Poptávám znehodnocené zemědělské produkty
Poptáváme znehodnocené obilí, kukuřici a další zemědělské produkty. Dále různé druhy rostlinných odpadů po čištění obilí, maku, lnu, žita, kukuřice, slunečnice, řepky aj. Cenu nabídněte, v případě dohody odebereme jakékoliv množství... Po celé ČR a SR.
ČÍNA; Fazole a houby
Firma Kunming Qianxi Industry pěstuje a prodává fazole a houby. Pěstujeme a exportujeme z Číny všechny druhy hub ve velkém množství. Mezi hlavní produkty patří mražené/sušené hřiby, čerstvé/mražené lanýže, čerstvá čirůvka, liška obecná, matsutake, mražený/sušený smrž kuželovitý. Fazole: bílé, červené, čočka Zelenina: mražené artičoky celé, ...
TURECKO; Zpracování máku
Hledáme vývozce a zpracovatele máku v ČR.
Poptáváme zemědělské  plodiny
Koupím vetší množství slunenčice bílé, žíhané a proso. Nabídněte cenu a množství. Nejlépe ze středočeskýho a plzenskýho kraje Fajl
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Zemědělství
Jsem z Pobřeží slonoviny a hledám firmy zabývající se zemědělstvím nebo počítači, abych se stal jejich výhradním zástupcem v Africe.
INDIE; Železná ruda, mangan
Jsme Anvi Mines and Minerals, Hyderabad, Indie. Vyvážíme železnou rudu, mangan, bauxitovou rudu, žlutou kukuřici. Rádi bychom našli dobrého obchodního partnera v ČR. Případně můžeme dovážet materiál, který je k dispozici v ČR.
ETIOPIE; Krmivo pro ptáky
Hledáme obchodníky se sezamovými semínky, olejnatými semeny, krmením pro ptáky, luštěninami.
RAKOUSKO; Mlýnské žito
Poptávám mlýnské žito.
Poptávám řepku olejku
Chci koupit řepku olejku množství neomezené,platba v hotovosti. Děkuji
EGYPT; Zemědělské produkty
Hledáme odběratele, importéry zemědělských produktů.
GHANA; Farmářské produkty
Obchodujeme s farmářskými produkty jako mango, zázvor, zelené chilli papričky, sušená paprika, ovoce, ananas a jiné netradiční zemědělské produkty. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
NĚMECKO; Obiloviny a řepka olejná
Hledáme českého obchodního partnera s obilovinami a řepkou olejkou.
TOGO; Potraviny
Hledáme dodavatele rýže, kukuřice, sušených ryb, slunečnicového oleje, pšeničné mouky, sojových bobů, vanilky, manihotového škrobu, těstovin, sardinek, fazolí, sušeného mléka.
Poptáváme producenty  zemědělských plodin
Jsme firma zabývající se nákupem zemědělských produktů, prosa, máku, hořčice, lnu, zeleného a žlutého hrachu slunecnice a dalších obilovin. Nakoupené zboží platíme hotově a máme vlastní dopravu. Zveme vás ke spolupráci.
ETIOPIE; Zemědělské produkty
Mám seznam vývozců, kteří chtějí vyvážet různé zemědělské produkty jako je káva, ořechy, zelenina a ovoce. Hledám spolehlivé dovozce.
INDIE; Mléčné a zemědělské produkty
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry mléčných a zemědělských produktů. Dodáváme kokosové vlákno, kokosová jádra, lana z kokosového vlákna, kokosové slupky atd.
ETIOPIE; Zemědělské produkty
Poptávám evropské odběratele zemědělských produktů jako sezamových semen, koření, žvýkaček, cizrníku beraního, fazolí a mnoha dalších. Produkty jsou přírodní a jsou certifikovány.
VIETNAM; Zemědělské produkty
Hledám odběratele, importéry zemědělských produktů.
INDIE; Sojové potraviny a přísady
Jsme výrobci a vývozci sójového lecitinu v prášku / tekutině (potravinářské jakosti / farmaceutické jakosti), sójové mouky 44/46 a 50, sójové omáčky, sójových bobů, sojových zrn, sójového mléka, sojových ořechů, sójových mastných kyselin, sojového oleje. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
ETIOPIE; Zemědělské produkty
Mám zájem exportovat různé druhy zemědělských produktů. Hledám odběratele.
ETIOPIE; Semena, luštěniny, zázvor
Jsme firma sídlící v Etiopii a zabývající se vývozem různých zemědělských produktů jako sezamová semínka, Niger semena, bílé a červené fazole, cizrna, čočka, sušený zázvor a zelené mungo. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
POLSKO; Zemědělské produkty
Jsme firma zabývající se nákupem zemědělských produktů, prosa, máku, hořčice, lnu, zeleného a žlutého hrachu a dalších obilovin. Nakoupené zboží platíme hotově a máme vlastní dopravu. Zveme vás ke spolupráci.
INDIE; Semena, koření
Naše společnost "Tribhovandas Ranchhoddas & Sons" je výrobcem, zpracovatelem a vývozcem semen a koření indického původu z Indie. Obrovský marketing a rovněž znalost produktů a dlouholeté zkušenosti od roku 1921 v této oblasti jsou jedinečnými atributy naší skupiny. Rádi bychom navázali zdravé obchodní vztahy. Zaručujeme kvalitu produktů a ...
Poptáváme dodavatele luštěnin
hledáme dodavatele na čočku žlutou, zelenou,červenou čočku,hrách,fazole,kus kus,jáhly,pohanku , cizrnu v potravinářské kvalitě. Pro potravinářskou výrobu.
Poptáváme dodávku hořčice
Poptáváme horčici žlutou i černou, množství dle dohody 5 - 70,-.tun. Cena dle kvality. Malé množství dovoz do Olomouce, Kamion nakládka na místě.