Poptávám výrobu závěsného oka
Oko závěsné M8 DIN 580 , materiál C15E 140 kg, šroub Nabídku prosím na 50/100/500/1000 ks.
Poptáváme výrobu měděného vodiče ze smaltovaného drátu
Dopyt Mame zaujem o vyrobu Cu stvistovany vodic zo smalt. drotu fi 0.56mm GR2(2xlak) a to; 1vodic stredovy na nom sa ovija 6drotov smalt fi 056mmGR2 na tvrdo (tvrdy skrut|)na to sa ovije dalsich 12 vodicov smalt. drotu 0.56mm GR2 v proti smere( tvrdy skrut) priemer tohto s tvistovaneho vodica musi byt do3.00mm . V ohybe pri navijani cievky ...
Poptávám čistění spalinových cest
Poptávám čistění spalinových cest, Vysoké Mýto 498/IV u Staré zastávky.
Poptávám opravu elektrokotle
Poptávám - elektrokotel PROTHERM RAY 9KE nevytápí pouze do 30 stupňů závadu neukazuje, ale elektrikář si s tím nevěděl rady. Kdo mi s tím pomůže?
Poptávám průhledné lamely do dveří
Dobrý den, poprosím nacenit průhledné lamely do dveří dílny 2metry širokých, výška lamel 220 cm možná bych zvolil cca 5 lamel červených.. porosím o cenu, děkuji Hulínský
Poptávám zvýšení stropu/střechy u malé dřevostavby
Dobrý den, hledám firmu na zvýšení stropu/střechy u malé dřevostavby. Plocha cca 45m3. Aktuálně vnitřní výška stropu 2,1m a potřebuji 2,5m. Stěny jsou z panelů, tedy předpokládám, že by mělo jít demontovat střechu - plech krytina a vyvýšit stěny do zmiňované výšky. Zárověň změnit skon střechy z 10% na cca 30%. Domek je u Chotovin /Táborsko.
Poptávám renovaci dřevěných dveří
Poptávám repas dřevěných dveří 4 kusy v bytě Radhoštská 12 Praha 3 a opravu zábradlí-dřevo na Praze 8.
Poptávám dodávku a montáž střešních oken Velux
Hledáme firmu pro dodání a montáž 5 ks střešních oken Velux (trojskla) v Liberci. Děkujeme za nabídky.
Poptávám opravu střechy na rodinném domě
Dobrý den, poptávám opravu střechy na rodinném domě (je potřeba přeložit 2 strany střechy a vyměnit paropropustnou folii). Plocha střechy cca 53 m2. Krytina střechy-taška střešní Bramac. Součástí poptávky je též demontáž a montáž FVE, která je na střeše již instalovaná. V případě, že nemáte možnost demontáže a následně montáže FVE, zkusil bych ...
Poptávám montáž plotu
Poptávám montáž asi 25m plotu, branky a brány, dle rady v Holasovicích.
Poptávám renovaci parket
Dobrý den, poptávám renovaci parket (broušení a lakování) - 60m2 a pokládku nových parket - 17m2. 11.5 M2 současný podklad škvára a dřevěné desky. 5,5m2 současný podklad beton. Dejvice, Rooseveltova. Děkuji za nabídky.
Poptávám zhotovení polykarbonátových desek
Žádám Vás o cenovou nabídku na zhotovení dvou kusů polykarbonátových desek, provedení bronz oboustranný komorový o rozměrech 2987 x 600 x 6 mm.
Poptávám výrobu dřevěných oken
Dobrý den, poptávám výrobu nových dvoukřídlých francouzských oken z modřínového dřeva a jedno menší okno do kuchyně klasické také ze dřeva. Všechna okna trojsklo. Jsem z Prahy 4 z Krče. Děkuji.
Poptávám realizaci vodovodní přípojky
Poptávám realizaci vodovodní přípojky v obci Starý Jičín, místní část Heřmanice dle přiloženého výkresu situace. Kompletní PD samozřejmě dodám vč. vyjádření správců sítí. Projektovaná trasa je 42,2 m, já bych chtěl realizovat 41,2 m tedy o 1 m méně. Přípojka bude ukončena volným koncem vyvedeným nad terén. Trasa by měla vést z větší části ...
Poptávám opravu štípače na dřevo
Dobrý den, poptávám opravu štípače špalků PLS 250 v Ostravě. Děkuji za nabídky.
Poptávám geodetické práce
Dobrý den, potřebují vyměřit část lesa v katastru Veverské Knínice - č.pozemku 1006/6.
Poptávám demontáž a montáž chodníku
Dobrý den, demontáž a montáž chodníku ve Štěrboholích do minimálního sklonu, rozbourání podkladu plus nový, sem tam usadit obrubník, malá práce, asi 20m2, odpovídá šířce jedné parcely. Volejte nebo i orientační cena písemně.
Poptávám nerezové poklopy na šachtu vrtů
Dobrý den, poptávám nerezové poklopy na šachtu vrtů. Odvětrané s možností uzamknout, s odolnosti proti zatékání při dešti/přesah nebo lem./ Velikost otvoru v betonovém víku šachty je - 2 ks 95x95 cm - 2 ks 75x75 cm Děkuji za cenovou nabídku . Komárek
Materiály na suchou stavbu, Německo
Hledám dodavatele materiálů na suchou stavbu. Je potřeba sádrokarton, kolejnice spodní stavby, izolační pásy, šrouby a nářadí.
Řídicí jednotka pro parní kabinu, Německo
Vážení, potřebuji řídicí jednotku pro parní kabinu WD8029, předem děkuji. S pozdravem S.Freytag
Poptávám pronájem pažících boxů
Poptávám pronájem pažících boxů dl. 2,5-3m, výška 2-2,5m na dobu cca jednoho měsíce . Celková délka výkopu cca 150m.
Poptávám řezák na sklo
Poptávám řezák na sklo.
Poptávám kalkulaci podlahového vytápění
Dobrý den, mám zájem o nezávaznou kalkulaci na podlahové topení, které je napojeno na tepelné čerpadlo vzduch-voda, podlahová plocha cca 65m2.
Poptávám opravu agregátu Kraft&Dele
Oprava agregátu Kraft&Dele 1,5kW,
Poptávám stavbu plotu
Poptávám stavbu plotu. Dobrý den poptávám plot při autonehodě mi ho zničili potřebují postavit nový . Pro pojišťovnu potřebují cenovou nabídku děkuji.