Poptáváme stáčení profilů
Stáčení profilů, jekl 60x40x3 na plocho, rádius 2500mm, délka jeklu 7000mm, 10ks
Poptávám broušení ozubených hřebenů
Poptávám broušení ozubených hřebenů dle výkresové dokumentace v dávkách od 40 - 100 ks.
Hledáme dodavatele pro trh v Saudské Arábii
Hledáme vhodné výrobky/firmy pro trh Saudské Arábie/Quataru/UAE/Ománu a Kuvajtu. Máme zájem o zastupování firem na tomto teritoriu hlavně v oblasti strojírenství a stavebnictví. Máme vybudovanou, registrovanou a fungující firmu v Saudské Arábii (Dammam). Máme schválení pro dodávky klíčovým ropným firmám v regionu (Saudi Aramco, Sabic, ADNOC, ...
Poptávám plechovou skříň
Poptáváme plechovou skříň vnější rozměry: 2000x1200x600 (vxšxh) Barva: bílá nebo šedá Vnitřní výbava: 4 stavitelné police.
Poptávám poplastování kovových dílů
Poplastování kovových dílů, např. ocelový rošt o velikosti 60cmx60cm, poplastování silnou vrstvou.
Poptávám svářecí práce
Potřebuji menší opravu (svaření) rámu kola z Al-slitiny.
Poptáváme ohýbání jeklů
Dobrý den, potřebovali by jsme ohnou jekl 150x100x8mm, s vnitřním rádiusem ohybu 500mm, úhel ohybu 100°. Ohyb je orientován "na výšku" jeklu. Zajímají mě i nabídky na ohyby jeklů od rozměru 80x80x6mm výše Děkuji
Poptávám ohýbání plechu
Poptávám zpracovatele plechu na ohraňovacím lisu CNC - ohyb plechu. Region Královehradecký.
Poptávám kalkulaci na žárové zinkování
Dobrý den,prosím o stanovení ceny žárového zinkování vzorku dílce Antriebsrohr (výkres přiložen). Vzorek slouží pro validaci možnosti výroby větší série.
Poptávám žárové zinkování
Dobrý den, Prosím o zaslání přibližné ceny žárového zinkování. Jedná se o schody o rozměrech 240cmx100cmx20 cm. Schůdky jsou svařeny ze dvou bočnic(240cmx20cmx0,6cm) a pěti podlahových roštů(24cmx100cm) o váze asi 100kg. Pro další možné zakázky prosím o zaslání ceny zinkování za 1kg. Za kladné vyřízení předem děkuji ...
Poptáváme pokovení plastových pouzder
Poptáváme dodavatele stříbrného pokovení námi dodaných plastových pouzder.Jedná se o dva druhy vylisků z materiálu ABS. Jeden výlisek je válcový průměr 16 mm, délka 40 mm. Druhý je čtvercový se zaoblenými rohy 17 x 17 mm, výška 13 mm. Možno shlédnout na www.reginakosmetika.cz, dekorativní kosmetika - rtěnka s vit. E. Množství: cca 40000 kusů/Q
Poptáváme společníka pro kovovýrobu
Hledáme touto cestou investora ( společníka ) do výrobní společnosti, výroba pro automobilový průmysl a zámečnické práce. Veškerá výroba je certifikovaná.
Poptáváme cenovou nabídku na broušení nožů
Dobrý den, prosíme zaslat cenovou nabídku na broušení nožů o délce 80cm a 120cm. Předem děkujeme. Královéhradecký kraj.
Poptávám opravu zábradlí u 40 balkonů
Poptávám opravu balkonového zábradlí na domě se 40 balkony v Hradci Králové. Stávající zábradlí je dékly cca 3m a má kovový rám, který je vyplněn verzalitovými příčkami. Je třeba nahradit zkorodovanou část rámu a příčky nahradit příčkami EVERWOOD.
Poptávám výrobu topeniště a dvířek udírny
Poptávám výrobu topeniště a dvířek k udírně.
Poptáváme stavebně zámečnické práce
Společnost zabývající se realizací staveb průmyslových objektů hledá dodavatele stavebně zámečnických prací . Zejména montáž ocelových konstrukcí, klempířské práce, svářečské práce, dodávky stavebně zámečnických a klempířských prvků.
Sháním přepravní stojan na tabulové sklo
Sháním výrobu nebo dodávku přepravních stojanů na skleněné tabule, rozměr do 2,5 m výše a 2 m šíře. Královéhradecký kraj, Pardubický, případně Středočeský.