Pojištění majetku, vč. automobilů, odpovědnosti podniku a zaměstnanců
Předmětem veřejné zakázky je uzavření pojistných smluv. Poskytování služeb vzešlých z tohoto zadávacího řízení napomůže k ochraně majetku zadavatele proti možným hrozícím rizikům a zajistí pokrytí případných škod způsobených při činnosti zadavatele. Cílem zadavatele je zajistit pojištění dle jeho aktuálních potřeb tak, aby byla zajištěna maximální ...
Pojištění vozidel
Předmětem veřejné zakázky je výkon pojišťovací činnosti pojistitelem spočívající v pojištění flotily čítající cca 4 300 vozidel ve vlastnictví zadavatelů. Pro plněné této Veřejné zakázky bude uzavřena pojistná smlouva s jediným dodavatelem.
Poisťovacie služby
Predmet zákazky je poistenie majetku, poistenie všeobecnej zodpovednosti za škodu, havarijné poistenie motorových vozidiel a povinné zmluvné poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla na dobu 4 rokov.
Centrální pojištění majetku a odpovědnosti města Prostějov včetně příspěvkových organizací
Předmětem veřejné zakázky je ošetření pojistných rizik zadavatele pojištěním nemovitého majetku, movitého majetku, pojištěním odpovědnosti za újmu statutárního města Prostějov a příspěvkových organizací města a vybraných obchodních společností.Pojistné smlouvy budou uzavírány mezi zadavatelem jako pojistníkem a dodavatelem jako pojistitelem. ...
Pojištění vozidel užívaných Městskou policií hl. m.  Prahy na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky je uzavření pojistné smlouvy pro pojištění odpovědnosti za újmu způsobenou provozem vozidla, havarijní pojištění a doplňková pojištění užívaných Městskou policií hl. m. Prahy, a to na dobu 4 let s účinností od 01. 01. 2020 – 31. 12. 2023.
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu a pojištění motorových vozidel pro příspěvkové organizace
Předmětem plnění veřejné zakázky (VZ) je pojištění majetku a odpovědnosti za škodu a pojištění motorových vozidel pověřujících zadavatelů. Veřejná zakázka bude zadávána v otevřeném řízení dle ustanovení § 56 ZZVZ a bude rozdělena na dvě části: 1. část – Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu pro příspěvkové organizace v působnosti odboru SML ...
Poistenie majetku ŠGÚDŠ
Predmetom zákazky je poistenie majetku verejného obstarávateľa ako Poisteného (ďalej len Poistený) na obdobie 48 mesiacov odo dňa nadobudnutia účinnosti zmluvy (pre Časť 1 zákazky) a rámcovej dohody (pre Časť 2 zákazky a Časť 3 zákazky). Zákazka je rozdelená na 3 časti: Časť 1 zákazky: Poistenie nehnuteľného majetku a zodpovednosti za ...
Poistenie zodpovednosti za škodu právnických osôb
Poistenie zodpovednosti za škodu právnických osôb na majetku / zdraví tretích osôb, veciach vnesených a prenajatých nehnuteľnostiach..
Komplexní pojištění majetku a odpovědnosti za újmu
Předmětem veřejné zakázky je pojištění nemovitého a movitého majetku zadavatele a jím zřizovaných příspěvkových organizací a organizačních složek a pojištění odpovědnosti za zadavatele a jím zřizovaných příspěvkových organizací a organizačních složek, včetně pojištění motorových vozidel zahrnující pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou ...
Komplexní pojištění pro město Uherské Hradiště
Předmětem veřejné zakázky je pojištění majetku a odpovědnosti za újmu, pojištění motorových vozidel a úrazové pojištění dětí v mateřských školách.
Pojištění majetku, odpovědnosti za újmu a vozidel LČR - II
Předmětem této veřejné zakázky jsou pojišťovací služby spojené s pojištěním majetku, odpovědnosti za újmu a vozidel zadavatele, včetně pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem motorového vozidla.
Havarijné poistenie služobných motorových vozidiel
Predmetom zákazky je havarijné poistenie služobných motorových vozidiel, ktoré sú vo vlastníctve, držbe a správe verejného obstarávateľa, a to na geografickom území Európy. Trvanie poistenia bude počas obdobia od 1.7.2019 do 30.6.2022 na základe čiastkových poistných zmlúv.
