na Masarykově náměstí. Regenerace zeleně bude probíhat v těchto ...
Realizace skladebných částí ÚSES v k.ú. Tuřany
Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovení díla „Realizace skladebných částí ÚSES v k.ú. Tuřany“ - vybudování skladebných části ÚSES, kdy vznikne devět interakčních prvků, které vycházejí z realizovaných komplexních pozemkových úprav. V rámci zakázky budou provedeny výsadby autochtonních (původních) dřevin a zatravnění. Více viz ZD.
Odstranění náletové vegetace na části opevnění Hradčan - bastiony X a XI, Praha 6 - Pohořelec
Předmětem veřejné zakázky je kompletní odstranění náletové vegetace v celém rozsahu historické stavby hradebního opevnění a jeho nejbližšího okolí nacházející se v památkově chráněném území. Více viz ZD
Poptávám stroje na sklizeň heřmánku
Poptávám sklizeň heřmánku nebo výrobce strojů na sklizeň heřmánku (česačky).
INDIE; Minerál vermikulit
Jsme firma, která již 34 let působí v oblasti minerálů, kovů, železných a neželezných slitin. Nyní uvádíme unikátní minerál vermikulit, jeho charakteristiku a použití: v zahradnictví a zemědělství, v biotechnologii, ve stavebnictví. Vermikulit má nízkou tepelnou vodivost, není el. vodivý, je ohnivzdorný, zvukově izolační, odolný proti termitům, ...
Poptáváme zahradní práce
Hledám muže na občasnou výpomoc pri renovaci zahrady. Jedná se o práce typu: likvidace starých keřů a stromů, drobné výkopové práce, stavba zídky, rytí, pokládka venkovní cihlové dlažby, stavba pergoly,...atd. dle aktuální potřeby.
Poptávám úpravu stromků vč.postřiku
Poptávám výchovný a udržovací řez stromků i s postřikem na zahrádce u Sázavy n/S. (3x jabloň,1x třešeň,1x hruška) .
Poptávám zahradnické služby
Žádám o zastřižení živého plotu (túje) cca 3Om.Trnava u Hradce Králové.Momentálně asi 2m výška. Poslední střih před 18 měsíci.
Poptávám ošetření ovocných stromů
Poptávám výchovný a udržovací řez stromků na zahrádce v Kladně (2x meruňka, 1x švestka).
Poptáváme kácení stromu s použitím plošiny
Hledám firmu která se zaměřuje na kacení stromu z plošiny. Strom stojí tesně u sloupu s telefonnímy dráty - takže riziko.
Poptáváme exotickou dřevinu Ceiba
Hledáme dodavatele exotické dřeviny, Ceiby (fuma). Celá ČR. Mail m.cepilova@ploma.cz
Poptáváme vykácení sadu, 4 ha
Stavební a realitní společnost hledá firmu nebo živnostníka na vykácení 4 ha starého ovocného sadu v Praze 9 za odvoz dřeva.
Poptávám realizaci zahrady u RD
Poptávám realizaci zahrady u rodinného domu v Jesenici u Prahy. Kontakt pouze telefonicky
Poptávám rekultivaci okolí RD, Mladá Boleslav
Potřebuji zrekultivovat okolí RD - přeorat zeminu, vyrovnat nerovnosti a zasít novou trávu.
Poptáváme řezy ovocných stromů
Poptáváme řezy ovocných stromů, Most a okolí