Servis vzduchotechniky, klimatizácie a chladenia
Predmetom zákazky sú pravidelné servisné činnosti v určených intervaloch 1x alebo 2x ročne, opravy a v prípade potreby dodanie a výmena (zabudovanie) náhradného dielu na vzduchotechnických, klimatizačných a chladiarenských zariadeniach.
Virtuálna realita
Predmetom zákazky je dodanie prvkov virtuálnej reality pre potreby Kreatívneho centra SPU v Nitre.
Vybavenie učební v Strednej zdravotníckej škole v Liptovskom Mikuláši
Predmetom zákazky je dodávka vybavenia podľa špecifikácií uvedených v bode 36 Súťažných podkladov.
Nákup výpočtovej techniky
Predmetom zákazky je nákup zariadení IKT a príslušenstva dobu trvania DNS, vrátane doručenia tovaru a všetkých služieb spojených s nákupom výpočtovej techniky na obdobie 18 mesiacov.
Poptávám náhradní díl k robotu Eta Gratus
Poptávám náhradní díl k robotu Eta Gratus. Masořezka jemná průměr 5,6 mm k robotu Eta Gratus.
Elektrické zariadenia pre projekt Modernizácia vybavenia odborných učební SPŠE v Piešťanoch
Elektrické zariadenia pre projekt Modernizácia vybavenia odborných učební SPŠE v Piešťanoch Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v Prílohe č.1 Opis predmetu zákazky
Nákup napájacích injektorov pre implementáciu dochádzkových snímačov
Nákup napájacích injektorov pre implementáciu dochádzkových snímačov. Bližšia špecifikácia zákazky je uvedená vo výzve bod č. 4
Nákup akumulátorov pre SHMÚ II
Predmetom zákazky je dodanie olovených akumulátorov rôzneho typu a množstva
Databázový server a zálohovacie zariadenie NAS
Predmetom zákazky je nákup tovaru vrátane dopravy "Databázový server a zálohovacie zariadenie NAS"
Dodávka pracovných staníc
Súčasťou dodávky je hardvér - pracovné stanice a so základným softvérovým vybavením v zmysle Opisu predmetu zákazky. Viac informácií je uvedených v súťažných podkladoch.
Zariadenie učebne silnoprúdovej techniky
1. Predmetom zákazky je dodanie tovaru: - 1 ks Model výroby elektrickej energie solárnym systémom paralelne so sieťou, - 1 ks Model rozvodne, - 1 ks Manažment energie, vrátane poskytnutia súvisiacich služieb (ďalej len "predmet zákazky"). 2. Podrobný opis vrátane minimálnych požiadaviek na funkčné a výkonnostné parametre položiek tvoriacich ...
Futbalový areál OŠK Chorvátsky Grob - Osvetlenie hracích plôch
Predmetom zákazky je vybudovanie osvetlenia hracích plôch.
Dodávka svetelnej, zvukovej a videotechniky pre kultúrny dom v Lozorne
Predmetom zákazky je dodávka a montáž svetelnej techniky, zvukovej techniky a videoprojekcie pre kultúrny dom v Lozorne. Do ponukovej ceny uchádzač započíta dopravu zariadení na miesto dodania a inštaláciu zariadení. Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v Prílohe č. 3 výzvy.
Nákup informačnej a telekomunikačnej techniky
Dodávka vybraného sortimentu osobných počítačov, prenosných počítačov, serverov, sieťových prvkov, softvéru, snímačov, skenerov, tlačiarní, periférnych zariadení a príslušenstva, ktoré sú bežne dostupné na trhu.
Výpočtová technika
1/ Notebook min. Intel Core i7 12700H Alder Lake, min. 15.6" displej, min. RAM 32GB DDR5, min. SSD 1000GB, min. NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 4GB, min 1x USB-C, min. Windows 11 Pro, napr. (Dell XPS 15 (9520)) - 1 ks 2/ LCD kalibrovateľný monitor min. 27" min. 4K 3840 × 2160, displej IPS, odozva min. 1-10ms, obnovovacia frekvencia min. 60Hz, farebná ...
