Dodávky injekčních stříkaček - dvoudílné
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky injekčních stříkaček - dvoudílných pro Všeobecnou fakultní nemocnici v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č.2.
Dezinfekčné zariadenia
Predmetom zákazky je dodávka germicídnych žiaričov.
Mimotělní oběh včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks mimotělního oběhu pro Kardiochirurgickou kliniku, a to včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu po dobu neurčitou, pokud nabízené přístroje ke svému provozu spotřební materiál potřebují. Dodávka 1. kusu mimotělního oběhu, u kterého se předpokládá spolufinancování z dotace, bude ...
Kotvičky k ASK operacím - rekonstrukce ramene
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro operační výkony v rámci diagnostiky a léčby, kdy ze dvou bodových vstupů pod kontrolou kamery lékař provádí ošetření různých typů poškození ramene.
Dodávky aferetických souprav pro odběr plazmy k průmyslovému zpracování
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu aferetických odběrových souprav pro odběr krevních složek pro průmyslové zpracování, antikoagulačního roztoku a odběrové jehly dle dílčích objednávek v rozsahu dle potřeb zadavatele, v souladu s § 132 ZZVZ. Součástí plnění je i výpůjčka 13 ks separátorů krevní plazmy s ...
DNS - Zdravotnický spotřební materiál
Cílem tohoto zadávacího řízení je zavedení DNS pro zadávání veřejných zakázek (dále jen „VZ“) na dodávky prostředků zdravotnického spotřebního materiálu ve prospěch rezortu MO. V rámci tohoto DNS mohou být pořizovány: zdravotnický spotřební materiál, zdravotnické pomůcky, potřeby pro infuze, zdravotnické dýchací přístroje, chirurgické nástroje, ...
Centrální nákup - Rukavice operační sterilní s pudrem II
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky operačních rukavic sterilních s pudrem pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha, Ústavu leteckého zdravotnictví Praha, Vojenské nemocnice Brno a Vojenské nemocnice Olomouc v souladu se zadávacími podmínkami.
Spotrebný materiál na robotické výkony - robot Versius
Spotrebný materiál na robotické výkony-robot Versius.
Antidekubitní matrace
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky matrací (vč. příslušenství), a to po dobu 4 let dle potřeb zadavatele. Dále je předmětem veřejné zakázky v části 2 a 3 zajištění pozáručního servisu na dodané matrace na dobu neurčitou.
Balónkové katetry III
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky balónkových katetrů formou konsignačního skladu po dobu 2 let.
FN Hradec Králové - systém pro robotickou operativu včetně zajištění jeho pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka systému pro robotickou operativu - chirurgického telemanipulátoru. Součástí plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky unikátního spotřebního materiálu nezbytného pro zadavatelem prováděné výkony a zajištění pozáručního full servisu dodaného předmětu plnění po dobu neurčitou.
Vozíky pro Oblastní nemocnici Jičín
Předmětem veřejné zakázky je dodání, instalace a kompletní uvedení do provozu celkem 190 různých kusů vozíků pro různé účely použití pro nové prostory novostavby pavilonu „A“ Oblastní nemocnice Jičín (ONJ). Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky s požadovanými minimálními technickými parametry je uvedena v Příloze č. 1 zadávací ...
Neurostimulátory pro míšní stimulaci
Účelem této VZ je vybrat dodavatele k uzavření rámcové dohody ve smyslu § 131 a násl. ZZVZ, na jejímž základě budou realizovány opakující se dodávky spotřebního materiálu neurostimulátorů pro míšní stimulaci.
Zákrokový stůl mobilní
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku - mobilního zákrokového stolu v sídle zadavatele.
Rukavice pro nemocnice vlastněné Plzeňským krajem
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky různých druhů nitrilových a latexových rukavic pro potřeby ZZS PK a jednotlivých nemocnic Plzeňského kraje, po dobu 12 měsíců, a to dle specifikace a požadavků uvedených v zadávacích podmínkách.
Přístrojové vybavení zdravotnického praporu
Předmětem veřejné zakázky (dále též "VZ") je dodávka materiálového vybavení pro zabezpečení plnění schopností polních nemocnic zdravotnického praporu při poskytování zdravotní péče v polních podmínkách. VZ je rozdělena na 5 samostatných částí.
Obvazový materiál, obinadla
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění dodávek zdravotnického spotřebního materiálu, a to obvazového materiálu do míst plnění, po dobu 2 let, na základě aktuálních potřeb jednotlivých pracovišť zadavatele a v souladu s kvalitativními a technickými požadavky zadavatele na předmět plnění veřejné zakázky.
Reagenčné pásiky na meranie cholesterolu, glukózy a kyseliny močovej
Dodávka reagenčných pásikov do testovacích prístrojov určených na meranie cholesterolu, glukózy a kyseliny močovej.
29. Stent biliární samoexpandibilní metalický
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky samoexpandibilního metalického stentu s integrovaným elektrokauterickým zavaděčem a integrovaným cystotomem.
Rehabilitační, transportní a antidekubitální pomůcky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka rehabilitačních, transportních nebo antidekubitálních pomůcek, a to: a) 045, lehátka - interna (4 ks); b) 045, lehátka - ortopedie (12 ks); c) 045, lehátka XXL - ortopedie (2 ks); d) 045, chodítko - interna (1 ks); e) 045, chodítko - ortopedie (3 ks); f) 045, terapie horní končetiny - robotická - ...
Obaly na sterilizáciu
Obaly na sterilizáciu, vrecká sterilizačné, rolky sterilizačné.Vrecká na sterilizáciu papierové skladané, obalový materiál na sterilizáciu.Rolka sterilizačná skladaná papier/fólia.Pre zdravotnícke účely.
Ochrana verejného zdravia v súvislosti s pandémiou COVID-19
Predmetom zákazky je dodanie tovaru - prostriedkov k zabezpečeniu ochrany verejného zdravia v súvislosti s pandémiou COVID 19 a poskytnutie súvisiacich služieb. Podrobný opis predmetu zákazky vrátane minimálnych požiadaviek na funkčné a výkonnostné parametre položiek tvoriacich predmet zákazky a informácie o ďalších požiadavkách a súvisiacich ...
Rouškovací sety pro Neurochirurgickou kliniku
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky jednorázových, sterilních, zákaznických setů pro zarouškování pacientů na operačním sále Neurochirurgické kliniky (dále jen „zboží“). Jedná se o průběžné dodávky po dobu 4 let, dle aktuálních potřeb zadavatele.
FN Motol - Spotřební materiál k plazmovým sterilizátorům Sterrad®
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu k plazmovým sterilizátorům Sterrad® pro potřeby FN Motol
Spotřební materiál k defibrilátoru Corpuls
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření Rámcové kupní smlouvy s jedním dodavatelem na dodávky spotřebního materiálu a příslušenství pro defibrilátory Corpuls3 a Corpuls3 SLIM, které v současné době používá zadavatel při poskytování přednemocniční neodkladné péče. Bližší informace k předmětu plnění veřejné zakázky jsou uvedeny v Příloze č. 5 ZD.