Malokarpatská knižnica v Pezinku – interiérové vybavenie
Predmetom zákazky je interiérové vybavenie - výroba a dodanie nábytku do novozrekonštruovaného oddelenia pre deti a mládež v Malokarpatskej knižnici v Pezinku. Predmetom zákazky je výroba nábytku na mieru doplneného bežne dostupným sériovo vyrábaným solitérovým nábytkom na konkrétne určenú výmeru priestoru oddelenia pre deti a mládež ...
Futbalový areál OŠK Chorvátsky Grob - Osvetlenie hracích plôch
Predmetom zákazky je vybudovanie osvetlenia hracích plôch.
Dodávka svetelnej, zvukovej a videotechniky pre kultúrny dom v Lozorne
Predmetom zákazky je dodávka a montáž svetelnej techniky, zvukovej techniky a videoprojekcie pre kultúrny dom v Lozorne. Do ponukovej ceny uchádzač započíta dopravu zariadení na miesto dodania a inštaláciu zariadení. Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v Prílohe č. 3 výzvy.
Poptávám vnitřní rolety na plastová okna
Dobrý den, poptávám vnitřní rolety na plastová okna. Zatím by se jednalo o 1 okno jednokřídlé a na balkónové okno dvoukřídlé včetně balkonových dveří. Typ den a noc si nepřeji. Děkuji za nabídky.
Modernizácia odborného vzdelávania v SŠ Kysucké Nové Mesto
Predmetom zákazky je vybavenie školy špecializovanými zariadeniami pre potreby vyučovacieho procesu.
Regenerace sídliště Hrabůvka, 2. etapa - Prostor před poliklinikou, Ostrava-Hrabůvka
Jedná se o změnu dokončené stavby, a to o veřejné prostranství, veřejnou zeleň, zpevněné plochy chodníků, místních komunikací, parkoviště, cyklostezky, veřejné osvětlení, instalaci kvalitního mobiliáře a rozšíření kamerového systému.
Technické vybavenie pre projekt Zvýšenie kvality poskytovaných služieb v kultúrnom dome v Nižnej
Predmetom zákazky je nákup osvetľovacej, ozvučovacej a video-zobrazovacej techniky pre obec Nižná, vrátane dodania do sídla verejného obstarávateľa.
Sedadlá pre projekt Zvýšenie kvality poskytovaných služieb v kultúrnom dome v Nižnej
Predmetom zákazky je nákup sedadiel pre obec Nižná, vrátane dodania do sídla verejného obstarávateľa, vrátane montáže. Vrátane výmeny koberca.
Nábytok - kancelárske stoličky II.
Otočné kancelárske stoličky na kolieskach do učebne: 35 ks sedadlo a operadlo čalúnené a ergonomicky tvarované, poťah modrej farby, výplň penový materiál, päťramenný kovový otočný kríž s pochrómovanou povrchovou úpravou, sedadlo otočné výška nastaviteľná: min 980 mm hĺbka sedadla: min 410 mm výška sedu nastaviteľná: min 410 mm počet koliesok: ...
Rekonstrukce systémů veřejného osvětlení 2022
Předmětem této veřejné zakázky je realizace rekonstrukce části sítě veřejného osvětlení ve městě Liberci v rozsahu dle zadávací dokumentace. Realizace spočívá ve výměně výbojkových svítidel za nová se zdrojem LED, s regulací světelného toku a integrací konektoru v těle svítidla pro budoucí využití při aktivní správě a řízení osvětlení. Součástí ...
Nábytek pro realizaci klíčových aktivit projektu iKAP 2 - KPRS
Předmětem zadávacího řízení je uzavření až 4 rámcových dohod ve smyslu ust. § 131 a násl. ZZVZ v dílčích částech A až D (dále jen rámcová dohoda), potřebných k vybavení učeben celoživotního učení (dále jen CŽV) v rámci realizace projektu iKAP2 KPRS. Vzor rámcové dohody tvoří přílohu č. 1 této zadávací dokumentace.
Výměna pouličních svítidel, Brno - Obnova VO, 2023
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka LED svítidel (573 ks) zadavateli za účelem instalace LED svítidel na vybrané ulice na území statutárního města Brna. Svítidla budou dodána do skladu zadavatele na adrese Brno, Křenová 9. Náklady na dopravu svítidel do místa skladu nese dodavatel.