Poistenie majetku RTVS a poistenie zodpovednosti za škodu
Cieľom verejného obstarávania je uzatvorenie Poistnej zmluvy na poistenie majetku proti živelným rizikám, odcudzeniu a vandalizmu, poistenie strojov, strojových zariadení a elektroniky, poistenie skla a poistenie zodpovednosti za škodu. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je bližšie špecifikované v súťažných podkladoch.
Povinné zmluvné poistenie služobných motorových vozidiel
Predmetom zákazky je povinné zmluvné poistenie služobných motorových vozidiel, ktoré sú vo vlastníctve, držbe a správe verejného obstarávateľa, a to na území Európy, vymedzenom geograficky.
Pojištění majetku, odpovědnosti a vozidel
Jedná se o pojištění odpovědnosti, nemovitého a movitého majetku a vozidel ve vlastnictví statutárního města Most.
Pojištění vozidel Správy a údržby silnic Ústeckého kraje
Předmětem plnění veřejné zakázky je pojištění odpovednosti vozidla a havarijní pojištění vozidel zadavatele. Bližší specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 1 – Seznam vozidel a v Příloze č. 2 – Specifikace pojištění vozidel. Uveřejněno na profilu zadavatele.
Pojištění nemovitého a movitého majetku a pojištění odpovědnosti za újmu
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí služeb spočívajících v pojištění majetku a pojištění odpovědnosti za újmu.
Pojištění odpovědnosti dopravce na období 2020 - 2023
Předmětem plnění veřejné zakázky je pojištění odpovědnosti pro případ právním předpisem stanovené odpovědnosti za újmu vzniklou jinému v souvislosti s oprávněně prováděnou činností vyplývající z předmětu podnikání zadavatele uvedeného v obchodním rejstříku nebo se vztahy zadavatele z této činnosti vyplývajícími, včetně odpovědnosti zadavatele coby ...
Pojištění majetku, odpovědnosti za újmu a vozidel LČR
Předmětem této veřejné zakázky jsou pojišťovací služby spojené s pojištěním majetku, odpovědnosti za újmu a vozidel zadavatele, včetně pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem motorového vozidla.
Poskytnutie poisťovacích služieb na 3 roky
Predmetom zákazky je poskytnutie poisťovacích služieb (poistenie majetku, poistenie zodpovednosti za škodu a cestovné poistenie, poistenie zoodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou MV a havarijné poistenie MV) na 3 roky (36 mesiacov). Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Povinné zmluvné poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla
Predmetom zákazky je povinné zmluvné poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou služobných motorových vozidiel, motocyklov, traktorov a prípojných vozidiel na Ministerstve spravodlivosti Slovenskej republiky a v Zbore väzenskej a justičnej stráže priamo poisťovňou bez účasti sprostredkovateľov v súlade s uznesením vlády SR č. 171/2011.
Havarijné poistenie motorových vozidiel
Predmetom zákazky je komplexné poistenie pre Úrad vlády Slovenskej republiky na obdobie 48 mesiacov od účinnosti zmluvy v rozsahu poistenia: 1. havarijné poistenie motorových vozidiel, 2. poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla, 3. úrazové poistenie osôb prepravovaných v motorovom vozidle, 4. poistenie ...
Sjednocené pojištění vozidel Krajské zdravotní, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je pojištění vozidel Krajské zdravotní a.s. Pojištění zahrnuje havarijní pojištění, pojištění odpovědnosti za újmu způsobenou provozem vozidla a další doplňková pojištění. Více v zadávací dokumentaci.
Poistenie majetku a zodpovednosti za škodu
Predmetom verejného obstarávania je výber dodávateľa poistných služieb pre Nitriansky samosprávny kraj a organizácie v jeho zriaďovateľskej pôsobnosti. Predmetom poistenia bude: - Poistenie majetku a zodpovednosti za škodu - Poistenie motorových vozidiel a zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla
Povinné zmluvné poistenie a havarijné poistenie
ČASŤ 1: Predmetom poistenia je havarijné poistenie súboru motorových vozidiel, ktorých vlastníkom a držiteľom je BBRSC a.s.. Predmetom poistenia je vozidlo, jeho časť a príslušenstvo tvoriace jeho štandardnú, povinnú a doplnkovú výbavu. Poistenie sa dojednáva pre prípad: -poškodenia alebo zničenia vozidla v dôsledku havárie, -odcudzenia celého ...