Poptáváme provedení žárového stříbření
Hledám firmu pro provedení žárového stříbření pro součásti zdravotnického přístroje. Potřebujeme na určité součástky nanést stříbro, a to žárově ve vrstvě 100 mikronů. Děkuji.
Ocelové konstrukce stolů, Polsko
Hledáme výrobce ocelových konstrukcí psacích stolů, stolů jako C-noha
Poptávám výrobu ocelových dílců
Poptávám:výrobu ocelových dílců dle výkresové dokumentace pro Italského partnera Popis:výroba ocelových dílců ( pálení laserem, ohýbání na ohraňovacím lisu, řezání,vrtání, sváření) Lokalita:celá ČR Termín:dlouhodobá zakázka, nabídky čekám do 30.9.2016 Doplňující informace: v první fázi cca 40 kompletních sad za měsíc v případě fungující ...
Nástroj na nosník trouby zadní
Předmětem zakázky je zkonstruování, dodávka a zprovoznění lisovacího nástroje dle technické specifikace
Nástrojové sady pro kompletaci plastových obalů s papírovými segmenty
Předmětem této zakázky je dodávka Nástrojové sady pro kompletaci plastových obalů s papírovými segmenty, blíže specifikovaná zadávací dokumentací, její přílohou je čestné prohlášení. Zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZVZ“) a v souladu s Pravidly pro výběr ...
Poptáváme výrobu kovové dvojdílné formy
Poptáváme výrobu kovové dvojdílné formy dle předlohy na odlévání gumových nástrahy k použití pro lov ryb. Forma by měla být na cca 5–10ks odlitků. Délka nástrahy je 7,5cm. Děkuji.
Poptávám výrobu matic pro kuličkové šrouby
Hledám spolehlivou firmu (CNC výroba - soustružení, frézování, broušení) na výrobu matic pro kuličkové šrouby. Jedná se o průměry od 10 mm do 100mm, střední a vyšší série (až 1000 ks/ročně/sérii). Vysoká kvalita a přesnost podmínkou. Nejlépe Střední Čechy - Benešovsko. Děkuji.
Poptáváme výrobu součástí z nerezové závitové tyčoviny
Poptáváme kompletní výrobu součástí z POM-C. Popis: Předběžně poptáváme možnost výroby a cenu součástí z nerezové závitové tyčoviny. Prosíme o nabídku na výrobu součástí včetně materiálu (ceny zvlášť), v opačném případě materiál seženeme: 1.) KRYTKA KONEKTORU CA6GS č.v. MW7-015 Z 150410 2.) KRYTKA TLAČÍTKA č.v. MW7-067 Z 150410 Soubory ...
Poptávám výrobu vjezdové brány
Poptávám výrobu vjezdové automatické brány v délce cca 3 metry. Prosím o přibližnou cenu. Děkuji.
Nástroje na protahování bubínků PERK
Předmětem plnění zakázky pod názvem „Nástroje na protahování bubínků PERK“ je konstrukce a výroba protahovacích trnů pro protahování bubínků typ PERK na stroji BR2, konstrukce a výroba kontrolních klíčů pro měření správnosti výškového usazení profilu v bubínku a konstrukce a výroba měřidla na souměrnost profilu v bubínku PERK.
Nástroje na frézování profilů klíče PERK
Předmětem plnění zakázky pod názvem „Nástroje na frézování profilů klíče PERK“ je konstrukce a výroba tvarových fréz pro frézování profilů klíčů typ PERK na stroji AF11, konstrukce a výroba měřidel na profil klíče a dále výroba dílů pro podávání a upínání těchto klíčů do stroje, dle dodané výkresové dokumentace zadavatelem.
Poptávám chromování
Poptávám cenovou nabídku na chromování starých úchytek k nábytku, 3 kusy, délka cca 12cm a podložky.
Poptávám výrobu ocelové planžetové vymezovací podložky
Poptávám výrobu ocelové planžetové vymezovací podložky o síle 0,2 a 0,3 mm, podle dodaného vzoru. Velikost podložky je cca 60 mm.
Nákup dílů PLATTE - laserové výpalky
Předmětem plnění je dodávka dílů z materiálu zhotovitele dle Technické specifikace a ceníku (příloha č. 1 rámcové smlouvy) a výkresové dokumentace (příloha č. 2 rámcové smlouvy)
Umělecké kování, Německo
Poptávám umělecké kování bran v barokním stylu.
Poptávám ohýbání materiálu
Poptávám naohýbání třmínků pro výztuž sloupů novostavby RD, vč. dodávky oceli na ně : - profil E6, dl. 1 ks 0,9bm, celkem 89 ks, potřeba materiálu celkem 80,01 bm, nutno naohýbat 4x190mm + 2x70mm = 900mm Děkuju za Vaší cenovou nabídku.
Nerezové dekorace, Německo
Hledám výrobce nerezové dekorace. Prosím informace na Info@ready4success.de Děkuji a zdravím Roswitha Dibke
Zpracování plechu, Německo
Hledám českou firmu na zpracování plechu v oblasti kovové dekorace. Hledám firmu, která se zabývá laserovým řezáním. Jsme od 23.7.16 do 30.6.16 poblíž Plzně. Současně hledáme firmu, která vyrábí kovové konstrukce. S přátelskými pozdravy Tobias Schappert z Rost und mehr
Zpřístupnění Falkenštejnu II.
Zpřístupnění skalního hradu Falkenštejn pomocí kovových schodišť a kovových vyhlídkových plošin se zábradlím (ukotvení do skalního masivu). Vybudopvání přístupových cest pro pěší.
Poptávám výrobu výpalků
Poptávám výrobu výpalků, popis můžete nalézt v úschovně na odkaze: http://www.uschovna.cz/zasilka/JW28AKZNA52CTY73-5U6 Děkuji.
Poptávám povrchovou úpravu hliníkových profilů
Poptávám povrchovou úpravu hliníkových profilů cca 6m, 10 kusů.
Poptávám obrábění dílců z šedé litiny
Poptávám obrábění dílců z šedé litiny. Váha kusu 30kg - 500 kusů za rok, váha kusu 40 kg - 200 kusů za rok.
Strojní zařízení, Německo
Hledám výrobce: -klíčů pro nadzemní i podzemní hydranty -kladiva pro šoupátkové komory
021/3/2016 - Dodávky dílů Seitenteil a Bodenplatte
Předmětem veřejné zakázky jsou Dodávky dílů Seitenteil a Bodenplatte z materiálu zhotovitele, v rozsahu a v provedení podle specifikace obsažené v příloze č. 1 - technická specifikace, ceník a výkresová dokumentace návrhu rámcové smlouvy. Závazný návrh rámcové smlouvy je přílohou č. 5 této zadávací dokumentace.
Poptávám svářečské práce
Poptávám svářečské práce, vyvaření nosníků zadní nápravy u vozu zn. Renault Trafic, r.v. 1993. Děkuji.