Poptávám svářečské práce
Poptávám svářečské práce, vyvaření nosníků zadní nápravy u vozu zn. Renault Trafic, r.v. 1993. Děkuji.
Poptávám nerezové zábradlí
Poptávám nacenění nerezového zábradlí na balkon a terasu, obojí bude ohraničeno zábradlím ze 3 stran. Délka balkon 7,7m, terasa 20,6m, madlo průměr 50mm, výplň vodorovné pruty pr. 16mm v počtu 5 ks, sloupky pr. 40mm, kotvení ideálně z boku do monolitického železobetonu o síle cca 18 cm. Lokalita: Svitávka.
Dodávky výpalků z plechů tl. 220 ,200,270 mm
Předmětem veřejné zakázky jsou Dodávky výpalků z plechů tl. 220, 200, 270 mm, které jsou dále specifikovány v rámcové smlouvě.
Poptávám povrchovou úpravu kamnářských dílů
Poptávám opískování a pak oniklování litěných dílů ke kamnům.
Poptáváme ocelové výpalky
Poptáváme ocelové výpalky, 2ks o rozměrech tl.-120mm, šířka-260mm, délka-170mm, jakost-11 375.0. Děkuji.
Poptávám rekonstrukci kovových oken
Poptávám rekonstrukci kovových oken na památkově chráněném hotelu Avion v Brně. Práce musí být provedeny podle schváleného projektu. Nutná profesionalita a zkušenost v oboru. Děkuji.
Rekonstrukce těsnění a bočních štítů sektorů na VD Obříství a VD Dolní Beřkovice
Rekonstrukce stávajících nefunkčních systémů vyhřívání bočních štítů u jezových polí hydrostatických sektorových jezů VD Obříství a VD Dolní Beřkovice, který bude nahrazen teflonovou vrstvou instalovanou na vnější funkční plochy bočních štítů. Osazení teflonových desek bude vyžadovat úpravy na tělesech sektorů a těsnění bočních štítů z horní i ...
Balíček nástrojů na sokl
Předmětem zakázky je zkonstruování, dodávka a zprovoznění lisovacích nástrojů dle technických specifikací
Inovace Prefa Kuřim VI
Dodávka souboru strojního zařízení, rozděleného na jednotlivá dílčí plnění. Extruder, pila na řezání panelů, střihačka a ohýbačka sítí, formy na schodišťová ramena, forma na prvky tvaru T (grefa), sklopný stůl
Poptávám povrchovou úpravu
Dobrý den, poptávám pochromovaní dvou kol a řidítek u motocyklu zn. Simson.
Povrchová úprava svařenců
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou povrchové úpravy svařenců odpovídající technickým a kvalitativním požadavkům zadavatele v rozsahu specifikovaném zadavatelem podle jeho aktuálních potřeb v jednotlivých Výzvách k podání nabídky do minitendru.
Výběrové řízení na dodávku formy
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks formy na výrobu kabelových průchodek z elastometru, a to včetně dopravy do místa plnění, prací souvisejících s dodávkou, montáží, proškolením obsluhy a uvedením do provozu předmětu zakázky
Balíček nástrojů na sokl
Předmětem zakázky je zkonstruování, dodávka a zprovoznění lisovacích nástrojů dle technických specifikací
Balíček nástrojů květen
Předmětem zakázky je zkonstruování, dodávka a zprovoznění lisovacích nástrojů dle technických specifikací
Poptávám pěstební stůl
Poptávám zaslání cenové nabídky na vyhotovení pěstebního stolu, dle foto. Šířka 180cm, výška 110 cm, hloubka 55cm, ostatní dle obrázku. Zasklení polykarbonát, aspoň 6mm. Otevírání střechy, aby šla aretovat aspoň ve dvou polohách. Cena i s dopravou - Praha.
Poptávám broušení řetězu
Poptávám broušení řetězu u motor. pily, oblast Olešnice na Moravě, Bystřice nad Pernštejnem.
Modernizace čerpacích stanic
Jedná se o opravu a rekonstrukci elektrických rozvodů a trafostanic, výměnu armatur, dodávku a montáž česlí a výměnu výtlačného potrubí apod.
VD Nymburk, oprava bočních štítů, těsnění a nátěrů jezových uzávěrů
Oprava bočních štítů, těsnění a nátěrů jezových uzávěrů. Předmětem plnění díla bude postupné provizorní zahrazení jednotlivých jezových polí z horní vody s tím, že z dolní vody budou práce prováděny stávající vodní cestou za využití vhodných obslužných plavidel. Budou demontována veškerá těsnění hradících konstrukcí, která budou nahrazena novými ...
Montážní firmy, zpracovatelé konstrukční oceli, USA
Hledáme montážní firmy (montéry, svářeče) dopravníků a zpracovatele konstrukční oceli v České republice, za účelem partnerství na velkém projektu v Německu. Naši projektoví manažeři a technici budou úzce spolupracovat s vaším odborným dohledem od začátku do konce projektu. Máme více projektů týkajících se potrubního vedení, takže doufáme v ...
Vertikální lití Al slitinových čepů
Předmětem nabídky je dodávka a instalace vybavení licí šachty licím nářadím pro odlévání Al slitinových čepů do průměru 360 mm dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Poptáváme výrobu vstřikovací formy
Poptáváme výrobu vstřikovací formy na výrobu plastových segmentů rozměru 60x20x18mm, viz obrázek segmentu v příloze. Výkresová dokumentace ve formátu .dwg na formu s 12ti otisky je u nás na vyžádání k dispozici. Předpokládaná objednávka výroby formy je v termínu od 23.5.2016. Budeme preferovat výrobce s nejkratší dobou realizace zakázky.
Balíček nástrojů květen
Předmětem zakázky je zkonstruování, dodávka a zprovoznění lisovacích nástrojů dle technických specifikací
Protikorozní ochrana vrat PK na VD Kostelec nad Labem a VD Lysá nad Labem
Provedení kompletní obnovy protikorozní ochrany vzpěrných vrat horního a dolního ohlaví plavebních komor VD Kostelec nad Labem a VD Lysá nad Labem včetně provedení přípravných prací (komplexní odstrojení vrátní). Po kontrole provedeného nátěrového systému dojde k seřízení otevíracího a uzavíracího cyklu vrátní a provedení individuální komplexní ...
Poptávám schodiště se skluzavkou
Poptávám dřevěné, nebo železné točité schodiště se skluzavkou z 1. patra RD do přízemí. Výroba včetně montáže. Termín cca 9.-10.2016.
Poptávám kovovou pergolu
Poptávám kovovou pergolu z íčkového profilu. Jedná se jen o konstrukci. Rozměr: cca 8 m x 8m. Možno i pozink.