INDIE; Kokosové skořápky
Hledáme odběratele kokosových skořápek vynikající kvality z Keraly v Indii. Jsme schopni dodávat minimálně 50 t měsíčně. Také můžeme dodávat kvalitní dřevěné uhlí z kokosových skořápek.
VENEZUELA; Kakao
Hledám odběratele kakaa.
PÁKISTÁN; Ovoce, zelenina, rýže
Exportujeme čertsvé ovoce (jablka, granátová jablka, mango, citrusové plody), zeleninu, basmati rýži bílou i hnědou. Hledáme odběratele.
SENEGAL; Farmaceutické laboratoře - partnerství
Firma KOSSI PHARMA SARL nabízí partnerství farmaceutickým laboratořím. Obor: marketing léčivých přípravků a léčiv (výživové léky, doplňky, stomatologické výrobky, lékařské pomůcky, činidla laboratoří).
EGYPT; Byliny, koření, semena
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry bylin, koření, semen, zemědělských plodin.
BENIN; Potraviny
Aken Wishes Group hledá vhodné výrobce a exportéry následujících produktů: pečivo a sušenky, ovocné džusy, mléčné výrobky, čerstvé ovoce, konzervované potraviny, vína, alkohol, energetické nápoje, nealkoholikcé nápoje, kari v prášku, mléko v prášku, med, minerální vody, multivitamínové tablety a kapsle s minerály, výživné potraviny a doplňky, ...
EGYPT; Byliny a koření
Hledáme dlouhodobou obchodní spolupráci s odběrateli, importéry egyptských bylin a koření: ibišek, bazalka, máta, majoránka, heřmánek, měsíček, citronová tráva, petržel, kopr, sušený citron, semena fenyklu, kmínu, koriandru, pískavice, sezamu, bílé fazole. V tomto oboru máme dobré zkušenosti a nabízíme velmi kvalitní produkty.
ALBÁNIE; Rychloobrátkové spotřební zboží
Mám zájem nakupovat rychloobrátkové spotřební zboží a distribuovat v Albánii.
THAJSKO; Rýže
Jsme zpracovatelé a vývozci rýže z Thajska. Můžeme poskytnout minimálně 50 000 MT měsíčně (dlouhozrnná bílá rýže, parboiled rýže). Hledáme importéry.
LIBYE; Diabetické potraviny a nápoje
Hledám dodavatele diabetických potravin a nápojů.
EGYPT; Hnědý cukr
Jsme egyptská firma specializující se na import a distribuci potravinových doplňků. Máme zájem o pravidelné dodávky hnědého cukru. Jestliže má některá firma zájem o spolupráci, můžeme provést zkušební objednávku na dovoz hnědého cukru potravinářské jakosti. Množství: 100 t, baleno po 25-50 kg, záleží na skladových zásobách.
Dodávka základných potravín
Dodávanie základných potravín - ryža, múka, obilniny, rastlinné oleje, cukor, cukrovinky, koreniny, suchá a zaváraná zelenina a ovocie, nealkoholické nápoje a podobne, podľa aktuálnych potrieb verejného obstarávateľa, vrátane služieb spojených s dodaním tovaru na miesta dodania a vyloženia tovaru na mieste dodania. Zoznam požadovaného tovaru je ...
KAMERUN; Kakaové boby
Dodáváme velmi kvalitní kakaové boby. Máme velké skladové zásoby, hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
GHANA; Bambucké máslo a kešu ořechy
Hledám obchodní spolupráci s odběrateli bambuckého másla a kešu ořechů.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Zemědělské plodiny
Jsme regionální sdružení zemědělců v Pobřeží slonoviny. Chtěli bychom navázat obchodní spolupráci s odběrateli kakaa, kávových zrn a dalších našich produktů.
GHANA, Kakaový prášek a máslo
Jsme vývozci originálního přírodního kakaového prášku a kakaového másla vyrobených v Ghaně. Hledáme dovozce v Evropě, kteří by od nás nakupovali na základě smlouvy minimálně 12 měsíců. Rovněž můžeme dodávat cukr ICUMSA 45 (z Brazílie).
ETIOPIE; Zemědělské produkty
Vyvážíme kvalitní olejnatá semena (arašídy, sezamová semena), kávová zrna a další zemědělské produkty podle normy kvality ISO. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
GHANA; Potraviny
Hledáme odběratele kešu ořechů, bambuckého másla, kakaového prášku, kakaových pokrutin, kávových zrn.
KAMERUN; Sojová moučka
Hledáme odběratele sojové moučky, která je bohatá na proteiny, má vysokou energetickou hodnotu.
TURECKO; Sušené ovoce
Obchodujeme se sušeným ovocem (fíky a meruňky). Naše sušené ovoce je nejlepší kvality, prochází kontrolou jakosti, je baleno v hygienickém prostředí v souladu s normou jakosti. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry.
MALI; Kakaové boby
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli kakaových bobů.
TOGO; Potraviny
Poptáváme potraviny.
EGYPT; Byliny a semena
Jsme egyptská společnost specializující se na byliny a semena. Exportujeme ve velkém množství. Nabízíme: koriandr, pískavice řecká, drcená bazalka, bazalka v prášku, majoránka, tymián, heřmánek květ, heřmánek v prášku, ibišek květ, drcený atd. Vše vysoké kvality za konkurenceschopné ceny. Hledáme odběratele.
Poptávám hotová chlazená jídla pro MO
Poptávám hotová chlazená jídla pro maloobchodní prodej. Odběr dle cenové nabídky a sortimentu, dlouhodobá spolupráce.
VIETNAM; Zemědělské produkty
Chtěl bych navázat obchodní spolupráci s dovozci vietnamských zemědělských produktů jako například: bílá dlouhozrnná rýže, pepř, modré a červené dračí ovoce, kokos, kešu ořechy.