Technické vybavenie školiacich miestností regionálnych centier
Zabezpečenie technického vybavenia školiacich miestností regionálnych centier, ktoré organizačne patria pod Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR.
Počítačové siete a konektivita FIIT (Wi-fi prístupové body)
Predmetom zákazky je dodávka Počítačové siete a konektivita FIIT (Wi-fi prístupové body).Ide o dodávku WiFi prístupových bodov (AP-access point) na rozšírenie existujúceho WiFi prostredia. Bližšie info v Opise predmetu zákazky v Súťažných podkladoch.
Zvýšenie energetickej efektívnosti sústavy verejného osvetlenia v meste Žilina
Predmetom zákazky je dodávka prvkov verejného osvetlenia a s tým súvisiacich technológií vrátane inštalácie v rámci zvýšenia energetickej efektívnosti sústavy verejného osvetlenia v meste Žilina. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.
Didaktická technika pre SvF - aula akademika Bellu
Dodanie didaktickej techniky pre Stavebnú fakultu STU v Bratislave, videotechnika a audiotechnika (ozvučenie) vrátane inštalácie
Rekonštrukcia objektu geriatrie - Nemocnica Poprad, a.s.
Rekonštrukčné práce v interiéry budovy nemocnice - riešenie vnútorných rozvodov elektrickej energie so záložným baterkovým systémom, medicínskych plynov, vzduchotechniky a kúrenia, kde budú na vykurovacích telesách doplnené termohlavice. Stavebne sa dopĺňa riešenie o výmenu vnútorných omietok, podláh, podhľadov a nového dispozičného delenia 1NP a ...
Interaktívne podlahy a dotykové obrazovky s mini OPS počítačom pre materské školy
Predmet zákazky sú 4ks interaktívnej podlahy Fly Sky a 7ks interaktívna dotyková LED obrazovka vrátane dopravy a montáže na mieste dodania.
Vybavenie SOŠE poprad- 3D Skenery, 3D Simulátor
Predmetom zákazky je vybavenie pre potreby odborného vyučovania Strednej odbornej školy elektrotechnickej. Predmet zákazky je rozdelený na dve časti: Časť 1: Vybavenie SOŠE Poprad - 3D Simulátor elektrických inštalácií s meracími zariadeniami Časť 2: Vybavenie SOŠE Poprad - 3D Skenery Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch, v ...
Železiarsky, vodoinštalačný, elektroinštalačný a maliarsky materiál
Zákazka je rozdelená na nasledovné časti: Časť č.1: Železiarsky materiál Časť č.2: Vodoinštalačný materiál Časť č.3: Elektroinštalačný materiál Časť č.4: Maliarsky materiál Kompletný opis predmetu sa nachádza v prílohe č. 1 položkový rozpočet.
Kúpa notebookov, pracovných staníc a monitorov
Predmetom zákazky je dodanie tovaru, a to konkrétne výpočtovej techniky ako notebooky, pracovné stanice a monitory, slúžiacej pre zabezpečenie výkonu bežných administratívnych a kancelárskych činností verejného obstarávateľa. Dodávka tovaru v dohodnutom čase, mieste a podľa ostatných podmienok je upravená v Kúpnej zmluve (Príloha č. 2 tejto ...
Satelitný prenos z hydrologických staníc MARS
Predmetom zákazky je dodávka satelitného prenosu dát z hydrologických staníc MARS. Typ prenosu: satelitný prenos SBD Iridium. Ďalšie podrobnosti ohľadne špecifikácie sú uvedené v Prílohe č.1 Opis predmetu zákazky.
Verejné osvetlenie - stĺpy a svietidlá - Opakované
Zákazka pozostáva z obstarania tovaru vonkajších svietidiel LED potrebných na rekonštrukciu/ výmenu starého verejného osvetlenia a jeho nahradenie novým osvetlením.
Rekonštrukcia verejného osvetlenia Považská Bystrica 2. etapa
Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác spojených s rekonštrukciou verejného osvetlenia. Pri rekonštrukcii v rámci 2. etapy dôjde k výmene pôvodných stĺpov verejného osvetlenia ako i pôvodných výbojkových svietidiel vo vymedzených častiach mesta. Podrobnejšia špecifikácia vrátene množstva a rozsahu je uvedená v projektovej dokumentácii a ...
