Zabezpečenie prevádzky systému verejných bicyklov v meste Žilina
Predmetom zákazky je poskytovanie služieb súvisiacich so zabezpečením prevádzky systému verejných bicyklov v meste Žilina. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.
Zabezpečenie prevádzky systému verejných bicyklov v meste Žilina
Predmetom zákazky je poskytovanie služieb súvisiacich so zabezpečením prevádzky systému verejných bicyklov v meste Žilina. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.
Materiální vybavení CLZS pro vzdušné odsuny - nákup
Předmětem VZ je nákup 5 kusů různého přístrojového vybavení pro Odbor letecké záchranné služby a urgentní medicíny Agentury vojenského zdravotnictví Armády České republiky.
Sportovní výstroj
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky sportovní výstroje.
Poptávám neletální zbraň
Poptávám víceúčelovou neletální zbraň sebeobrany PB-4-1ML OSA.
Preventívny diaľkovo riadený odpaľovací systém na odstrel snehových lavín pre HZS
Predmetom tejto zákazky je dodanie preventívnych odpaľovacích systémov pre diaľkovo riadený odstrel snehových lavín, ktoré je možné použiť pri nepriaznivej lavínovej situácii ohrozujúcej lyžiarske svahy a infraštruktúru v horských oblastiach a to: a)Preventívny odpaľovací systém pre diaľkový odstrel lavín - stacionárny systém (technológie 4 ks. a ...
Pyrotechnika
Predmetom zákazky je kúpa pyrotechniky a výbušiek pre zabezpečenie MV SR. Predmet zákazky je rozdelený na dve časti: -1.časť:Pyrotechnika, v počte 65 400 kusov, - 2.časť: Výbušky, v počte 26 000 kusov. Súčasťou dodávky je doprava predmetu obstarávania do miesta dodania, vrátane vyloženia tovaru v sklade na mieste dodania/plnenia: ( pre obidve ...
Náboje kalibru 12/70 mm
Predmetom zákazky je dodávka nábojov na športové účely, vrátane obalov a dopravy predmetu obstarania do miesta plnenia a vyloženia tovaru na mieste dodania.
Lovecké patrony, Rakousko
Poptávám lovecké patrony 7 x 64 11.2 g Jaká je cena při převzetí?
Výzva na predkladanie ponúk Športová výbava - Na vode a po skalách po Slovensku
Zákazka podľa § 117 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov na uskutočnenie dodania tovaru zákazka s nízkou hodnotou. Predmetom zákazky je nákup športovej výbavy podľa prílohy č.1. (Špecifikácia predmetu zákazky). Výsledkom obstarávania bude objednávka na športovú výbavu.
Karimatka 2008
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky karimatek 2008.
Strelivo do ručných strelných zbraní pre potreby FR SR, KÚ FS, CÚ
Predmetom verejného obstarávania je kúpa streliva do ručných strelných zbraní pre potreby Finančného riaditeľstva SR, Kriminálneho úradu Finančnej Správy, Colných úradov vrátane dodania. Ďalšie informácie sú uvedené v časti súťažných podkladov B.1 Opis predmetu zákazky.
Úchytky, Německo
Potřebuji 2 upevňovací prvky "Express-fix" úchytky pro stávající koš na řídítka BIKEMATE. Kde to mohu dostat jako náhradní díl? S pozdravem Klaus Beck
Poptávám dívčí jízdní kolo
Poptávám kolo pro dívku vysokou 140cm.
Dodávky obuvi pro cyklistické hlídky Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky obuvi určené pro cyklistické hlídky (dále jen „předmět plnění“) Městské policie hl. m. Prahy včetně dopravy předmětu plnění na místo plnění.
Dodávky cyklistické výstroje pro potřeby Městské policie hl. m.  Prahy na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek cyklistické výstroje pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na dobu 4 let, a to včetně dopravy na místo plnění.
Pytle spací
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s ustanovením § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ"), uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky pytlů spacích modulárního systému 2008 letních a zimních a obalů k nim.
Konzervační a čisticí prostředky na zbraně AČR
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 povolených druhů prostředků určených pro zabezpečení konzervace a čištění zbraní AČR.
Sportovní oblečení a příslušenství
Dodání sportovního funkčního oblečení a doplňkového příslušenství pro venkovní i halové sporty pro vrcholnou tréninkovou přípravu státní reprezentace ČR.
Outdoorové sportovní/kompenzační pomůcky pro FTK UP
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka outdoorových sportovních a kompenzačních pomůcek a jejich příslušenství pro potřeby Fakulty tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také zajištění záručního servisu.
Poptávám náhradní díl na jízdní kolo
Poptávám sedlovku look 381 starší model.
Poptávám pistoli Makarov
Poptávám pistoli PM63 Makarov 9mm nebo podobnou.
Poptávám náhradní díl k jízdnímu kolu
Poptávám náhradní díl k jízdnímu kolu. Otočné řazení, 7 rychlostní Sachs. Děkuji za odpověď. Ing. Beránek, bývalý spolumajitel BEGA CYKLO Uh.Hradiště, nyní důchodce.
17-121 Stan velkokapacitní pro 14 osob - 21 ks
Předmětem VZ je dodávka 21 ks nových velkokapacitních stanů pro 14 osob.
Nákup pistolí pro CS ČR 2018
Předmětem veřejné zakázky je nákup kompaktních pistolí pro příslušníky zadavatele.