Magnety, Čína
Poptáváme magnety, jako je ferit, NdFeB, SmCo, AlNiCo.
Ocelové plechy, svitky, Čína
Jsme dodavatelé pozinkované oceli, předem lakovaných pozinkovaných ocelových svitků (PPGI), prostého Galvalume, předem lakovaných Aluzinc ocelových svitků a plechů z Pekingu v Číně. Naše společnost má zásoby prvotřídních materiálů od 5 předních čínských závodů. K dispozici v PPGI / barevně lakovaných svitcích. Na přání je k dispozici ochranná ...
Střešní tašky, PP trubky, tvarovky, Etiopie
Poptáváme dodavatele ocelových střešních tašek pokrytých kamennou drtí a polypropylenových trubek a tvarovek.
Hydroizolace, přísady do betonu, Libye
Jsme libyjská společnost a hledáme evropskou firmu k navázání obchodní spolupráce. Hledáme firmu, která se specializuje na výrobu hydroizolace a přísad do betonu. Jsme společnost usilující o přestavbu Libye, sídlíme ve městě Misurata.
Poptávám hliníkové fólie
Poptávám hliníkové folie (s různým designem - měď, ocel, mosaz, nerez) již nalepené na 16 mm DTD desce. Použití pro interiérové (designové) aplikace.
Ventily, Čína
Naše firma SHANGHAI KOBO VALVE & FITTING CO.,LTD se specializuje na výrobu litinových, ocelolitinových a bronzových ventilů. Spolupracujeme se světoznámými výrobci ventilů a poskytujeme vynikající OEM práci nejsilnějším značkám ventilů z Japonska, USA, Německa, Itálie, Francie atd. Náš tým se zaměřuje na dodávky nejkvalitnějších ventilů, naše ...
Poptávám pomůcky na pročištění komínu
Dobrý den, sháním pomůcky na pročištění komínu.
Poptávám pozinkovaný podlahový rošt
Dobrý den, poptávám podlahový rošt pozinkovaný o rozměrech 1350x400 cm. Rošt hodláme použít jako komínovou lávku mezi výlezovým okénkem a komínem.
Dodávka stojanů na chovné nádoby
Předmět veřejné zakázky – dodávka stojanů na chovné nádoby. V dokumentu „Technická specifikace dodávky“ jsou uvedeny minimální požadavky, které všechny musí dodávka splňovat.
Poptávám litinové gaigry
Dobrý den, poptávám 4Ks litinových GAIGRŮ na dopojení dešťových svodů na průměr 100 se spodním vývodem.
Kování na sklo, Bahrajn
Jsme z Bahrajnu a pro naši sklárnu poptáváme kování pro stavební sklo.
Poptáváme dveřní zámky firmy EffEff
Jednorázový odběr cca. 25ks elektricky ovládaných dveřních zámků firmy effeff ( typ 112 + proti zámek 1112 ). Prosím o nacenění materiálu a sdělení možného termínu dodání.
Nástrčkové klíče, Jordánsko
Poptáváme nástrčkové klíče různých rozměrů (křížové klouby pro nárazové šroubováky). Sdělte prosím dostupnost a cenu. Země určení: Irák. www.al-zahrawan.com
Al pásky, textilní pásky, SAE
Jsme jedna z předních obalových firem se sídlem ve Spojených arabských emirátech. Navštivte prosím naše webové stránky www.unipackuae.com. Každý měsíc importujeme 2x20 stop kontejnery pásek hliníkové fólie, 4x40 stop kontejnery textilní lepicí pásky. Poptáváme pásku z hliníkové fólie a textilní lepicí pásku (specifikace viz angl.text).
Poptávám kluzné pouzdro
Poptávám psm 405060 A 51
Zahradní soupravy, Irsko
Hledám dodavatele, který prodává maloobchodníkům zahradní soupravy zvýšených záhonů ke smontování. Provozuji Grow Box, který prodává tyto soupravy široké veřejnosti.
Podkovářský artikl, Německo
Jsme malá firma zabývající se podkovářským zbožím. Pro zlepšení našeho nákupu hledáme obchodníka nebo výrobce s podkovářským artiklem.
Odlitky, obráběné díly, Indie
Naše firma je držitelem certifikátu ISO 9001:2008 a zabývá se výrobou odlitků a přesných obráběných dílů ze slitin mědi, konkrétně dělová bronz, bronz, olověný bronz, olověný cínový bronz, cínový bronz, hliník, litina atd., podle požadavků a specifikací zákazníků. Jsme diverzifikovaná skupina firem provádějící smluvní výrobu, outsourcing a ...
Kovové tyče, pásky pro elektropříslušenství, Bahrajn
Poptáváme tyče, měděné pásky, obdélníkové s očištěnými hranami podle BS1432: 1970, vhodné pro sběrnice, spínací zařízení, uzemnění a podobné aplikace, dodávané v délce 5 metrů, šíři 60 mm, tloušťce 6 mm.
Mosazné komponenty, Pákistán
Jsme jedním z předních výrobců a exportérů přesných mosazných komponent a mosazných výrobků již 20 let a máme bohaté zkušenosti. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci. Mosazné výrobky: vložky, přechodové kusy, šestihranné matice, rozprašovače, kulaté prodloužené vsuvky, příslušenství rozprašovačů, kování, podložky, adaptéry, kolíky, ...
Čerpadla, dveřní kování, armatury, Čína
Jsme čínský výrobce nerezových a hliníkových odlitků. Našimi produkty jsou hlavně kuchyňské výrobky, čerpadla, ventily, konstrukce, kliky dveří, umyvadlové kohoutky atd. Prohlédněte si prosím náš web: www.hywin-casting.com. Vyrábíme podle konstrukčních výkresů nebo vzorků zákazníků. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Poklopy šachet, Indie
Hledáme v Evropě importéry poklopů šachet / průlezů D.I.
Poptávám čalounické náčiní a materiály
Poptávám čalounické náčiní a materiály. Může být i použité. Děkuji
INDIE; Listy rámové pily
Poptáváme nejiskřivé listy rámové pily na kov, velikost 12".
Poptávám parní zpětnou klapku
Poptávám parní zpětnou klapku 3/4"