Potraviny - čerstvé ovocie a zelenina, kyslá kapusta
Predmetom zákazky je dodávka čerstvého ovocia a zeleniny a kyslej kapusty podľa podmienok uvedených v Prílohe č.3 - Rámcovej dohode na dodanie potravín. Podrobné vymedzenie predmetu a rozsahu zákazky je uvedené v Prílohe č.2 Špecifikácia predmetu obstarávania s cenami položiek. Neoddeliteľnou súčasťou predmetu zákazky je doprava, vykládka v mieste ...
Potraviny - mrazené potraviny
Predmetom zákazky je dodávka mrazených potravín podľa podmienok uvedených v Prílohe č.3 - Rámcovej dohode na dodanie potravín. Podrobné vymedzenie predmetu a rozsahu zákazky je uvedené v Prílohe č.2 Špecifikácia predmetu obstarávania s cenami položiek. Neoddeliteľnou súčasťou predmetu zákazky je doprava, vykládka v mieste plnenia, vrátane ...
Potraviny - mlieko, mliečne výrobky, vajcia, droždie
Dodávka mlieka, mliečnych výrobkov, vajec a droždia podľa podmienok uvedených v Prílohe č.3 - Rámcovej dohode na dodanie potravín. Podrobné vymedzenie predmetu a rozsahu zákazky je uvedené v Prílohe č.2 - Špecifikácia predmetu obstarávania s cenami položiek. Neoddeliteľnou súčasťou predmetu zákazky je doprava, vykládka v mieste plnenia, vrátane ...
Hydina
Hydina, podľa prílohy č.3
Mäso a mäsové výrobky
Mäso a mäsové výrobky, podľa prílohy č.3 CPV 15110000-2 15130000-8
Čerstvé potraviny - Mäsové a mäsové výrobky
čerstvé mäso a mäsové výrobky
Čerstvé potraviny - Ovocie a zelenina
čerstvé ovocie a zelenina
Potraviny - pekárske výrobky
Predmetom zákazky sú pravidelné dodávky pekárskych výrobkov podľa podmienok uvedených v Rámcovej dohode a v rozsahu a objeme uvedenom v Špecifikácii predmetu obstarávania. Lehota plnenia zákazky je od 1.5.2023 do 30.4.2024.
Hydina
Dodávky hydiny
Mäso a mäsové výrobky
Mäso a mäsové výrobky
Potraviny - chlieb a pečivo - opakovaný postup verejného obstarávania
Potraviny- chlieb a pečivo pre potreby školskej jedálne
Ochranné balistické pomôcky DNS
Predmetom zákaziek zadávaných v dynamickom nákupnom systéme (DNS) je predovšetkým dodávka ochranných balistických pomôcok ako ochranné balistické vesty, prilby, štíty, chrániče, balistická ochrana hlavy, sedadla a iné.
DNS – Potraviny
Dodanie potravín v súlade s jednotlivými kategóriami, ktoré sú bližšie uvedené v súťažných podkladoch.
Poptávám žebra, kolena a grilovaná kuřata
Dobrý den, pro rodinnou oslavu bych chtěl cca 8 ks grilovaných kuřat, cca 4 ks kolen a cca 3 kg masitých žeber... poptávám cenovou relaci a možnost dovozu v Opavě v sobotu cca 11 hod. Děkuji za informaci.
Pekársky tovar a čerstvé pečivo 2023
Predmet zákazky je dodanie pekárskeho tovaru a čerstvého pečiva pre školské jedálne pri materských školách v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prievidza. Špecifikácia a množstvo tovaru je uvedené vo výzve na predloženie cenovej ponuky.
Čistiace a hygienické prostriedky
Predmetom zákazky je zabezpečovanie dodávok vybraných druhov hygienických a čistiacich potrieb (ďalej len tovar), vrátane dopravy tovaru a vyložením tovaru na mieste dodania. Tovar bude objednávaný verejným obstarávateľom podľa jeho potrieb, na základe čiastkových písomných objednávok, pričom uvedené množstvo pri jednotlivých položkách v prílohe ...
Potraviny - mäso a mäsové výrobky
Predmetom zákazky sú pravidelné dodávky mäsa a mäsových výrobkov podľa podmienok uvedených v Rámcovej dohode a v rozsahu a objeme uvedenom v Špecifikácii predmetu obstarávania. Lehota plnenia zákazky je od 1.5.2023 do 30.4.2024.
Utierky so stredovým odvinom
Utierky so stredovým odvinom pre potreby FNsP Žilina.
Trvanlivé potraviny - dodávka hydiny
Dodávka hydiny pre potreby školského stravovania. Podrobný rozpis požadovaných potravín podľa druhu a množstva tvorí príloha č.1 v súťažných podkladoch.
Výroba smaltovaných vodomerných lát individuálnych rozmerov
Smaltované vodomerné laty sú súčasťou vodomernej stanice a slúžia na zistenie výšky vodného stavu toku v príslušnom vodomernom profile a zároveň na priebežnú kontrolu merania automatického meracieho prístroja inštalovaného v pozorovacom objekte.
Trvanlivé potraviny - suchý tovar
múka, cukor, ryža, cestoviny, olej, konzervy a iný suchý tovar