Poptávám zemědělské komodity
Poptávám zemědělské komodity, kamionové množství: pšenice krmná pšenice potr. ječmen krmný ječmen sladov. tritikale kukuřice krmná žito krmné žito potravinářské oves krmný oves potr. řepka olejná slunečnice černá mák len hrách krmný hrách potr. šrot slunečnicový šrot sojový šrot řepkový slunečnicové pokrutiny vojtěškové ...
Masokostní a krevní moučka, Vietnam
Hledáme dodavatele masokostní moučky, krevní moučky. Potřebujeme asi 3000 mt měsíčně pro trh ve Vietnamu. Rádi bychom navázali dlouhodobou obchodní spolupráci.
Hledám dodavatele zemědělských komodit
Hledám dodavatele zemědělských komodit, krmné pšenice, kukuřice, slunečnicového oleje a dalších surovin.
Poptávám dodavatele krmné pšenice
Poptáváme dodavatele krmné pšenice
Kŕmne zmesi
Predmetom zákazky je dodávka kŕmnych zmesí pre hospodárske zvieratá ošípané, králiky, sliepky, prepelice, kurčatá a ovce počas platnosti rámcovej dohody. Súčasťou dodania je doprava na miesto dodania. Bližšia špecifikácia a zloženie kŕmnych zmesí bude poskytnuté v súťažných podkladoch.
Poptávám minerální krmivo pro holuby
Holubí grit 4,5kg - výrobce Čechura
Masokostní moučka, Bangladéš
Poptáváme masokostní moučku s 50% obsahem bílkovin. Pošlete nám prosím obratem nejlepší cenovou nabídku s informacemi o specifikaci, balení, dodávce.
Zemědělské produkty, hnojiva, močovina, Togo
Poptáváme zemědělské produkty, kokosové výrobky, močovinu, hnojiva. Zabýváme se velkoobchodem a distribucí těchto produktů a máme zde mnoho potenciálních odběratelů. Sdělte nám ceny a balení produktů co nejdříve.
Masokostní moučka, Bangladéš
Poptáváme masokostní moučku pocházející z Evropy / střední Ameriky.
Poptávám suroviny na výrobu krmiv
Poptávám suroviny pro výrobu krmiv: - krmné kvasnice - sladový květ - slunečnicový extrahovaný šrot - slunečnicové pokrutiny - sojový šrot HP - mlýnské produkty (krmná mouka, otruby, klíčky) - kukuřičné klíčky - vápenec - monokalcium fosfát - lysin - sušená jablka - vojtěškové úsušky - obiloviny - nahý oves - len - řepkový ex. ...
Masokostní moučka, Bangladéš
Poptáváme masokostní moučku a hledáme vhodné exportéry.
Poptávám nůžky na stříhání ovcí
Mám zájem o nůžky na stříhání ovcí , prosím o informaci..Na inter.jsem viděla nabídku nůžek Mar- pol za 1800 Kč , je u vás možno koupit ?Děkuji Kolbabová
Dodávka chemických prostředků pro ochranu rostlin
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka agrochemických přípravků na ochranu rostlin pro zadavatele (do areálu Školního zemědělského podniku v Lánech) včetně dopravy do místa plnění dle aktuálních potřeb a spotřeby zadavatele a poskytnutí výkonů souvisejících v rozsahu uvedeném v zadávací dokumentaci.
Zemědělské produkty, Togo
Jsme poradenská a obchodní společnost se sídlem v Lomé v Togu v západní Africe. Zastupujeme skupinu zemědělských družstev pro prodej jejich zemědělských komodit jako kešu ořechy, sója, sezam, palmová jádra, bambucké ořechy, semena bavlny, palmový olej a průmyslová podzemnice olejná. Hledáme firmy, které potřebují tyto produkty jako suroviny, ...
Kompletné a doplnkové kŕmne zmesi pre bažanty
kompletné kŕmne zmesi O-17(BŽ 1) pre bažantie kurčatá do 3 týždňov veku , kompletné kŕmne zmesi O-18(BŽ 2) pre bažanty do 3-6 týždňov veku, doplnkové kŕmne zmesi O-19(BŽ 3) pre bažanty nad 6 týždňov veku a kompletné kŕmne zmesi O-16(BŽ N) pre bažantie sliepky
Zemědělské produkty, Indie
ASOP je společnost sídlící v Indii, importér a exportér zemědělských produktů jako luštěniny, čaj, olej, krmivo pro skot, koření, semena, mouky atd. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Kompletné a doplnkové kŕmne zmesi pre bažanty
kŕmne zmesi O-17(BŽ 1) pre bažantie kurčatá do 3 týždňov veku , kŕmne zmesi O-18(BŽ 2) pre bažanty od 3 týždňov do 6 týždňov veku, kŕmne zmesi O-19(BŽ 3) pre bažanty nad 6 týždňov veku a kŕmne zmesi O-16(BŽ N) pre bažantie sliepky zodpovedajúce ukazovateľom kvality podľa výnosu Ministerstva pôdohospodárstva Slovenskej republiky z 31. janára 2002 ...
Poptávám terárium
Poptávám terárium o rozměrech 150*50*40 orientované na ležato.
Poptávám dodavatele mezistěn ze včelího vosku
Hledám dodavatele mezistěn ze včelího vosku a to v různých barevných kombinacích. Množství upřesním po domluvě.
Poptávám krmnou pšenici
Poptávám cenovou nabídku na krmnou pšenici.
Poptáváme dodavatele chovatelských potřeb
Pro nový eshop a kamennou pobočku, se zaměřený na psy, kočky, fretky a akva, hledáme dodavatele krmiv a chovatelských potřeb.
Poptáváme granulované krmivo pro psy
Poptáváme granulované krmivo, vitamínové doplňky a pamlsky pro psy (německý ovčák, labrador).
Poptáváme slaměné balíky
Poptáváme slaměné balíky. Množství záleží na velikosti,jedná se cca o 15-20 tun neboli 160-213m3.Bud již uskladněné nebo během roku po sklizni. Děkuji za nabídku.
Poptávám výrobce péřové drůbeží a krevní moučky
Poptávám výrobce péřové, drůbeží, krevní moučky. Nabídněte specifikaci a cenovou nabídku.
Hledáme dodavatele krmiv a chovatelských potřeb
Pro nový eshop www.profretkyapsy.cz, který bude spuštěn 1.4.2012 a zaměřený na psy, kočky, fretky a akva, hledáme dodavatele krmiv a chovatelských potřeb.