Rekonstrukce vzduchotechnického zařízení pro kuchyň a jídelnu objektu 1. ZŠ Jirkov ul. Budovatelů 15
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a rekonstrukce vzduchotechnického zařízení na budově 1. ZŠ Jirkov, Budovatelů 1563. Jedná se o rekonstrukci vzduchotechnického zařízení pro varnu a jídelnu tak, aby byla zajištěná tepelná pohoda a přívod čerstvého vzduchu dle příslušné hygienické legislativy. Vzduchotechnické jednotky jsou umístěny ve stávající ...
Zvýšenie kvality a úrovne poskytovaných služieb prostredníctvom modernizácie
Podrobné informácie o predmete zákazky sú uvedené v Prílohe č. 3 Výzvy na predkladanie ponúk - Opis predmetu zákazky.
COV LK strojírenství a robotiky -  SPŠT Jablonec nad Nisou, p. o. - nábytek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku do zrekonstruovaných prostor Střední průmyslové školy technické v Jablonci nad Nisou. Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením § 35 zákona rozdělena na následující tři části: Část 1 - školní nábytek Část 2 - dílenský nábytek Část 3 - nábytek na míru
Poptávám výrobu nerezového nábytku do kavárny
Dobrý den, poptávám výrobu nerezového stolu, polic, dřezu a skříněk do naší kavárny ve Vršovicích. Děkuji
Regály - vybudovanie otvoreného depozitára; modernizácia etnografického depozitára sakrálie
Predmetom zákazky je riešenie vybavenia depozitárnych priestorov Kysuckého múzea, ktoré sa nachádzajú v jeho pobočke vo Vlastivednom múzeu v Krásne nad Kysucou.
Svetelná a zobrazovacia scénická technika pre multifunkčnú Estrádnu sálu v DK Vranov nad Topľou
Predmetom zákazky je dodávka a inštalácia na mieste svetelnej a zobrazovacej scénickej techniky pre multifunkčnú Estrádnu sálu v Dome kultúry Vranov nad Topľou. Tovar musí byť nový, nepoškodený, nerepasovaný. Jedná so o tovar: 1 komplet - LED obrazovka 1 ks - Media server 2 ks - Zdvíhací motor 5 ks - Cycloramatické asymetrické plošné LED ...
Modernizácia svetelného parku Divadla Jonáša Záborského
Predmetom zákazky je modernizácia svetelného parku v divadelných sálach DJZ. Podrobný opis predmetu zákazky je súčasťou súťažných podkladov.
Nábytok
Predmetom zákazky je dodávka vybavenia podľa špecifikácií v súťažných podkladoch. Podrobnejšie vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti súťažných podkladov B.1 Opis predmetu zákazky a B.3 Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky.
Kancelárske stoličky
Kancelárske stoličky do priestorov nemocnice.
Poptáváme čištění žaluzií
Dobrý den, potřebujeme vyčistit a doplnit vertikální žaluzie ve výloze o rozměrech: šířka 2,40 cm a výška 3,31 cm. Výlohy jsou celkem 4. Moc pěkně děkuji. S pozdravem Tyrpová Šárka, Student Agency.
Rekonstrukce a doplnění architektonického LED osvětlení Vysoké pece č. 1 - zakázka II
Předmětem veřejné zakázky je kompletní rekonstrukce venkovního architektonického LED osvětlení na ochozech vyhlídkových plošin Vysoké pece č. 1 v rámci projektu „Revitalizace objektu Vysoké pece č. 1“, reg. č. projektu CZ.06.3.33/0.0/0.0/16_036/0017347.
Zariadenie sociálnych služieb ANTARES - vnútorné a vonkajšie vybavenie
Predmetom zákazky je dodávka vnútorného a vonkajšieho vybavenia podľa špecifikácií v Prílohe č. 1.
Zlepšenie energetickej hospodárnosti ZŠ s MŠ
Objekt ZŠ s MŠ pozostáva z troch budov Učebne ZŠ, Telocvičňa, Materská škola. Budovy boli postavené v roku 1970. Všetky budovy sú zateplené, majú vymenené okná. Každá budova má vlastný zdroj vykurovania. Projekt rieši zlepšenie energetickej hospodárnosti budov ZŠ s MŠ v Gaboltove. Navrhované úpravy pozostávajú z vybudovania nového zdroja tepla na ...