Zelenina, ovoce, kakao, tabákové listy, USA
Jsme dodavatelem kakaa, tabákových listů, zeleninových banánů (k vaření), guavy, sladkých brambor (žluté a bílé), mrkve, manga, avokáda, manioku, tamarindu, čajotu, cibule, sladkých paprik (žluté, zelené, červené), zelených banánů, okurek, lilků, limetek, žlutých švestek. Vše výše uvedené ve velkých množstvích podle sezónních podmínek. Máme ...
Základné potraviny pre jedálne pri materských školách a detských jasliach
Predmetom zákazky je denné dodávanie (v pracovných dňoch) objednaných druhov potravín pre jedálne pri materských školách a detských jasliach v meste Košice. Jedná sa o mäso, zeleninové výrobky, olej, mliečne výrobky, mlynské a škrobové výrobky, rôzne potravinárske výrobky a vajcia.
Meruňkové pyré, Uruguay
Hledáme odběratele meruňkového pyré. www.babys-best.com
Ovocie a zelenina
Predmetom zákazky je pravidelné dodávanie čerstvého ovocia a zeleniny podľa požiadaviek verejného obstarávateľa. Špecifikácia sortimentu (86 druhov) je definovaná bližšie v súťažných podkladoch.
Ovoce, Ekvádor
Exportér banánů Cavendish, samostatně hluboce zmrazeného ovoce, ovocného pyré, čerstvých ananasů z Ekvádoru / Peru a hledá odběratele v EU.
Zelenina, cukr, Indie
Jsme indická společnost zabývající se rozvojem infrastruktury a mezinárodním obchodem. V rámci mzn. obchodu hledáme odběratele našich výrobků - čerstvé zeleniny včetně brambor, cibule, zázvoru atd. Máme velké zásoby cukru, pravého indického. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s importéry.
Káva, čaj, ovoce, zelenina, Rwanda
Jsme společnost se sídlem ve Rwandě. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s firmou, která má zájem o naše produkty, např. kávu, čaj, banány, zeleninu atd. Naše produkty pěstují místní zemědělci organicky.
Ovoce, zelenina, Pákistán
Jsme producent a exportér potravinářských zemědělských produktů v Indii. Obchodujeme s kinnow, mandarinkami, pomeranči, bramborami a žlutou kukuřicí. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Rôzne potravinárske výrobky
Nákup rôznych potravinárských výrobkov pre prípravu jedál podľa doloženej špecifikácie uvedenej v prílohe súťažných podkladov.
Ovocné dužiny, Indie
Jsme jedním z předních výrobců a exportérů různých ovocných dužnin, hlavně manga a guavy. Máme vlastní jednotky pro sterilní plnění a konzervování. Naše jednotky jsou certifikovány podle ISO, HACCP, USFDA atd. a těší se velmi dobré pověsti po celém světě. Již exportujeme do řady zemí a rádi bychom export rozvíjeli do dalších regionů. Hledáme ...
Sezam, kešu, káva, Německo
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli různých produktů jako sezamových semínek, kešu, kávy atd.
Zelenina, ovoce, Indie
Jsme indická firma AMK EVERSHINE EXPORTS, exportér a dodavatel čerstvé zeleniny a ovoce. Produkty: ananas, granátové jablko, papája, meloun, vodní meloun. Balení: malá krabice 1x10 kg. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Zelenina, ovoce, Indie
Jsme indická firma AMK EVERSHINE EXPORTS, exportér a dodavatel čerstvé zeleniny a ovoce. Produkty: paprika / žlutá paprika / červená paprika. Balení: malá krabice 1x10 kg. Minimální objednávka pro každý produkt: 200 kg. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Česnek, zázvor, Nigérie
Jsem nigerijský exportér česneku a zázvoru, mám zájem o navázání obchodní spolupráce se spolehlivým odběratelem.
Zelenina, ovoce, Indie
Jsme indický exportér a dodavatel zeleniny/ ovoce a jsme schopni dodávat následující produkty za nejlepší ceny: paprika zelená, žlutá, červená, zelí, bílý česnek, brambory, cibule, citrony, jablka, pomeranče, ananasy, hrušky, banány, manga, melouny, kokosové ořechy, broskve. Kvalita: čerstvé - globální standard. Letecká přeprava. Máme zájem o ...
Dodávka potravín
Dodávka potravín pre zariadenie SUBSIDIUM Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Rozpätie hodnôt. Od: 55000,0000 Do: 65000,0000 EUR
Koření, zelenina, bylinná kosmetika, Indie
Jsme indický exportér čerstvé zeleniny: paprik, zelí, rajčat, červených a žlutých paprik, špenátu, čerstvého ovoce: jablek, banánů, broskví, třešní, manga, hrušek, bylinných produktů: bylinných zubních past, bylinných pleťových krémů, komodit: basmati rýže, čaje, koření za velmi konkurenční ceny. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Kožené zboží, konfekce, šrot, Švédsko
Jsme švédská obchodní firma sídlící v Asii (Bangladéš). Hledáme odběratele: - konfekčních oděvů (trička, spodní prádlo, džínové kalhoty), - brambor, - koženého zboží. Poptáváme z Evropy šrot HMS 1&2 (80:20)
Potravinové produkty, zelenina, ovoce, Egypt
Naše firma Tiba dodává pro potravinářský průmysl. Naše produkty se používají při výrobě léčiv a dětské výživy a v průmyslu rychlého občerstvení (čipsy, snaky, Pringles), masových a ochucených jídel. Produkty: bramborové vločky, hranolky a prášek, sladké brambory, rajčata, mrkev, datle, banány, pomeranče, citróny, artyčoky, zelí, jablka. Rádi ...
Ovoce, zelenina, Albánie
Ctěl bych exportovat a importovat ovoce a zeleninu, mám zájem o navázání obchodní spolupráce.
Potraviny
Predmetom obstarávania je výber dodávateľa na dodávanie potravinárskeho tovaru v rozsahu konzervovaná, sušená , mrazená zelenina, zaváraniny, želé, lekváre, rastlinné oleje a tuky, konzervy, ryža, múka, cukor, soľ, kakao, čokoláda, cukrovinky, cestoviny, káva, čaj, rôzne chuťové prísady a koreniny, minerálne vody, nápoje a ostatné potravinárske ...
Zemědělské produkty, Egypt
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce se zástupci a distributory egyptských zemědělských produktů (čerstvého ovoce a zeleniny) v EU.
Pomeranče, Egypt
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s importéry kvalitních pomerančů v Evropě.
Ovoce, ořechy, Nigérie
Hledám velkoodběratele kešu ořechů, pomerančů, banánů a manioku.
Potravinové výrobky, Nigérie
Naše firma Mo'ed Oil Company Ltd je výrobce a exportér velmi kvalitního palmového oleje, maniokové mouky, maniokového škrobu, česneku, kešu ořechů, zázvoru a hořké koly. Jsme schopni dodávat až 500 tun těchto produktů měsíčně za velmi atraktivní a konkurenceschopné ceny do libovolného přístavu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s ...