AFRICA; Hardware a software pro firmy
Poptáváme dodavatele následujcích produktů: -potraviny -oděvy a látky -stavební materiály -lékařské vybavení -vzdělávací materiály -hardware und software pro firmy
INDIE; Přírodní Henna v prášku
Jsme přední výrobce přírodní Henny v prášku a přírodních bylinných produktů volně ložených i ve spotřebitelském balení již od roku 1979. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
GHANA; Organická zelenina
Jsme zpracovatelé a exportéři bambuckého másla, ořechů, sojových bobů a všech druhů africké organické zeleniny. Hledáme odběratele.
INDIE; Sušená cibule
Jsme jedni z předních výrobců sušené cibule (červená, bílá). Sušená cibule je v kroužcích, rozsekaná na drobno, v granulích, v prášku. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce s odběrateli. Web : www.jalaramfoods.com
Poptávám sušenky pro diabetiky
Poptávám sušenky BeBe dia.
INDIE; Organické potraviny
Poptáváme zeleninové a nezeleninové organické potraviny, organickou kosmetiku, organická vína, organickou vodu, organické mléko a mléčné produkty, organické čerstvé ovoce a zeleninu.
INDIE; Potravinové doplňky
Jsme výrobce léčiv z Chennai, Tamilnadu, jižní Indie. Pustili jsme se do výroby potravinových doplňků a rádi bychom vyváželi do ČR.
INDIE; Řemeslné výrobky
Vyvážím řemeslné výrobky jako jsou povlaky na polštáře, bižuterie, tašky na víno, rýže Basmati. Hledám potenciální odběratele a dovozce. Jsme schopni také zajistit vzorky.
GHANA; Potraviny
Jsme výrobní firma v Ghaně zabývající se potravinami. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
BENIN; Potravinářské výrobky
Poptáváme potraviny, nápoje, víno, konzervované maso, mražená kuřata a krůty, mléčné výrobky, energetické nápoje, cereální výrobky, tabákové výrobky, čaj a kávu, rýži, cukr, zdravotní výrobky atd. Pošlete nám laskavě cenovou nabídku. Rádi bychom navázali dlouhodobou spolupráci.
GHANA; Bambucké máslo a kešu ořechy
Hledáme odběratele pro ghanské kešu ořechy a bambucké máslo. Jsme schopni dodat jakékoli požadované množství.
GHANA; Shea ořechy
Hledáme odběratele rostliny Voacanga africana a Shea ořechů.
BENIN; Nápoje
Poptáváme obchodní spolupráci s výrobci, exportéry vín, džusů, energetických nápojů, piva, sušenek, mléčných výrobků, tomatové pasty, čajů, alkoholu, dalších potravin, olejů, masa, koření, dále pesticidů, insekticidů, parfémů, maziv atd.
INDIE; Bio produkty
M S Pharmachem je marketigová firma farmaceutického průmyslu. Obchoduje s včelími, bylinnými, nutričními, bio produkty, léčivy, veterinárními léky. Nyní hledáme nové příležitosti k obchodní spolupráci s evropskými zeměmi. Více na www.mspharmachem.com
Dodávka tovaru pre školské jedálne pri materských školách v meste Košice
v zmysle zákona č. 245/2008 § 140 - Školská jedáleň sa zriaďuje na prípravu, výdaj, konzumáciu jedál a nápojov pre stravníkov v čase ich pobytu v škole alebo školskom zariadení. Predmetom uvedenej verejnej súťaže je dodávka olejov a ostatných potravín pre školské jedálne pri materských škôlkach. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: ...
INDIE; Med
Firma Amrutha je dodavatelem medu. Můžeme dodat až 5 tun měsíčně. Hledáme odběratele.
GHANA; Maniokové chipsy
Dodáváme maniokové chipsy. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
SRBSKO; Zdravé potraviny, organické výrobky
Jsme firma Hema-Kheya-Neye zabývající se zdravými potravinami, Srbsko, Bělehrad Dovážíme z celého světa a rádi bychom obdrželi nabídku z vaší země na různé produkty týkající se zdravých potravin, organických věcí a kosmetiky.
Poptávám maniokovou mouku
Sháním maniokovou (kudzuovou) mouku, víte někdo kde bych jí sehnala?? předem děkuji
INDIE; Cukrovinky, potraviny
Jsme indičtí exportéři, obchodujeme s nízkokalorickými cukrovinkami, dalšími potravinovými produkty. Hledáme odběratele.
BURKINA FASO; Sezam, kešu, semena bavlníku
Hledáme odběratele sezamová semínka, kešu ořechy a semena bavlníku.
LIBYE; Potraviny, čisticí prostředky
Poptáváme obchodní spolupráci s výrobci, exportéry, distributory potravin a čisticích prostředků.
VIETNAM; Mořské řasy
Firma H.X Export Centre je pěstitelem a dodavatelem různých mořských řas z Vietnamu, jako např.: mořských řas pro potravinářství, mořských řas pro průmyslová hnojiva atd. Například: + Sargassum - Herba Sargassi na výrobu organických hnojiv a pro některé další oblasti. + Sušené mořské řasy - Gracilaria: jedna z hlavních surovin pro výrobu Agaru ...
EGYPT; Extrakt z listů artyčoku
Jsem výrobcem extraktu z listů artyčoku. Mám zájem o dlouhodobý kontrakt s odběratelem tohoto produktu.
BENIN; Tropické ovoce, bavlněná příze
Hledáme odběratele tropického ovoce jako avokádo, kešu ořechů, palmových ořechů, bavlněné příze apod.