Ventilátory plicní vyšší a střední třídy 4 ks
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks plicních ventilátorů vyšší třídy a 2 ks plicních ventilátorů střední třídy pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
UZ přístroj - interní oddělení
Předmětem veřejné zakázky je dodání zdravotnické techniky a vybavení pro Nemocnici Třebíč, příspěvkovou organizaci. Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka 1 ks nového nepoužívaného UZ přístroje - interní oddělení včetně příslušenství.
Automatický injektor pre aplikáciu kontrastnej látky - nemagnetický
Predmetom zákazky je dodanie nového, nerepasovaného a nepoužívaného automatického injektora pre aplikáciu kontrastnej látky - nemagnetického
Dodanie a výmena náhradných dielov do lineárneho urýchľovača UNIQUE
Predmetom zákazky je dodanie a výmena náhradných dielov pre lineárny urýchľovač UNIQUE /rok výroby 2016, výrobné číslo 182148/.
Ochrana verejného zdravia a zníženie dopadov pandémie COVID-19 - RTG prístroj
Predmetom zákazky je nákup tovaru: RTG prístroj - Univerzálny celotelový priamy digitálny RTG komplet s plnou motorizáciou pre rádiologické oddelenie s pojazdným stolom pre Polikliniku NSK v Štúrove. Viac informácií sa nachádza v súťažných podkladoch.
Pozáručný servis a odborné prehliadky lekárskych prístrojov
Predmetom zákazky je zabezpečenie opráv, údržby a predpísaných technických prehliadok medicínskych prístrojov Defibrilátor Corpuls C3 Slim, Defibrilátor Corpuls C1, Defibrilátor Corpuls C08/16, Odsávač Accuvac, Pľúcny ventilator Hamilton T1, Defibrilátor Corpuls AED.
Echokardiografický prístroj pre Kliniku angiológie a Echokardiografický prístroj pre Kardiochirurgiu
Echokardiografický prístroj pre Kliniku angiológie a Echokardiografický prístroj pre Kardiochirurgiu - Operačné sály vrátane pozáručného servisu. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch.
Přístrojové vybavení pro VVetÚ
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení schopností zdravotnických-veterinárních jednotek Agentury vojenského zdravotnictví pro provádění státního veterinárního dozoru u resortu Ministerstva obrany, provádět diagnostickou a léčebnou péči u zvířat vojenské správy, provádět laboratorní diagnostiku zoonóz, rozbory potravin, krmiv, pitné vody a ...
REACT-EU 98, 99 - Elektrokoagulace - Most, Rumburk, Ústí
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nových zdravotnických prostředků, a to elektrokoagulace. Podrobná specifikace předmětu plnění dle jednotlivých částí veřejné zakázky je uvedena a blíže specifikována v přílohách zadávací dokumentace.
Skiagrafický RTG komplet
Předmětem plnění je dodávka dvou nových nepoužitých skiagrafických RTG kompletů pro centrální radiodiagnostické oddělení, včetně souvisejícího vybavení a příslušenství. Součástí plnění je doprava, instalace, zaškolení obsluhy a bezplatný záruční servis.
Operační stoly a příslušenství
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku v sídle zadavatele.
Monitory životních funkcí včetně pozáručního servisu
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů pro monitorování životních funkcí včetně pozáručního servisu, doprava do místa určení, montáž, instalace a zprovoznění zdravotnického přístroje, odborná instruktáž, provádění bezplatného záručního servisu po dobu 4 let, provádění bezplatných preventivních prohlídek (BTK) a ...
FN Hradec Králové - systém pro robotickou operativu včetně zajištění jeho pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka systému pro robotickou operativu - chirurgického telemanipulátoru. Součástí plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky unikátního spotřebního materiálu nezbytného pro zadavatelem prováděné výkony a zajištění pozáručního full servisu dodaného předmětu plnění po dobu neurčitou.
Elektrochirurgické generátory
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka nových zdravotnických prostředků_5 ks elektrochirurgických generátorů. Součástí předmětu plnění doprava do sídla zadavatele, montáž - uvedení do provozu a provedení potřebných zkoušek k uvedení do provozu dle platné legislativy, instruktáž obsluhy v souladu s platnou ...
Ventilátor plicní pro dlouhodobou ventilaci
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 10 ks ventilátorů plicních pro dlouhodobou ventilaci. Podrobná specifikace je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Modernizace pracovišť Nemocnice Znojmo v návaznosti na urgentní příjem - vybavení RTG pracoviště
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž zdravotnické přístrojové techniky (dále jen „přístroje“) podle SPECIFIKACE a smlouvy I, a sjednání podmínek pro provádění servisních služeb po skončení záruční doby podle smlouvy I nebo smlouvy II (dle příslušné části VZ).
Monitorace regionální oxymetrie
Dodávka monitorace regionální oxymetrie (2ks) - blíže viz ZD.
Dodávka přístrojové techniky
Dodávka, instalace a pozáruční servis nových, nepoužitých přístrojů pro operativu dle specifikace uvedené v příloze č.1 zadávací dokumentace.
FN Hradec Králové - Radiální endosonograf II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového, nepoužitého a nerepasovaného zdravotnického prostředku (radiálního endosonografického přístroje včetně k prováděnému vyšetření speciálně vyvinutého tenkého zaváděcího bronchoskopu a navazujícího zobrazovacího řetězce) včetně napojení dodaného endoskopického obrazového procesoru do systému pro záznam, ...
Přístroje pro Anesteziologicko-resuscitační péči - Monitory vitálních funkcí
Předmětem veřejné zakázky „Přístroje pro Anesteziologicko resuscitační péči Monitory vitálních funkcí“ je pořízení přístrojového vybavení s rokem výroby ne starším než 2022 pro Nemocnici Hranice a.s., definovaného v zadávací dokumentaci.
Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení - XXVII
Předmětem veřejné zakázky (VZ) je dodávka nových zdravotnických přístrojů, nábytku a dalšího vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s. - nemocnice v Chebu - Dokončení revitalizace areálu nemocnice v Chebu“. Předmětem tohoto zadávacího řízení je část 61, 62 a 63, viz čl. II.2) Popis níže. VZ zahrnuje ...
Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení - XXVIII
Předmětem veřejné zakázky (VZ) „Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení“ je dodávka nových zdravotnických přístrojů, nábytku a dalšího vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s. - nemocnice v Chebu - Dokončení revitalizace areálu nemocnice v Chebu“. Předmětem tohoto zadávacího řízení je ...
Neurostimulátory pro míšní stimulaci
Účelem této VZ je vybrat dodavatele k uzavření rámcové dohody ve smyslu § 131 a násl. ZZVZ, na jejímž základě budou realizovány opakující se dodávky spotřebního materiálu neurostimulátorů pro míšní stimulaci.
ECT prístroj
ECT prístroj pre potreby Psychiatrického oddelenia - bližšie špecifikované v súťažných podkladoch a ostatných podmienkach.
Nemocnice TGM Hodonín - EKG, Centrální monitoring a Telemetrie
Předmětem plněni této veřejné zakázky je dodání, instalace: • První část veřejné zakázky: 5 ks EKG (2 ks nejvyšší třída, 3 ks vyšší třída) •Druhá část veřejné zakázky: 1 soubor Centrálního monitoringu • Třetí část veřejné zakázky: 1 soubor Telemetrie