FN Motol - Elektrofyziologické katétry pro dospělé pacienty
Dodávky elektrofyziologických katétrů pro dospělé pacienty určených k zajištění diagnostiky a léčby poruch srdečního rytmu pro KKVC pro dospělé - Kardiologickou kliniku 2. LF UK a FN Motol
Domov u rybníka Víceměřice - vybavení pavilonu DZR
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení pavilonu domova se zvláštním režimem v areálu Domova u rybníka Víceměřice, příspěvková organizace. Dodávka zahrnuje pořízení nábytku, zdravotnických potřeb a pomůcek a drobné elektroniky dle projektu interiéru. Zadavatel dělí veřejnou zakázku na části: Část A veřejné zakázky - dodávka nábytku Část ...
Infuzní technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infuzní techniky pro potřeby příslušného oddělení Nemocnice Šumperk a.s., a to dle podrobné specifikace předmětu plnění obsažené v příloze č. 4 ZD - Technická specifikace (5 samostatných dokumentů ve formátu excel) a za podmínek stanovených v dalších přílohách této zadávací dokumentace, zejména v příloze č. 5 ...
Dodávky jednorázového spotřebního materiálu - vyšetřovací rukavice NITRIL
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových vyšetřovacích rukavic NITRIL pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze.
Transportní lůžka a vozíky II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 25 ks transportních vozíků.
Dodávka reagenčních činidel a spotřebního materiálu pro biochemii, imunochemii a hematologii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka reagenčních činidel a spotřebního materiálu pro biochemii, imunochemii a hematologii včetně výpůjčky analyzátorů a veškerého příslušenství na dobu 48 měsíců.
FNKV - dodávky diagnostik pro POCT vyšetření se zápůjčkou přístrojového vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou: a) opakované dodávky originálních diagnostik, tj. reagencií, kalibrátorů, kontrolních materiálů, provozních chemikálií a veškerého spotřebního materiálu („diagnostika“), k materiálnímu zajištění POCT vyšetření a b) bezplatné vypůjčení a instalace celkem 13 POCT přístrojů pro analýzu krevních plynů a 1 POCT ...
Nitrooční čočky akrylátové monofokální 2023
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nitroočních čoček pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let formou konsignačního skladu.
Defibrilátory
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových 6 ks defibrilátorů, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Součástí předmětu plnění dále jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu.
Jednorázové endoskopické klipovací systémy
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek jednorázových endoskopických klipovacích systémů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
TAVI
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky systému pro katetrovou implantaci aortální chlopně (TAVI) formou konsignačního skladu, viz příloha ZD, technická specifikace.
Spotřební materiál k eliminačním metodám
Předmětem zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu k eliminačním metodám po dobu čtyř let od podpisu kupní smlouvy na základě výsledků ukončeného zadávacího řízení. Technická specifikace předmětu zakázky Předmět zakázky je rozdělen na dvě samostatné části, kdy je možné podávat nabídky do každé této části: • Část 1 předmětem části jsou dodávky ...
Dodávky spojovacích systémů
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění (dále jen „Zákon o zdravotnických prostředcích“), a to spojovacích systémů pro potřeby ústavní péče IKEM (dále jen „Zdravotnické prostředky“ nebo též „Zdravotnický materiál“).
Materiál spotřební k harmonickému skalpelu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k harmonickému skalpelu na konsignační sklad Centrálních operačních sálů Fakultní nemocnice Olomouc (položky číslo P1 - P10, P13 - P15) a na sklad zdravotnických prostředků (položky číslo P11 a P12)
Infuzní technika II
Předmětem zadávacího řízení je dodávka infuzní techniky (dále také „Zboží“) pro Kliniku infekčních chorob, Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
FN Motol - Dodávky lékových koronárních stentů pro Kardiologickou kliniku VIII
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky lékových koronárních stentů (DES) určených k vyztužení a zajištění průchodnosti koronárních cév.
FN Motol - Spotřební materiál pro sterilizaci - sáčky a role ploché
Dodávky plochých sterilizačních sáčků a rolí pro potřeby FN Motol.
Dodávka zdravotnických prostředků pro neurochirurgii II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu, a to konkrétně materiál potřebný k léčbě pacientů na oddělení Neurochirurgie.
FN Motol - Dodávky katetrizačně implantovaných pulmonálních chlopní
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky katetrizačně implantovaných pulmonálních chlopní (dále jen „SZM“) pro Dětské kardiocentrum 2. LF UK a FN Motol, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.
Set pro transapikální implantaci biologické mitrální chlopně prasečí
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky setů pro transapikální implantaci biologické mitrální chlopně prasečí na konsignační sklad I. interní kliniky FN Olomouc.
SZM pro oddělení RDG IV
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM pro oddělení RDG pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Dodávka elektricky polohovatelných lůžek  pro MMN a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace zdravotnické techniky: 20 ks elektricky polohovatelných standardní lůžek pro ortopedické oddělení 6 ks elektricky polohovatelných intenzivních lůžek pro urgentní příjem a ortopedické JIP 10 ks elektrických polohovacích lůžek pro potřeby interní JIP Veškeré požadované technické, kvalitativní a ...
Dodávka nemocničních lůžek s antidekubitní aktivní a pasivní matrací vč. příslušenství
Postupné dodávky nemocničních lůžek s antidekubitními aktivními a pasivními matracemi vč. příslušenství po dobu tří let a zajištění jejich záručního a pozáručního servisu po dobu jejich předpokládané jedenáctileté životnosti.
Dodávky činidel a spotřebního materiálu pro stanovení parametrů acidobazické rovnováhy
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro stanovení testů ABR a bezplatná výpůjčka zdravotnické techniky - 10 kusů acidobazických analyzátorů typu cartridge, včetně SW pro vzdálenou správu.