Poptávám výrobu krbových dvířek
Poptávám výrobu kovových dvířek ke krbu do nichž by bylo možné upevnit ohnivzdorné sklo. Z konstrukčních důvodů je obtížné do krbu vložit krbovou vložku, proto jej chceme alespoň takto uzavřít.
Poptáváme provedení žárového stříbření
Hledám firmu pro provedení žárového stříbření pro součásti zdravotnického přístroje. Potřebujeme na určité součástky nanést stříbro, a to žárově ve vrstvě 100 mikronů. Děkuji.
Ocelové konstrukce stolů, Polsko
Hledáme výrobce ocelových konstrukcí psacích stolů, stolů jako C-noha
Poptávám výrobu ocelových dílců
Poptávám:výrobu ocelových dílců dle výkresové dokumentace pro Italského partnera Popis:výroba ocelových dílců ( pálení laserem, ohýbání na ohraňovacím lisu, řezání,vrtání, sváření) Lokalita:celá ČR Termín:dlouhodobá zakázka, nabídky čekám do 30.9.2016 Doplňující informace: v první fázi cca 40 kompletních sad za měsíc v případě fungující ...
Nástroj na nosník trouby zadní
Předmětem zakázky je zkonstruování, dodávka a zprovoznění lisovacího nástroje dle technické specifikace
Nástrojové sady pro kompletaci plastových obalů s papírovými segmenty
Předmětem této zakázky je dodávka Nástrojové sady pro kompletaci plastových obalů s papírovými segmenty, blíže specifikovaná zadávací dokumentací, její přílohou je čestné prohlášení. Zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZVZ“) a v souladu s Pravidly pro výběr ...
Poptáváme výrobu kovové dvojdílné formy
Poptáváme výrobu kovové dvojdílné formy dle předlohy na odlévání gumových nástrahy k použití pro lov ryb. Forma by měla být na cca 5–10ks odlitků. Délka nástrahy je 7,5cm. Děkuji.
Poptávám výrobu matic pro kuličkové šrouby
Hledám spolehlivou firmu (CNC výroba - soustružení, frézování, broušení) na výrobu matic pro kuličkové šrouby. Jedná se o průměry od 10 mm do 100mm, střední a vyšší série (až 1000 ks/ročně/sérii). Vysoká kvalita a přesnost podmínkou. Nejlépe Střední Čechy - Benešovsko. Děkuji.
Poptáváme výrobu součástí z nerezové závitové tyčoviny
Poptáváme kompletní výrobu součástí z POM-C. Popis: Předběžně poptáváme možnost výroby a cenu součástí z nerezové závitové tyčoviny. Prosíme o nabídku na výrobu součástí včetně materiálu (ceny zvlášť), v opačném případě materiál seženeme: 1.) KRYTKA KONEKTORU CA6GS č.v. MW7-015 Z 150410 2.) KRYTKA TLAČÍTKA č.v. MW7-067 Z 150410 Soubory ...
Poptávám výrobu vjezdové brány
Poptávám výrobu vjezdové automatické brány v délce cca 3 metry. Prosím o přibližnou cenu. Děkuji.
Nástroje na protahování bubínků PERK
Předmětem plnění zakázky pod názvem „Nástroje na protahování bubínků PERK“ je konstrukce a výroba protahovacích trnů pro protahování bubínků typ PERK na stroji BR2, konstrukce a výroba kontrolních klíčů pro měření správnosti výškového usazení profilu v bubínku a konstrukce a výroba měřidla na souměrnost profilu v bubínku PERK.
Nástroje na frézování profilů klíče PERK
Předmětem plnění zakázky pod názvem „Nástroje na frézování profilů klíče PERK“ je konstrukce a výroba tvarových fréz pro frézování profilů klíčů typ PERK na stroji AF11, konstrukce a výroba měřidel na profil klíče a dále výroba dílů pro podávání a upínání těchto klíčů do stroje, dle dodané výkresové dokumentace zadavatelem.
Poptávám chromování
Poptávám cenovou nabídku na chromování starých úchytek k nábytku, 3 kusy, délka cca 12cm a podložky.
Poptávám výrobu ocelové planžetové vymezovací podložky
Poptávám výrobu ocelové planžetové vymezovací podložky o síle 0,2 a 0,3 mm, podle dodaného vzoru. Velikost podložky je cca 60 mm.
Nákup dílů PLATTE - laserové výpalky
Předmětem plnění je dodávka dílů z materiálu zhotovitele dle Technické specifikace a ceníku (příloha č. 1 rámcové smlouvy) a výkresové dokumentace (příloha č. 2 rámcové smlouvy)
Umělecké kování, Německo
Poptávám umělecké kování bran v barokním stylu.
Poptávám ohýbání materiálu
Poptávám naohýbání třmínků pro výztuž sloupů novostavby RD, vč. dodávky oceli na ně : - profil E6, dl. 1 ks 0,9bm, celkem 89 ks, potřeba materiálu celkem 80,01 bm, nutno naohýbat 4x190mm + 2x70mm = 900mm Děkuju za Vaší cenovou nabídku.
Nerezové dekorace, Německo
Hledám výrobce nerezové dekorace. Prosím informace na Info@ready4success.de Děkuji a zdravím Roswitha Dibke
Zpracování plechu, Německo
Hledám českou firmu na zpracování plechu v oblasti kovové dekorace. Hledám firmu, která se zabývá laserovým řezáním. Jsme od 23.7.16 do 30.6.16 poblíž Plzně. Současně hledáme firmu, která vyrábí kovové konstrukce. S přátelskými pozdravy Tobias Schappert z Rost und mehr
Zpřístupnění Falkenštejnu II.
Zpřístupnění skalního hradu Falkenštejn pomocí kovových schodišť a kovových vyhlídkových plošin se zábradlím (ukotvení do skalního masivu). Vybudopvání přístupových cest pro pěší.
Poptávám výrobu výpalků
Poptávám výrobu výpalků, popis můžete nalézt v úschovně na odkaze: http://www.uschovna.cz/zasilka/JW28AKZNA52CTY73-5U6 Děkuji.
Poptávám povrchovou úpravu hliníkových profilů
Poptávám povrchovou úpravu hliníkových profilů cca 6m, 10 kusů.
Poptávám obrábění dílců z šedé litiny
Poptávám obrábění dílců z šedé litiny. Váha kusu 30kg - 500 kusů za rok, váha kusu 40 kg - 200 kusů za rok.
Strojní zařízení, Německo
Hledám výrobce: -klíčů pro nadzemní i podzemní hydranty -kladiva pro šoupátkové komory
021/3/2016 - Dodávky dílů Seitenteil a Bodenplatte
Předmětem veřejné zakázky jsou Dodávky dílů Seitenteil a Bodenplatte z materiálu zhotovitele, v rozsahu a v provedení podle specifikace obsažené v příloze č. 1 - technická specifikace, ceník a výkresová dokumentace návrhu rámcové smlouvy. Závazný návrh rámcové smlouvy je přílohou č. 5 této zadávací dokumentace.