Hybridný nástroj na zabezpečenie komunikácie používateľov mimo perimetra MH (napr. Home office)
Predmetom zákazky je nákup, implementácia a konfigurácia hybridného nástroja na ochranu webových služieb a mimo perimetra MH na ochranu užívateľov a cloudových služieb. Pre potreby zvýšenia zabezpečenia dodaného riešenia musia byť dodané fyzické zariadenia v redundantnom zapojení. Súčasťou riešenia je aj implementácia a konfigurácia v hybridnom ...
Prenájom multifunkčných kopírovacích tlačových zariadení so súvisiacimi službami
Prenájom multifunkčných kopírovacích tlačových zariadení so súvisiacimi službami a Zabezpečenie kompletného servisného pokrytia a dodávky spotrebného materiálu pre vlastné multifunkčné kopírovacie farebné tlačové zariadenie.
Zabezpečenie audiovizuálnych diel o národných parkoch
Predmetom zákazky je vytvorenie audiovizuálnych diel o národných parkoch, ktoré zahŕňa tvorbu scenárov, produkciu a postprodukciu audiovizuálnych diel s kompletným vysporiadaním autorských práv zachytených na externom HDD. Podrobnosti o opise predmetu zákazky sú uvedené najmä v časti B. a E súťažných podkladov.
Modernizácia divadelných sál – dodanie a montáž ozvučenia, osvetlenia a kamerového vybavenia
Dodanie a montáž ozvučenia, osvetlenia a kamerového vybavenia. Tovary požadujeme dodať vrátane dopravy, demontáže starého zariadenia, nastavenia systému, montáže tovarov, oživenia a funkčného odskúšania, záručných listov, poistenia, daní, poplatkov, návodov, certifikátov a ďalšej potrebnej dokumentácie, zaškolenia personálu na mieste ...
Zvýšenie kvality poskytovaných služieb v kultúrnej inštitúcií
Predmetom zákazky je dodávka technológie, ktorou sa zvýši kvalita poskytovaných služieb v Dome kultúry v Trstenej, v rozsahu: ozvučovacie reproduktory s dostatočným výkonom, odposluchové systémy, mixážny pult s príslušenstvom vrátane kabeláže a drobnej elektroniky ako napr. mikrofóny, audioprehrávače a pod. Svetelná technika pozostávajúca z ...
Zariadenia na akustický monitoring živočíchov
Predmetom zákazky je nákup zariadení na akustický monitoring živočíchov s príslušenstvom v rozsahu a za podmienok uvedených v súťažných podkladoch a ich prílohách. Podrobný popis predmetu zákazky je uvedený v prílohe č. 1 súťažných podkladov - Technická špecifikácia predmetu zákazky.
Rekonštrukcia materskej školy Felcánova - Svätý Jur -  Výpočtová technika
Výpočtová a biela technika pre zariadenie materskej školy.
Nákup mobilných telefónov a tabletu II.
Nákup mobilných telefónov a tabletu, podľa špecifikácie uvedenej v SP.
Materiál pre Univerzitu Komenského 04
Predmetom zákazky je dodanie elektroinštalačného, stavebného, vodoinštalačného a maliarskeho materiálu, pre Univerzitu Komenského v Bratislave. Bližšia špecifikácia je uvedená v prílohe č. 1 výzvy.
Vonkajšie klimatizačné jednotky a vnútorné rozvody pre budovu BRAVO
Predmetom zákazky je dodanie a namontovanie všetkých vonkajších klimatizačných jednotiek v počte 8 ks vrátane chladiarenských potrubných rozvodov, vrátane systému MaR a príslušnej elektroinštalácie MaR a silnoprúdovej elektroinštalácie a vrátane potrebných stavebných úprav v budove BRAVO.
Systém pre ukladanie a koreláciu logov v sieti a Systém pre centrálnu automatizáciu
Predmetom zákazky je nasadenie nástrojov na identifikáciu bezpečnostných incidentov a implementácia systému pre log manažment, zahŕňajúca predovšetkým práce na zmapovaní zdrojov logov a ich napojení na centrálny log manažment nástroj pre účely centrálneho logovania a auditovania udalostí informačných systémov obstarávateľa. Podrobný opis je ...
Vybavenie SŠ Stará Ľubovňa III. etapa - IKT
Pre časť č. 1: Predmetom zákazky je dodanie IKT vybavenia ako materiálno technického vybavenia do učebných priestorov školy. Pre časť č. 2: Predmetom zákazky je dodanie gastro zariadenia ako materiálno technického vybavenia do učebných priestorov školy. Pre časť č. 3: Predmetom zákazky je dodanie obrábacích strojov pre stolára ako materiálno ...
