Káva, obilí, Etiopie
Hledáme importéry kávy a obilí. Jsme přední exportéři z Etiopie a jsme schopni uspokojit všechny vaše požadavky přímo z našich skladů nebo jakékoliv vaše zvláštní požadavky.
Poptávám suroviny na výrobu krmiv
Poptávám suroviny pro výrobu krmiv: - krmné kvasnice - sladový květ - slunečnicový extrahovaný šrot - slunečnicové pokrutiny - sojový šrot HP - mlýnské produkty (krmná mouka, otruby, klíčky) - kukuřičné klíčky - vápenec - monokalcium fosfát - lysin - sušená jablka - vojtěškové úsušky - obiloviny - nahý oves - len - řepkový ex. ...
Poptáváme slaměné balíky
Poptáváme slaměné balíky. Množství záleží na velikosti,jedná se cca o 15-20 tun neboli 160-213m3.Bud již uskladněné nebo během roku po sklizni. Děkuji za nabídku.
Poptáváme odkoupení zemědělské půdy
Pro silného investora poptáváme k odkoupení zemědělskou půdu - ornou půdu v co největší ploše - vcelku za běžnou cenu v rámci celé České republiky. Může být i s objekty k uskladnění zemědělských strojů Prosíme pouze nabídky od přímých vlastníků, ne realitních společností a agentur.
Stavební stroje a zařízení, Indie
Chtěli bychom navázat spolupráci s českými firmami z oboru infrastruktury (silnice / dálnice, přístavy, železnice atd.), hornictví, zemědělství, telekomunikací a obnovitelných zdrojů energie (solární, větrná, vodní) v Indii, Africe, na Středním východě. Základní síla naší firmy FP (Four Pillars) je projektové řízení infrastruktury a dobývání / ...
Poptáváme sojový olej
Poptáváme sojový olej, rozhodující je cena odvíjená od celosvětové ceny komodity, dlouhodobá spolupráce.
Poptáváme seno a slámu
Poptáváme seno a slámu v kulatých nebo hranatých balících pro výrobu pelete v okolí Tábora a nebo v Jižních Čechách. Platba předem odvoz zajištěn. Prosím nabídněte.
Poptáváme dodavatele slámy
Poptáváme slámu řepkovou, pšeničnou, ječmennou, lněnou / seno / v hranatých i kulatých balících Kvalitní , uskladněnou pro velkochovy koní. Kamonové odběry, dlouhodobá spolupráce
Seno, sláma, Německo
Poptávám seno a slámu pro chov koní. Dodání do východního Bavorska (Mühldorf a. Inn). Nejlépe ve velkých kulatých nebo hranatých balech.
Zrno ovsa siateho
Zrno ovsa siateho splňujúce kritériá STN 46 1200-4 pre dodávky zrna ovsa siateho
Mák, kmín, Indie
Jsme firma Klinkenberg India p. ltd., sídlíme v Novém Dillí v Indii. Poptáváme v ČR a EU bílý mák a kmín.
Obilí, rýže, cukr, Egypt
Jsme nově založená firma sídlící v Káhiře v Egyptě. Rádi bychom spolupracovali s pravidelným dodavatelem obilovin - pšenice, kukuřice, rýže, ječmene, ovsa, ... A také cukru. Potřebuji jednat jen s dodavateli, kteří jsou ochotni podepsat smlouvu (jako výhradní obchodní zástupce), aby mi umožnili připojit se k veřejným tendrům v mém regionu.
Zemědělské produkty, potraviny, Indie
Jsme přední exportér / velkoobchodník zabývající se zemědělskými produkty / podzemnicovým olejem / bavlníkovým olejem / osivy zeleniny / potravinami / obilím / čerstvou zeleninou a ovocem. Podnikáme v tomto oboru již 5 let. Naše produkty splňují mezinárodní normy kvality. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce. Rádi vám na vyžádání ...
Seno, sláma, Německo
Poptávám seno ke krmení koní. Dodání do východního Bavorska (Mühldorf a. Inn). Nejlépe ve velkých kulatých nebo hranatých balících. Také mám zájem o slámu (z pšenice nebo ječmene). Celkové množství až 100 tun.
Potraviny, bílý písek, dřevěné uhlí, Egypt
Naše firma EL NOUR je průkopníkem v oboru dopravy, importu, exportu a distribuce obilí a potravin, nakládání a vykládání. Exportujeme mnoho produktů, včetně surové soli, dřevěného uhlí, pomerančů, bílého písku (křemenný písek), odpadního písku, mražené zeleniny, oliv, datlí, artyčoků. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Ječmen, Jordánsko
Poptáváme 100000 mt ječmene jako krmivo pro zvířata.
Lněný olej, Thajsko
Poptáváme rafinovaný lněný olej (balení 200 kg / barel). Nabídněte prosím cenu.
Moučka, pšenice, mléko, Švédsko
Jsme švédská obchodní firma sídlící v Asii (Bangladéš). Poptáváme z Evropy: - masokostní moučku (MBM), - rybí moučku, - péřovou moučku, - pšenici jakosti # 4, - sušené mléko, - sušené odstředěné mléko.
Fazole, Čína
Poptáváme fazole pinto nebo strakaté fazole.
Ovoce, ořechy, Nigérie
Hledám velkoodběratele kešu ořechů, pomerančů, banánů a manioku.
Pesticidy, hnojiva, osiva, Egypt
Jsme přední firma v oboru chemikálií v Egyptě (Omega Chem), máme zkušenosti s pesticidy, hnojivy a osivy. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám krmnou pšenici
Koupím krmnou pšenici, cca 400Kg. Místo prodeje: bývalý okres Prostějov. Udejte požadovanou cenu. Děkuji.
Poptáváme balíkovanou slámu a seno
Hledáme balíkované seno a slámu, kterou potřebujeme dopravit z Čech do Švýcarska.
Poptáváme dodavatele kukuřice a pšenice
Dobrý den, měli bychom zájem o větší množství kukuřice a pšenice. Žádám Vás o nabídku. Děkuji Zdeněk Strnad Slušovice
Obiloviny, rýže, cukr, kukuřice, Egypt
Jsme nově založená firma se sídlem v Káhiře v Egyptě. Hledáme pravidelného dodavatele pšenice, kukuřice, rýže, ječmene, ovsa a také cukru. Chci jednat jen s dodavateli, kteří jsou ochotni podepsat smlouvu (jako výhradní obchodní zástupce), aby mi umožnili připojit se k veřejným tendrům v mém regionu, ve vládním i soukromém sektoru