Modernizace tepelného hospodářství II - Sanatorium Jablunkov a.s.
Předmětem záměru je dodání technologie kogeneračních jednotek (dále jen KGJ), plynové kotelny, měření a regulace (MaR) a rekonstrukce budovy kotelny. Dodávka zahrnuje demontáž stávajícího strojního zařízení kotelny, kompletní návrh a projektovou dokumentaci stavby, instalaci zařízení, uvedení do provozu včetně vyřízení veškeré dokumentace pro ...
Regenerace sídliště Hrabůvka, 2. etapa - Prostor před poliklinikou, Ostrava-Hrabůvka
Jedná se o změnu dokončené stavby, a to o veřejné prostranství, veřejnou zeleň, zpevněné plochy chodníků, místních komunikací, parkoviště, cyklostezky, veřejné osvětlení, instalaci kvalitního mobiliáře a rozšíření kamerového systému.
Technické vybavenie pre projekt Zvýšenie kvality poskytovaných služieb v kultúrnom dome v Nižnej
Predmetom zákazky je nákup osvetľovacej, ozvučovacej a video-zobrazovacej techniky pre obec Nižná, vrátane dodania do sídla verejného obstarávateľa.
Lesík delostrelcov
Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác, ktorými sa revitalizuje verejné priestranstvo - park Lesík delostrelcov, čím sa zabezpečí jednak vybudovanie prvkov zelenej infraštruktúry, posilnenie ekologickej stability, zlepšenie kvality ovzdušia a zlepšenie kvality života obyvateľov mesta, posilní sa ekostabilita riešeného územia. Členenie ...
VVN vypínače - PCI
Vonkajšie vypínače s menovitým napätím 123 kV a menovitou frekvenciou 50 Hz. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky vrátane vypracovaných technických špecifikácií je uvedené v časti "B.1 Opis predmetu zákazky" súťažných podkladov.
Vybavenie učebne automatizácie (SOŠ strojnícka Bánovce nad Bebravou)
Predmetom zákazky je dodanie vybavenia učebne automatizácie. Bližšie je predmet zákazky opísaný v súťažných podkladoch - v Prílohe č. 2 Technická špecifikácia.
Vybavenie učební sieťových technológií (SOŠ Handlová)
Predmetom zákazky je vybavenie učební sieťových technológií v zložení: 1 ks Simulačné zariadenie pre výučbu výpočtového výkonu sieťových technológií 1 ks Pracovisko testovania LAN technológií 1 ks Laboratórium sieťových technológií Bližšie je predmet zákazky opísaný v súťažných podkladoch - v Prílohe č. 2 Technická špecifikácia.
Realizace IP telefonie FS - etapa 1b
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka a instalace IP telefonie do lokalit Finanční správy České republiky a její implementace do centrálního systému OpenScape Voice, a to v souladu s podmínkami uvedenými v návrhu smlouvy - Příloha č. 2 zadávací dokumentace, a současně v souladu s Přílohou č. 3 zadávací dokumentace - Technické specifikace.
Technologické povýšení ochrany vnějšího perimetru
Předmětem této veřejné zakázky je pořízení 2 ks firewallu ze stávajícího řešení Fortigate 500E na nové HA (vysoká dostupnost) řešení v sídle zadavatele včetně podpory výrobce v režimu 24x7 na dobu 5 let jako obměna stávající technologie určené k ochraně vnějšího perimetru.
CVT/UPOL/NPO - Navýšení kapacity legitimního provozu IDP/DDOS brány
Předmětem veřejné zakázky je navýšení kapacity legitimního provozu včetně zajištění sjednocení servisní podpory pro stávající bezpečnostní IDP/DDOS bránu pro Univerzitu Palackého v Olomouci.