Výroba EDN - Dálkově ovládané armatury
Předmětem zakázky je dodávka dálkově ovládaných armatur (regulační ventily, kulové kohouty, uzavírací klapky, trojcestné kulové kohouty, atd.), DN 25 až DN 150, PN 6 až PN 40, materiál uhlíkatá ocel, nerezová ocel, plast, nerezová ocel se silnostěnnou teflonovou výstelkou. Předmět zakázky je detailně specifikován v příloze č. 6 zadávací ...
KUVAJT; Dveřní kování
Hledáme dodavatele a výrobce dveřního kování.
VB; Nerezový kloub, pružinový kolík
Poptávám: 1. Nerezový demontovatelný univerzální kloub, průměr kloubu 1-1/4", celková délka 3-3/4". 2. Metrický 18-8 nerezový drážkovaný pružinový kolík průměru M6, délka 36 mm.
INDIE; Pryžové díly, plastové ventily
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli soustružených dílů, odlitků, pryžových dílů a plastových kulových ventilů.
Výroba EDN - Ruční armatury
Předmětem zakázky je dodávka armatur (klapky, filtry, průhledítka, kulové kohouty, odvaděče kondenzátu, pojistné ventily, regulační ventily, zpětné ventily a klapky, průtržné membrány, atd.). Materiál nerezová ocel, nerezová ocel s výstelkou z chemicky odolného plastu, DN 15 až DN 250, PN 10 až PN 40.
Poptávám hrnec
Poptávám 50 litrový hrnec na zelí.
Poptávám klenuté dno
Klenuté dno průměr 900 mm síla mat: 1,5 mm , nerez
RAKOUSKO; Šrouby, pojistné kroužky
Prosíme o nezávaznou nabídku na: -rozpěrné pojistné kroužky SW 12, fosfátované množství 100 000 kusů -šrouby se zápustnou hlavou DIN 965A s H-KS, M5X70 s plným závitem s hrotem podle DIN 78 soustružené, pozinkováno modře, tolerance závitu 6 malé G podle pozinkování, v kartonech, baleno max. po 25 kg, popsáno a uvedeno množství množství ...
BANGLADÉŠ; Ventily
Poptáváme parní ventil se spodním těsněním, pojistný ventil, redukční ventil, odlučovač páry, kotoučový zpětný ventil, škrticí ventil, pneumatický řídicí ventil.
SRBSKO; Pozinkovaný řetěz
Poptáváme řetěz 6x18,5 pozinkovaný třídy 3.
INDIE; Pružiny
Jsme výrobci pružin vinutých za tepla z Indie. Jsme schopni zhotovit pružiny od 0,5 do 4 palců. Hledáme zákazníky v Evropě.
Poptávám trapézové šrouby a matice
Dobrý den, mám zájem o nabídku: 1)trapézový šroub TR 50x8, délka 400 mm 2) matice válcová s přírubou 3) pouzdro válcové pro ukončení šroubu (tažný i tlačný kjionec- pohyb desky lisu) Potřeboval bych 2 ks, provedení ocel. Zajímá mě cena a dodací lhůty.
POLSKO; Ozubená, kuželová, šneková kola
www.bef-mont.pl Zaměřujeme se na: frézování a dlátování ozubení v ozubených kolech; kola s vnitřními rovnými zuby; kola s vnějšími zuby rovnými i šikmými; soustružení a frézování šneků a šnekových kol do převodů; opravy převodů – včetně planetových zhotovením ozubených kol, šneků a šnekových kol; ozubená a šneková kola zhotovujeme v rozsahu ...
Obstaranie oborového pletiva
Predmetom zákazky je dodanie oborového pletiva pozinkovaného, ostnatého drôtu pozinkovaného a železných klincov. 1/ Oborové pletivo pozinkované - priemer drôtu 5 mm, veľkosť oka 150x150 mm, výška 2 m - dĺžka 10 000 m, balenie 4 m 2/ Ostnatý drôt pozinkovaný - priemer 1,80/2,00 mm, dĺžka 20 000 m, balenie 50 m 3/ Klince U38x3,80 mm Fe - 150 ...
Poptáváme rekonstrukci regulátorů pro měniče ohřevu
Poptáváme rekonstrukci regulátorů pro středofrekvenční měniče ohřevu materiálu. Jde o starší typy ISOK, IMES, ITO. Původní byly ze ZEZ Praha pod označením SMK - UB o výkonech 100 - 400 kVA. Požadujeme, aby část silová nemusela být měněna. Jde celkem o 4 měniče (150 kW, 250kW, 350kW, 400kW)
PÁKISTÁN; Brusné, řezné kotouče
Poptáváme brusné a řezné kotouče evropského původu od spolehlivých výrobců a dodavatelů v Evropě.
Poptáváme sadu stavebního lešení
Poptávám sadu stavebního lešení (cca100m2)
Poptáváme diamantový papír
Dobrý den, poptávám u Vás diamantový papír Scotch 650 na ruční leštění čepů. Nejlépe pás šíře do 100mm a délky 500 - 1000mm. Děkuji za odpověď. Petr Holý
Poptávám ND pro opravu zážehového motoru
hledám dodavatele ventilů a sedel pro opravu litinové hlavy zážehového motoru s rozvodem OHV . Nejlépe vyhledávání dle rozměrů, nikoliv dle typu vozidla, není však podmínkou.
ČÍNA; Dveřní, okenní kování, technické sklo
Hlavní činností firmy Foshan Nanhai Creative Glass & Metal Ltd. je zpracování skla a hliníku v rozsahu od architektonických po dekorativní výrobky, jako jsou dveře a okna, okenní sítě, závěsové stěny, sprchové zástěny, tvrzené sklo, vrstvené sklo, izolační sklo, sklo s nízkou emisivitou a kování. Většina výrobků se vyváží. Jste vítáni na našich ...
INDIE; Spojovací prvky
Jsme indičtí výrobci šroubů. Poptáváme obchodníky a distributory spojovacích prvků v Evropě.
INDIE; Vysokotlaké armatury
Jsme přední výrobce a exportér kovaných vysokotlakých armatur a přírub 1000, 2000, 3000, 6000 liber, zhotovených z nízkouhlíkové oceli. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce se zákazníky v EU.
Poptávám protipožární ocelovou zárubeň
Protipožární zárubeň ocelová EW30DP3; 900/1970; pravá; materiál zdiva tvárnice Hebel tl. 100. 1ks.
INDIE; Plechové komponenty
Vyrábíme plechové lisované komponenty pro automobilový, elektrotechnický a textilní průmysl. Hledáme dobré odběratele v Evropě.
KATAR; Řezačky, kartáče na rez
Hledáme dodavatele následujících produktů: - kruhové řezačky - kartáče na odstraňování rzi a otřepů.