Biologická ochrana Jihočeského letiště České Budějovice
Předmětem plnění zakázky je biologická ochrana Jihočeského letiště České Budějovice proti nebezpečí střetu letadel s ptáky a divokou zvěří. Jedná se především o získávání a správné vyhodnocování informací o ornitologické situaci v prostoru Letiště České Budějovice, realizaci aktivních a pasivních opatření, které minimalizují výskyt ptactva a zvěře ...
Poptávám dodavatele kaprů
Poptávám dodavatele kaprů k1,k2 na jaro co nejblíže k Plzni.
Poptávám chovatele krůt
Koupím krůtu, Vimperk, Nove Hutě.
Poptáváme dodavatele kuřat
Poptáváme kuřata, která by měla 600-640gramů. Odběr 1.000.000 ks kuřat měsíčně.
Služobné psy
Psy určené k služobnému využitiu v podmienkach Ministerstva obrany SR a Ozbrojených síl SR - psy strážne určené predovšetkým na stráženie objektov, psy hliadkové určené na hliadkovú službu Vojenskej polície a príslušníkov OS SR, psy pre špeciálne využitie určené na detekciu omamných a psychotropných látok a na detekciu výbušnín a psy poľovné.
Poptávám násadová vejce brojlerů
Násadová vejce brojlerů. Odběr od 03/2013 do 05/2013. Každý týden 500 000 ks - celkem 2 000 000. Nabídněte.
Poptávám koupi jehněte
Poptávám koupi letošního jehněte (ovečky) plemene Suffolk. Odběr říjen-listopad. V okolí Zlína (Luhačovic). Prosím cenu.
Poptávám slepice pro chov
Dobrý den, mám zájem o slepice na chov. Nabídky pište na mail.
Poptávám slepice pro chov
Poptávám slepice pro chov.
Poptávám dodavatele selat
Sháním dodavatele selat na gril pro letošní sezonu a to v jatečném opracování ve jejich váze 15 - 40 kg. Jste schopni být mým dodavatelem?
Skot, Německo
Hledáme dodavatele živého skotu, jalovice, býci, vykrmené od 250 - 350 kg, stejně tak nejlepší jateční skot, křížence, 450 - 700 kg živé váhy.
Poptávám housata
Poptávám nákup 1O ks housat.
Poptávám králíky na dochov
Poptávám králíky na dochov - 4 ks. Okr Liberec, Jablonec n.N.
Poptávám koupi selat
Poptávám koupi selat do 20kg. Děkuji
Poptávám rybí násady
Koupím násadu amura.15ks,do1,5kg.
Husy, perličky, Ghana
Hledám dodavatele hus a perliček pro dodání do Akkry v Ghaně.
Poptávám kuřata na chov
Mám zájem o koupi kuřat-stáří do 20 týdnů (černé) je možné u Vás zakoupit na chov?Děkuji.M.PytlíkDoplnění :kuřice buďto černé kropenaté,nebocelé černé.Dékuji a hezký den.
Nákup dospelých živých bažantov
Predmetom zákazky sú Nákup 7000 kusov dospelých bažantov s dostatočne vyvinutými klinmi, zaperením a bezproblémovým zdravotným stavom v súlade s platnou legislatívou veterinárnej starostlivosti. Bažanty musia mať kryty na zobákoch ( ozobákovanie ), proti možnému ozobávaniu. Dopravu a náklady na dopravu znáša v plnej miere dodávateľ.
Poptáváme odkoupení zemědělské půdy
Pro silného investora poptáváme k odkoupení zemědělskou půdu - ornou půdu v co největší ploše - vcelku za běžnou cenu v rámci celé České republiky. Může být i s objekty k uskladnění zemědělských strojů Prosíme pouze nabídky od přímých vlastníků, ne realitních společností a agentur.
Stavební stroje a zařízení, Indie
Chtěli bychom navázat spolupráci s českými firmami z oboru infrastruktury (silnice / dálnice, přístavy, železnice atd.), hornictví, zemědělství, telekomunikací a obnovitelných zdrojů energie (solární, větrná, vodní) v Indii, Africe, na Středním východě. Základní síla naší firmy FP (Four Pillars) je projektové řízení infrastruktury a dobývání / ...
Poptávám prodejce kuřat, brojlerů
Poptávám prodejce brojlerových kuřat
Poptávám dodavatele živých ryb
Poptávam živou rybu kapra K2 o 5000ks. Dále Amura bíkého o váze cca 0,2Kg a o 1000ks a Tolstolobika bílého o váze 3 - 5kg a o 10ks. Možno i lína o váze 0,1kg a 1000ks. Poptávám dále odvoz těchto ryb do Rakovníka
Poptávám slepice
Poptávám prodej půlročních nebo ročních slepic. Děkuji .
Poptávám drůbež pro chov
Poptávám osmitýdenní, popř. starší slepičky do malochovu. Kohoutek může být také. Odběr: duben-červen 2012. Benešovsko, popř.Praha a okolí.
Poptávám dodavatele chovné drůbeže
Hledám dodávku chovné drůbeže, pro drobný domácí chov.