ČÍNA; Zemědělské potraviny
Naše firma Jet Success Int’l Industry je jedním z největších závodů na zemědělské produkty v Číně. Specializujeme se na produkci různých čerstvých zemědělských produktů a voskovaných lepenkových krabic. Naše produkty zahrnují zejména: Zpracované zemědělské potraviny: plátky zázvoru, miniplátky zázvoru, různé jiné upravené zemědělské ...
ČÍNA; Zemědělské potraviny
Naše firma Jet Success Int’l Industry je jedním z největších závodů na zemědělské produkty v Číně. Specializujeme se na produkci různých čerstvých zemědělských produktů a voskovaných lepenkových krabic. Naše produkty zahrnují zejména čerstvé zemědělské potraviny: čínský zázvor, česnek, česnekové výhonky, taro, čínské sladké brambory, lopuchová ...
GHANA; Inovativní produkty
Impel Concepts Grup působí v Ghaně mezi jiným v zemědělství, stavebnictví a rozvoji realit. Poptáváme nové technologie a inovativní produkty pro své podnikání a rostoucí trh západní Afriky. Rádi bychom se zapojili do vzájemně výhodného vývozu a dovozu zboží a působili jako zástupci výrobců.
EGYPT; Zemědělské produkty
Chci pravidelné informace o nejdůležitějších novinkách v oblasti zemědělských produktů a firmách, které je vyrábějí každý den.
KANADA; Sušené makové tobolky se stopkami
Hledám dodvatele sušených makových tobolek se stopkami.
NĚMECKO; Zimní krmivo pro ptáky
Hledáme dodavatele zimního krmiva pro ptáky, 25 kg pytle slunečnicových semen. Odebrané množství by činilo 1 a více europalet.
KAMERUN; Pohanka
Jsme zemědělský podnik. Hledáme odběratele pohanky.
EGYPT; Byliny, koření, semena
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry bylin, koření, semen, zemědělských plodin.
NĚMECKO; Řepkový olej
Poptávám řepkový olej lisovaný za studena - 22 000 kg; řepková semena 22 000 kg.
BANGLADÉŠ; Močovinové hnojivo
Poptáváme levné močovinové hnojivo v perličkách a granulích, pšenici, rýži a cukr ICUMSA-45 ve velkém.
VIETNAM; Zemědělské produkty
Jsme Sovimex Co. Ltd ve Vietnamu, specializujeme se na zpracování a export mnoha zemědělských produktů jako: všechny druhy Tapioky, kokosové ořechy, koření, konzervované produkty atd. Hledáme odběratele zemědělských produktů z Vietnamu.
EGYPT; Zemědělské produkty
Chtěl bych nabídnout k importu zemědělské produkty: semena: anýz, kmín, koriandr, římský kmín, fenykl, pískavice (řecké seno), sezam, čirok, boby bílé fazole, bílá kukuřice atd. listy: bazalka, ibišek květ, majoránka, melokhia (egyptská bylina na polévku), máta atd. jiné produkty: žlutý citron
GHANA; Investice
Chtěl bych pracovat s potenciálními investory, kteří chtějí investovat v Ghaně. Mohou to být malé, střední nebo velké firmy. Oblasti zájmu: všeobecné zemědělství, potravinářská výroba, konzervování a balení potravin, chov ryb, produkce masa, zpracování masa, výroba nápojů, odpadové hospodářství a recyklace, výroba plastů. V Ghaně jsou k ...
ETIOPIE; Zemědělské produkty
Hledáme odběratele zemědělských produktů.
PÁKISTÁN; Potraviny
Jsme uznávanou firmou, zabýváme se prodejem rýže, cukru, luštěnin. Hledáme importéry.
Poptáváme dodávky rafinovaného oleje
Poptáváme pravidelné dodávky rafinovaného vymraženého slunečnicového oleje volně vloženého v cisternách s dopravou do ČR.Množství 1000tun měsíčně. Současně poptáváme rafinovaný řepkový olej s dopravou v cisternách 600tun měsíčně. Certifikace EU vítaná.
Poptáváme slámu
Máme zájem o slámu - nabídněte cenově.
GUINEA; Šrot a zemědělské produkty
Exportujeme šrot a zemědělské produkty. Hledáme odběratele.
Poptávám velkododavatele kukuřice
Koupím velké množství čerstvé kukuřice okr. Klatovy nebo Domažlice
KEŇA; Fazolové lusky a květiny Alambicum
Jsme keňští zemědělci, pěstujeme fazolové lusky a květiny Alambicum. Chtěli bychom navázat obchodní spolupráci.
ETIOPIE; Kávová zrna a koření
Dodáváme kávová zrna, fazole a koření z Etiopie. Více informací najdete na www.bulehoratrading.com Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
NIGÉRIE; Zemědělské produkty
Jsme exportéři zemědělských produktů z Nigérie. Hledáme české importéry.
MAKEDONIE; Zemědělské produkty
Můžeme dodávat levné zemědělské produkty. Hledáme obchodní partnery.
SAE; Obiloviny a cukr
Jsme obchodní firma, hledáme spolupráci s obchodními partnery v následující oblasti výrobků: pšenice, rýže, cukr, kukuřice atd.
VIETNAM; Slad
Jsme vietnamská firma obchodující s nápoji. Poptáváme dodavatele sladu. Prosíme o katalog, uvedení cen a obchodních podmínek.