Poptáváme obědový automat
Poptávám obědový automat do naší společnosti, Jsme logistická společnost, máme 60 zaměstnanců, část pracuje v třísměnném provozu. Máme zájem o automat s "hotovkami" k ohřevu i bagetami. Prosím o zaslání vaší nabídky v případě, že byste měli zájem spolupracovat. Děkuji, Ivana Cívková
Tovary na zvýšenie kvality poskytovaných služieb v kultúrnej inštitúcii v rámci projektu „Bezpečnejšia Knižnica
Dodanie tovarov na zvýšenie kvality poskytovaných služieb v kultúrnej inštitúcii v rámci projektu Bezpečnejšia Knižnica
Nákup výukových pracovísk pre elektrotechniku a 3D simulátora elektrických inštalácií
Tovary budú v rámci modernizácie materiálno-technického vybavenia SPŠ slúžiť k zvýšeniu štandardov vyučovacích procesov. Predmetom zákazky bude dodanie tovarov - výukových pracovísk pre elektrotechniku a 3D simulátora elektrických inštalácií s meracími zariadeniami. Tovary požadujeme dodať vrátane dopravy a montáže (ak je relevantné), záručných ...
Prenájom kopírovacích strojov a tlačiarní a s tým súvisiace služby
prenájom 3 ks multifunkčných tlačiarenských zariadení vrátane kompletného servisného pokrytia, dodávka spotrebného materiálu (okrem papiera). Požadujeme dodavku nových, doposial nepouzivanych tovarov v originalnom baleni od vyrobcu, nie repasovane, pouzivane, vystavovane alebo testovane zariadenia. Predmet dodania musí byt zabaleny v originalnom ...
Klimatizácia do priestorov galérie
Klimatizácia do priestorov galérie je oprávneným výdavkom v rámci projektu EÚ - Modernizácia Galérie Miloša Alexandra Bazovského v Trenčíne. Galéria Miloša Alexandra Bazovského je Národnou kultúrnou pamiatkou.
Licencované softvérové vybavenie pre mainframe
Predmetom zákazky je dodanie verejnému obstarávateľovi licencované softvérové vybavenie pre mainframe IBM z15 Model T02 (Machine No 8562-G01). Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí Kapitolu B.1 Opis predmetu zákazky a Kapitolu B.2 Obchodné podmienky plnenia predmetu zákazky súťažných podkladov.
Nové serverové riešenie pre NsM
Predmetom zákazky je dodanie, inštalácia a implementácia serverov, poskytnutie licencie k serverom bez časového obmedzenia, minimálne na obdobie 5 (päť) rokov odo dňa účinnosti zmluvy a poskytnutie služby vzdialenej podpory na obdobie 5 rokov odo dňa účinnosti zmluvy.
Poptávám diodu
Poptávám diodu 4xHUA45948 cena, MOQ, LT.
UPS (záložné zdroje)
Predmetom zákazky je kúpa záložných zdrojov, ktoré budú využívané najmä pre počítače a iné bežné zariadenia (napr. swichte) pre potreby IT oddelenia.
Dodávka axiálnych prúdových ventilátorov v tuneli Horelica
Predmetom zákazky je dodanie 4ks axiálnych prúdových ventilátorov vrátane tlmičov hluku a komponentov pre PS 206-57 Vetranie tunela Horelica.
Vybavenie SŠ Stará Ľubovňa – IKT a softvérové vybavenie_04/2023
Predmetom zákazky je dodanie informačno-komunikačných technológií a softvérového vybavenia ako materiálno- technického vybavenia do učebných priestorov Spojenej školy, Jarmočná 108, Stará Ľubovňa. Bližší popis uvedený v súťažných podkladoch.
Oprava zabezpečovacieho systému, kamerového systému a štruktúrovanej kabeláže vo VŠC DUKLA v Trenčíne
Predmetom zákazky je oprava elektronického zabezpečovacieho systému, kamerového systému a štruktúrovanej kabeláže v objektoch VŠC DUKLA v Trenčíne. Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch.
IKT vybavenie
Dodanie IKT vybavenia pre ZŠ v Rudine v rámci projektu z EÚ fondov. Podrobný rozpis vybavenia je uvedený v prílohe 1