Dodávka IKT vybavenia základných škôl
Predmetom zákazky je dodávka (pod pojmom dodávka sa rozumie dodanie/dovoz na miesto určenia/vynesenie do jednotlivých učební) a prípadná montáž IKT vybavenia pre jednotlivé základné školy. Presná špecifikácia a počty kusov sú uvedené v Prílohe č. 1 Návrh plnenia kritérií.
Rekonštrukcia polyfunkčnej sály a priľahlých priestorov RKC v Prievidzi - I. etapa
Predmetom investičnej akcie je rekonštrukcia interiéru polyfunkčnej sály regionálneho kultúrneho centra. Rekonštrukcia pozostáva z odstránenia väčšiny priečok, ktoré budú nahradené systémom závesov, odstránením existujúceho SDK podhľadu, vybudovaní nových priečok a presunom stanoviska zvukára. Na pódium sa použije systém variabilných pódiových ...
Prenájom kopírovacích strojov a tlačiarní a s tým súvisiace služby
Predmet zákazky je prenájom 3ks multifunkčných tlačiarenských zariadení (tlač/sken/kopírovanie) vrátane kompletného servisného pokrytia, dodávka spotrebného materiálu (okrem papiera). Požadujeme dodavku nových, doposial nepouzivanych tovarov v originalnom baleni od vyrobcu, nie repasovane, pouzivane, vystavovane alebo testovane zariadenia. Predmet ...
Dodanie a montáž klimatizačných jednotiek
Dodanie a montáž 35 klimatizačných jednotiek v budove súdu aj s vypracovaním projektovej dokumentácie
Nanosatelit GRBBeta a súvisiace služby 2
Obstaranie platformy nanosatelitu a služieb súvisiacich so stavbou, prípravou a vypustením družice na obežnú dráhu Zeme. Nanosatelit bude slúžiť na overenie technológií pre budúcu konšteláciu družíc CAMELOT na pozorovanie Gamma zábleskov.
Zabezpečenie kontrolných činností, pravidelných skúšok činnosti, odborných prehliadok a skúšok
Predmetom zadania zákazky je zabezpečenie výkonu kontrol požiarnotechnických zariadení elektrickej požiarnej signalizácie a hlasovej signalizácie požiaru.
Vybavenie SOŠE Poprad - IKT
Predmetom zákazky je obstaranie informačno- komunikačných technológií pre potreby odborného vyučovania na SOŠE Poprad Matejovce. Bližší popis uvedený v Prílohe č. 2 Minimálna požadovaná špecifikácia/Cenový formulár".
Poptávám montáž klimatizace
Poptávám klimatizaci pokoje cca 5x4m.
Zabezpečenie techniky, dočasných stavieb, mobiliáru a reportážnych služieb FFV 2023
Predmetom zákazky je zabezpečenie zvukovej, svetelnej a projekčnej techniky, dočasných stavieb, mobiliáru a reportážnych služieb počas prípravnej, realizačnej a ukončovacej fázy Folklórneho festivalu Východná 2023. Prípravná fáza bude prebiehať od 26.06.2023 do 30.06.2023, realizačná fáza od 30.06.2023 do 02.07.2023 a ukončovacia fáza bude ...
Modernizácia informačno - komunikačnej technológie
Predmetom zákazky je obstaranie modernej informačno komunikačnej technológie pre Strednú odbornú školu gastronómie a služieb v Prešove. Ďalšie podrobnejšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch.
Verejné osvetlenie - inštalácia 28 ks solárnych svietidiel
Predmetom zákazky je dodávka a inštalácia 28 ks solárnych svietidiel ,vrátane montáže a revízií, v zmysle zadania výkazu-výmer a výkresovej situácie v 3 lokalitách vnútroblokov v k.ú. Brezno.
Dodávka a montáž technológie
Predmetom zákazky je dodanie a montáž technológie. Bližšie uvedené v technickej špecifikácii.