Arteriální a žilní kanyly III
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek arteriálních a žilních kanyl pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Dodávky zdravotnického materiálu pro intervenční radiologii, opakované
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu a to konkrétně materiálu potřebného k léčbě tepen a žil pacientů na Oddělení RZM - Radiologie a zobrazovací metody. U 1., 2., 12. části se jedná o opakované zadávací řízení, které bylo zrušeno. 13. část je nově vzniklý požadavek pro nákup zboží.
Infuzní technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 60 ks lineárních dávkovačů, 20 ks infuzních pump a 10 ks dokovacích stanic pro Pediatrickou kliniku, oddělení 56, Fakultní nemocnice Brno, pracoviště Dětská nemocnice, Černopolní 9, 613 00 Brno. Předmětem veřejné zakázky je dále poskytování pozáručních servisních služeb k zakoupenému zboží na základě servisní ...
Paravány
Předmětem VZ je dodávka 800 (slovy osmi set) kusů nových paravánů - mobilních zástěn, které jsou nezbytné pro zajištění zachování soukromí pacientů při poskytování zdravotní péče.
FN Motol - Dodávky trombektomických sad včetně výpůjčky mobilní konzole
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky trombektomických sad určených k rozrušení a odstranění intraarteriální a intravenózní trombózy za pomoci hydrolýzy a aspirace trombů. Trombektomické sady jsou dále určeny pro použití ke kontrolované a selektivní infuzi specifických roztoků do periferního cévního systému.
Automatická disekce tkáně pro následnou genovou analýzu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka automatické disekce tkáně pro následnou genovou analýzu (dále jen “ZT“), (včetně příslušenství) pro přípravu vzorků z parafínových řezů, pro Ústav klinické a molekulární patologie a lékařské genetiky.
Nástroje chirurgické pro kliniky FNOL VI
Předmětem veřejné zakázky je jednorázová dodávka chirurgických nástrojů pro Fakultní nemocnici Olomouc.
Centrální nákup - Rukavice operační sterilní bez pudru
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky operačních rukavic sterilních bez pudru pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha, Ústavu leteckého zdravotnictví Praha, Vojenské nemocnice Brno a Vojenské nemocnice Olomouc v souladu se zadávacími podmínkami.
Centrální nákup - Rukavice operační sterilní s pudrem
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky operačních rukavic sterilních s pudrem pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha, Ústavu leteckého zdravotnictví Praha, Vojenské nemocnice Brno a Vojenské nemocnice Olomouc v souladu se zadávacími podmínkami.
FN Motol - Hygienický papírový program
Dodávky hygienického papírového programu k jednorázovému použití k obsluze pacientů při akutní indispozici.
Rukavice vyšetřovací latexové bez pudru
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky latexových rukavic vyšetřovacích bez pudru (dále jen „zboží“) pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha
Dodávky - rukavice vyšetřovací latexové bezprašné
Rukavice vyšetřovací latexové bezprašné
Dialýza - Spotřební materiál včetně výpůjčky dialyzačních monitorů
Předmětem plnění zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu včetně bezplatné výpůjčky 26 kusů hemodialyzačních přístrojů (monitorů) pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové po dobu osmi let. Kód CPV: 33181200-4 Filtry pro dialýzu 33181100-3 Přístroje pro hemodialýzu 33141000-0 Zdravotnické nechemické spotřební ...
Infuzní sety pro podávání cytotoxických léčiv 2022
Předmětem zakázky jsou dodávky infuzních setů pro podávání cytotoxických léčiv dle následující specifikace: Infuzní sety pro podávání cytotoxických léčiv PŘEDPOKLÁDANÝ ROČNÍ POČET KUSŮ - Sety na ředění 70 500 - Sety na aplikaci (hlavní sety) 35 709 Jako součást dodávek spotřebního materiálu požaduje zadavatel zápůjčku 166 ks infuzních pump ...
Špeciálny zdravotnícky materiál pre rádiofrekvenčnú abláciu
Predmetom zákazky je dodanie špeciálneho zdravotníckeho materiál podľa špecifikácie uvedenej v SP.
Zevní drenážní systémy pro neurochirurgii
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek drenážních systémů pro Nemocnici Na Homolce.
Balónkové katetry II
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky balónkových katetrů formou konsignačního skladu po dobu 2 let.
Dodávky nitroočních čoček z hydrofobního akrylátu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu a to konkrétně nitroočních čoček z hydrofobního akrylátu pro oddělení Oftalmologie po dobu 36 měsíců.
Spotřební materiál a pozáruční servis pro elektroforetický analyzátor Hydrasys 2 Scan Focusing
Předmětem veřejné zakázky uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu a smlouvy na průběžné dodávky spotřebního materiálu pro elektroforetický analyzátor Hydrasys 2 Scan Focusing.
Dodávky - Břišní roušky a Tampony stáčené
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zdravotnického materiálu dle technické specifikace a to po dobu 24 měsíců od účinnosti Kupní smlouvy.
Spinální implantáty
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spinálních implantátů a současné výpůjčky instrumentária daných systémů.
Spotřební materiál k artroskopické věži Johnson
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k artroskopické věži Johnson pro Fakultní nemocnici Olomouc.
Dodávky - Gáza hydrofilní a komprese
Předmětem veřejné zakázky je vybrat dodavatele a sjednat smlouvy (jednu nebo více) na opakující se dodávky Gaza hydrofilní a komprese v předpokládaném rozsahu, dle aktuální potřeby zadavatele, v souladu se zadávacími podmínkami a technickou specifikací. Dodávky budou probíhat po dobu 24 měsíců od účinnosti smlouvy. Zboží, které bude předmětem ...
Atraumatické krytí
Předmětem zadávacího řízení je dodávka atraumatického krytí pro Nemocniční lékárnu, Fakultní nemocnici Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice a Pracoviště Dětské nemocnice.