Respirátory FFP2, FFP3
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky respirátorů FFP2 a FFP3 bez výdechového ventilu pro dospělé, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 této zadávací dokumentace dle potřeb zadavatele, a to včetně zajištění dopravy do místa plnění a poskytnutí záruky za jakost.
Nákup testov na detekciu požitia omamných a psychotropných látok II
Predmetom zákazky je obstaranie jednorazových rýchlych viacparametrových orientačných testov na kvalitatívnu detekciu požitia omamných a psychotropných látok zo slín a jednorazových rýchlych viacparametrových orientačných testov na detekciu požitia omamných a psychotropných látok zo slín ako aj z potu. Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je ...
Elektrické polohovateľné postele - Elektricky polohovateľná posteľ s antidekubitným matracom
Predmetom zákazky je nákup: Elektrické polohovateľné postele - Elektricky poľohovateľná posteľ s antidekubitným matracom, hrazdou a hrazdičkou (121 ks) pre: KAMILKA ZSS Maňa, Námestie M.R.Štefánika 8, 941 45 Maňa - 10 ks FÉNIX ZSS Levice, Komenského 1033/29, 934 01 Levice - 20 ks, V KAŠTIELI ZSS Horné Obdokovce 1, 956 08 Horné Obdokovce 10 ...
REACT-EU 98 - Dodávky elektrických odsávaček pro Krajskou zdravotní, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek nových elektrických odsávaček, včetně příslušenství a zdravotnického spotřebního materiálu po dobu účinnosti rámcové dohody (24 měsíců) na jednotlivá oddělení všech odštěpných závodů zadavatele.
Nemocniční lůžka pacientská s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nemocničních lůžek pacientských (pro dětské i dospělé pacienty) s příslušenstvím pro různá odborná pracoviště ve FN Ostrava a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let.
Dodávka pečovatelských lůžek, matrací a nočních stolků pro Domov Jihlava
Předmětem veřejné zakázky je dodávka pečovatelských lůžek, matrací a nočních stolků do nového objektu domova pro seniory v Jihlavě (areál Nemocnice Jihlava).
Spotřební materiál do macerátorů II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu do macerátorů včetně doplňkového sortimentu.
FN Motol - Jednorázový materiál - oděv operační Extra komfort
Dodávky jednorázového materiálu - operačního oděvu „Extra komfort“ pro potřeby FN Motol.
Rukavice vyšetřovací
Předmětem VZ jsou průběžné dodávky vyšetřovacích rukavic dle aktuálních potřeb zadavatele. Průběžné dodávky budou uskutečňovány na základě dílčích objednávek po dobu jednoho roku ode dne nabytí účinnosti smlouvy. VZ je rozdělena na 4 části, účastníci VZ jsou oprávněni podat nabídku na jednu či více částí dle jejich výběru.
Odběrové vaky na krev pro Klatovskou nemocnici, a.s
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky odběrových souprav na odběr a zpracování krve a bezúplatná výpůjčka přístrojů po celou dobu plnění.
Dodávka transportních nosítek s podvozkem
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky 60 ks transportních nosítek s podvozkem pro Zdravotnickou záchrannou službu Kraje Vysočina, příspěvková organizace. Dodávky budou realizovány na základě výzev. V rámci jedné výzvy odebere zadavatel max. 20 ks nosítek. Součástí veřejné zakázky bude také poskytování servisních služeb.
Rouškovací sady pro ORL kliniku VFN - opakovaná
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky rouškovacích sad pro ORL kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN),
Spotřební materiál k artroskopické věži Arthrex
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k artroskopické věži Arthrex pro Fakultní nemocnici Olomouc.
Dynamický nákupní systém na dodávky všeobecného materiálu pro ÚVN Praha
Předmětem zadávacího řízení je zavedení Dynamického nákupního systému na dodávky vybraných druhů všeobecného materiálu dle aktuálních potřeb zadavatele, a to až do výše předpokládaného finančního limitu uvedeného v čl. 4 zadávací dokumentace a na dobu trvání DNS, tj. na dobu neurčitou.
Dodávky jednorázového spotřebního materiálu - Kity pro synchronizovanou srdeční podporu
• Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kitů pro synchronizovanou srdeční podporu plně kompatibilní s přístrojem Xenios i-Cor pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze. • Předmět plnění veřejné zakázky (VZ) je i vymezen závazným návrhem smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek.
Dezinfekční ubrousky na malé plochy
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou pravidelné dodávky dezinfekčních ubrousků pro rychlou dezinfekci malých ploch, šetrných k citlivým materiálům (např. displeje monitorů, ovládací panely zdravotnických přístrojů) na pracovištích Fakultní nemocnice Ostrava (dále též jen „SZM“).
Okludery určené ke katetrizačnímu uzávěru defektu septa síní a otevřeného (patentního) foramen ovale
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné a opakované dodávky spotřebního zdravotnického materiálu - okluderů určených ke katetrizačnímu uzávěru defektu septa síní a otevřeného (patentního) foramen ovale, včetně instrumentária k provedení výkonu.
Dialyzační přístroje a spotřební materiál  - Dialýza část II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka spotřebního materiálu dle Přílohy č. 6 Požadavky na předmět plnění zadávací dokumentace.
Dodávka spotřebního zdravotnického materiálu ke kardioangiografickému kompletu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu a to konkrétně materiálu potřebného ke kardioangiografickému kompletu dodanému odd. Kardiologie v roce 2022 za účelem kardioangiografických vyšetření pacientů a to do doby odebrání zboží v hodnotě určené dle veřejné zakázky. Spotřební materiál musí být ...
Jednorázové rukavice 2022 II
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nesterilních jednorázových vyšetřovacích rukavic dle následující specifikace: Rukavice jednorázové vyšetřovací nitrilové nepudrované - 6N, velikosti XS, S, M, L, XL
Úpravna vody včetně servisu a dodávek SZM
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka úpravny vody a souvisejících zařízení pro hemodialyzační terapii: s předúpravnou vody, zařízením pro horkou desinfekci celého systému a zařízením pro míchání dialyzačních koncentrátů včetně instalací rozvodů pro permeát a dialyzační koncentráty., vč. zajištění záručního a následného pozáručního ...
Stentgrafty kombinované s cévní protézou II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM hybridních stentgraftů, určených k léčbě aneuryzmat, disekcí a specifických lézí hrudní aorty pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Jednorázové oblečení pro operační sály
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázového oblečení pro operační sály - haleny a kalhoty pro Ústřední vojenskou nemocnici - Vojenskou fakultní nemocnici Praha v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací a jejími přílohami po dobu 72 měsíců ode dne účinnosti kupní smlouvy. Součástí plnění VZ je bezplatné zapůjčení 8 ...
Dodávka diagnostik pro stanovení protilátek proti Borrelia burgdorferi a Anaplasma
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky validovaných diagnostik, kontrolních a spotřebních materiálů pro diagnostiku protilátek proti Borrelia burgdorferi s.l. a Anaplasma sp. metodou western blot se zápůjčkou plně automatizovaného analyzátoru pro zpracování a vyhodnocení.