Poptáváme 35 ks březích jalovic
Poptávám ke koupi březí jalovice Simental,Holštýn a další, stupeň březosti: 4-7 měsíců, stáří : 19-30 měsíců Počet kusů: minimálně. 30-35 kusů Termín: brzy Region: Hlavní město Praha
Poptáváme nástrahy na rybolov
Poptávám žížaly na další rozmnožování a rybolov. Počet kusů: 1500ks.až 2000 ks.žížal. Region: Jihomoravský kraj
Poptáváme chovnou stanici teriérů
Poptáváme chovatelskou stanici Jorkšírského teriéra ke koupi bez PP nejlépe v okolí Liberce.
Sháním 6 ks kuřic
Koupím kuřice, 4-6 ks. Středočeský kraj a okolí.
Sháním prase k porážce
Koupím prase na zabití, nutno porazit. Rozhoduje cena a způsob dodání - České Budějovice.
Poptáváme kožky
Chceme nakupovat 1) solené králičí kožky ve velkých množstvích každý měsíc, bílá barva (90% bílé, 10% barevné), bez kůže na hlavě a uší, s ocasem; 2) levné červené víno v pružných nádobách. Komunikace v angličtině.
Firma s klecemi pro nosnice hledá spolupráci
200613211; Polská firma, specializovaná na montáž a prodej systému klecí pro nosnice společně s doplňkovým vybavením, hledá obchodní, technickou a výrobní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Sháním vykrmené chlazené krůty
Poptávám 5 ks vykrmených chlazených krůt na Vysočině.
Zemědělská firma hledá partnery
200612392; Turecká firma zabývající se zemědělstvím, chovem dobytka a krmivy hledá partnery ke spolupráci. V případě odpovědi uvádějte prosím číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme partnery v oblasti akvakultury
200611998; Španělská firma - výrobce a exportér aditiv, výrobků výživy zvířat, výrobků akvakultury a výrobků pro koně, hledá importéry, distributory nebo obchodní zástupce v oblastech akvakultury a hospodářských zvířat. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v ...
Hledáme farmy na zpracování mléka
Hledáme zemědělské farmy zpracovávající kravské, kozí a ovčí mléko