Komplexní servis nákladních vozidel – rámcová smlouva
Předmětem veřejné zakázky jsou komplexní servisní služby pro nákladní automobily nad 3,5 t (Atego, Axor, Actros, Arocs) v autorizovaném servisu, především: - pozáruční servisní prohlídky, - garanční prohlídky, - mechanické, lakýrnické, klempířské, diagnostické práce, které budou prováděny v souladu s doporučením výrobce. - záruční i pozáruční ...
Servis a opravy vozidel v rámci celé ČR
Předmětem plnění je zajištění kompletních servisních služeb a oprav vozidel GIBS po celé ČR - ve všech krajských městech.
Záruční a pozáruční servis motorových vozidel tovární značky Ford na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky je poskytování záručního a pozáručního servisu, dalších servisních a souvisejících úkonů a služeb na vozidlech tovární značky Ford, pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na dobu 4 let.
Generálne opravy nadstavieb nákladných automobilov
Predmetom zákazky je zabezpečenie služieb, a to generálnych opráv nadstavieb nákladných automobilov v členení na tri časti. Nadstavby budú pristavené na generálnu opravu/ výmenu pomocného motora do priestorov (servisnej dielne) úspešného uchádzača a prevzaté z opravy/ výmeny pomocného motora z priestorov (servisnej dielne) úspešného uchádzača ...
Provádění oprav a servisu služebních dopravních prostředků
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení servisu a oprav (dále jen „servis“) 1 174 ks vozidel - služebních dopravních prostředků (dále jen SDP) na pracovištích poskytovatele. Počty a typy automobilů se mohou v průběhu plnění veřejné zakázky měnit v souvislosti s vyřazením z provozu popř. nákupem nových vozidel. Dále se jedná o komplexní ...
Opravy nákladních automobilů Tatra 815
Předmětem plnění veřejné zakázky je oprava 10 ks nákladních automobilů Tatra 815 4 x 4 a 1 ks nákladního automobilu Tatra 815 6 x 6, nosičů výměnných nástaveb pro údržbu komunikací v rozsahu uvedeném v zadávací dokumentaci.
Poskytovanie služieb pozáručných opráv a údržby autobusov vrátane súvisiaceho vybavenia
Vykonávanie pravidelných servisných prehliadok, údržby a opráv autobusov továrenských značiek KAROSA, SOR, IVECO, MERCEDES a RENAULT Master BH 8LT.
Poptávám výměnu brzd na osobním voze značky Citroën
Poptávám výměnu brzd na voze Citroën Xsara Picasso 2.0 HDI 66kW.
Servis a údržba vozidel vozového parku MPSV – III
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění servisních služeb motorových vozidel Ministerstva práce a sociálních věcí (zn. Škoda, Mercedes a VW Transporter), zejména zajištění pravidelného servisu, údržby, opravy, měření emisí a zajištění technické kontroly. Bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v závazném vzoru rámcové dohody.
Poptávám montáž střešního okna do automobilu
Poptávám dodatečnou montáž levného střešního okna na vůz Škoda Fabia Monte Carlo rok 2011. Děkuji
Opravy a údržba vozidel a příslušenství k nim včetně souvisejících služeb
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na poskytování kompletních služeb souvisejících se servisem a opravami služebních vozidel zadavatele, která jsou vyjma vozidel uvedených v čl. II. odst. 5 zadávací dokumentace dislokována na území Prahy a Středočeského kraje
Poptávám obnovu VIN čísla karoserie
Poptávám obnovu zašlého VIN čísla karoserie .S pozdravem Lukosz
Poptávám autoklempířské práce
Poptávám opravu drobné promáčkliny levých předních dveří na vozu Audi Q5. Údajně se používá nějaká metoda magnetů, kdy se dveře nedemontují.
Přestavba dodávek, Německo
Hledám malou firmu, která může přestavět VW autobusy, dodávky na VW camper. Takže k vaření, spaní atd. Můžete mi dát nějaké adresy? Nejprve se udělá prototyp, ještě žádná masová výroba. Tisíceré díky Jakob Eckert aus Konstanz Tel. 0049-177 747 6966
Úprava vozu na spací kabinu, VB
Chtěl bych přes hlavu kabiny přidělat manželskou postel. Na IVECO 65.
Záruční a pozáruční servis motorových vozidel tovární značky Ford na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky je poskytování záručního a pozáručního servisu u 7 vozidel tovární značky Ford, včetně souvisejících servisních prací, pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na dobu 4 let.
Zajištění servisu a oprav služebních vozidel ČIŽP III
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění servisu a oprav služebních vozidel ČIŽP III. Veřejná zakázka je v souladu s ustanovením § 101 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek rozdělena na 8 dílčích částí.
Poptávám montáž střešního okna do dodávkového vozu
Poptávám montáž co největšího střešního okna do vozu Ford Transit .Děkuji Strážnický
Opravy a udržování vozidel TOYOTA 2019-2022
Poskytování komplexního servisu a oprav osobních motorových vozidel tovární značky Toyota různých typů a motorizací (dále jen "vozidla") v místě plnění Praha a Olomouc a zajišťování asistenčního servisu (oprav) a odtahu vozidel po celém území ČR a ostatních zemí Evropy 24 hodin denně po celou dobu trvání smluvního vztahu.
Poptávám výměnu prahů u osobního vozu
Poptávám výměnu prahů u osobního vozu Škoda Octavia 1.
<span>Servis a opravy automobilov Mercedes Benz</span>
Poskytovanie servisných prác, opráv a náhradných dielov na vykonávanie opráv nákladných, úžitkových a osobných automobilov Mercedes Benz. Diagnostika vozidiel, opravy elektroniky, mechanické opravy, klampiarske a lakovnícke opravy, opravy motorov, podvozkov a iných sústav automobilov
Rámcová dohoda na opravu automobilů se speciální policejní zástavbou
Jedná se o jednorázovou opravu 102 ks automobilů se speciální policejní zástavbou.
Poptávám opravu osobního vozu značky Chrysler Pacifica
Poptávám opravu osobního vozu značky Chrysler Pacifica 3.8 L V6 2005, opravu motoru.
Poptávám servis vozu značky Volkswagen Golf
Poptávám servis vozu značky Volkswagen Golf, nové plastové uchycení světel.
Poptávám antikorozní nástřik podvozku a ošetření dutin osobního vozu
Poptávám antikorozní nástřik podvozku a ošetření dutin vozu Mazda 5 CR1 (2007). Termín: 28.9.2018 Lokalita: Praha 4